Ad

Bør jeg investere i OMG til den aktuelle pris?

Af:
op Sep 10, 2022
Listen
  • OMG er den originale kryptovaluta på OMG-netværket.
  • Det nuværende prisniveau kunne være et godt indgangspunkt for langsigtede investorer.
  • OMG kunne igen stige til de samme niveauer, som vi så i april 2022.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

OMG er faldet fra $6,26 til $1,59 siden den 3. april 2022, og den nuværende pris ligger på $1,91.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

OMG forbliver på et bjørnemarked, men det nuværende prisniveau repræsenterer alligevel god værdi for pengene, og derfor kunne det måske lige nu være et godt tidspunkt at investere i denne kryptovaluta.

OMG Network er et meget lovende projekt

Copy link to section

OMG er den originale kryptovaluta på OMG Network (tidligere OmiseGo), der er et blockchain netværk, der er bygget oven på Ethereum blockchainen, der accellererer transaktionstiderne og reducerer transaktionsgebyrerne ved at håndtere Ethereum-transaktioner udenfor Ethereums hovednetværk.

Visionen for dette projekt er at integrere mange elektroniske wallets ved hjælp af OMG-netværket for at kunne levere banktjenester til de brugere, der er blevet udelukket fra det finansielle system.

OMG tokenet har opnået et imponerende opsving i løbet af de sidste to uger af marts 2022, og nåede et prisniveau på over $6,20 den 3. april.

Siden da er kursen kollapset, og den daglige handelsvolumen er faldet; dog bør investorerne tage med i deres overvejelser, at OMG Network er et meget lovende projekt, og prisen på OMG igen kunne stige til de samme niveauer, som vi så i april 2022.

Ifølge OMG Network har denne teknologi potentialet til at skalere Ethereum til tusindvis af transaktioner i sekundet, hvilket er langt højere end hvad Ethereum kan håndtere. Og netop fordi udbredelsesraten for Ethereum Layer-2 løsninger fortsætter med at stige, så vil dette også være en god ting for OMG Network.

På den anden side er stemningen på kryptovaluta markedet forbedret i de sidste 24 timer, og kryptovinteren kunne således snart nærme sig en afslutning.

Coinglass rapporterede, at i løbet af blot de seneste 24 timer, så er mere end $340 millioner kryptovaluta shorts blevet likvideret, hvilket er den største short likvidation i over en måned.

Bitcoin handler igen over $21.000 niveauet, hvilket skubber den samlede kryptovaluta markedsværdi til over $1 billion, da den indtil for nyligt varme amerikansk dollar har afkølet noget af dens tidligere momentum. Dan Morehead, der er administrerende direktør for Pantera Capital, tilføjede:

Vi har været igennem tre store bjørnemarkedscyklusser. Jeg tror faktisk, at vi nåede de laveste niveauer i juni, og at vi nu er på vej mod det næste tyremarked. Vejen derhen vil muligvis være stenet og kan tage et stykke tid, men jeg tror ikke desto mindre, at vi er på vej i retning mod den næste etape af et nyt opsving.

Teknisk analyse

Copy link to section

Teknisk set forbliver OMG på et bjørnemarked, men det nuværende prisniveau repræsenterer dog alligevel god værdi for pengene, og måske kunne det lige nu være et godt tidspunkt at investere i denne kryptovaluta.

Datakilde: tradingview.com

Hvis prisen stiger til over $2,5, så vil dette være et signal om at købe OMG , og så vil vejen være banet i retning af et modstandsniveau på $3.

Det vigtige støtteniveau på OMG ligger på $1,5, og falder prisen under dette niveau, så kunne det næste kursmål være på $1,3.

Resumé

Copy link to section

OMG Network bygger bro mellem de forskellige centraliserede og decentraliserede finansielle netværk, og tillader høj gennemstrømning, lave omkostninger og peer-to-peer-transaktioner. OMG forbliver på et bjørnemarked, men det nuværende prisniveau kunne stadig være et godt indgangspunkt for langsigtede investorer.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluta Markedsanalyse