Metacade Og Polkadot: To Langsigtede Projekter Der kan Nå Nye Højder indenfor Krypto Gaming Branchen i 2023

Af:
op nov 14, 2022
Listen to this article
  • Polkadot giver en effektiv skalerbarhedsløsning til Play2Earn-spil
  • Metacade lancerer en platform, der har til formål at forstyrre fremtiden for spilindustrien
  • Planer er på plads for community-støttede titler i en levende virtuel arkade

Krypto gaming branchen forventes at vokse ekstremt over det næste årti. Blockchain baseret gaming området er eksploderet med 2000% siden 1. kvartal i 2021, og intet tyder på at det stopper foreløbigt. Derfor leder investorerne efter måder at profitere fra denne branche.

To projekter, der er på forkant med Play2Earn og GameFi, er Polkadot og Metacade. I dag skal vi tage et kig på, hvordan disse to platformes tokens kan hjælpe med at udvikle fremtiden indenfor gaming, og hvilken platform kan tilbyde det bedste potentiale med hensyn til investeringer.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Polkadot Har den Perfekte Infrastruktur til Play2Earn

Polkadot er en Ethereum-rival, der blev lanceret for at løse spørgsmålet om interoperabilitet, der har plaget krypto økosystemet lige siden dets begyndelse. Interoperabilitet betyder i bund og grund evnen til at kommunikere og dele information på tværs af de forskellige blockchains. Polkadot afhjælper dette problem ved at give brugerne mulighed for at bygge links mellem både de offentlige og private blockchains, der er i stand til at kommunikere på en hurtig, skalerbar og sikker måde.

På grund af disse links, der også er kendt som parachains, så kan spil på tværs af Polkadot køre problemfrit – med lave gasgebyrer, høj transaktions gennemstrømning og lynhurtige transaktionstider: afgørende for ethvert spil i krypto spilområdet. Allerede nu bygges Play2Earn-spil på Polkadot, der har et utroligt potentiale.

Eksempelvis er DomiOnline en MMORPG, der ligner Runescape og League of Legends – hvis det ikke var for en vigtig forskel: spillere har ejerskabsrettigheder over deres genstande i spillet. Dette betyder, at dets brugere faktisk bliver belønnet for den tid de bruger på at slide og slæbe, og finde sjældent bytte. Dette giver spillerne mulighed for at sælge deres cache for rigtige penge uden for Domi-markedspladsen.

Et andet spil, Polychain Monsters, lader spillere kæmpe mod en række virtuelle 3D-monstre, der går under navnet Polymon, for at vinde PMON-tokens, som efterfølgende kan omveksles til rigtige penge. Ligesom Axie Infinity, så er polymons repræsenteret af deres egne ikke-fungible tokens (NFT’er) og kan handles til en fortjeneste. 

Disse to projekter demonstrerer Polkadots potentiale som en seriøs udfordrer til at støtte krypto gaming branchen. Ved at kombinere elementer fra allerede succesfulde spil for at implementere dem gennem Polkadots robuste infrastruktur, så kan DomiOnline og Polychain Monsters være begyndelsen på noget rigtig stort for de Polkadot-baserede spil økosystemer.

Hvad er Metacade?

Metacade er et up-and-coming fællesskabs hub, der går efter at blive den førende drivkraft bag krypto gaming. Metacades platform er et virtuelt tilholdssted for Play2Earn-spillere, krypto fans og udviklere, der gør det muligt for dem at mødes, tjene penge og bidrage til fremtiden indenfor blockchain-gaming.

For at gøre dette sætter de lige fra begyndelsen fællesskabet først. Dette betyder ikke kun at brugerne belønnes for deres rolle i Metacade-fællesskabet, men også at give dem mulighed for at stemme på de spil, som de gerne vil se finansieret, samt hjælpe brugerne med at finde arbejde indenfor krypto gaming branchen, og når fællesskabet er modent – lade fællesskabet blive selvstyrende.

Disse funktioner er alle designet til at ruske op i den traditionelle, centraliserede gaming branche. I stedet for en række spilstudie direktører, der er ude af trit med spillerne, der styrer fremtiden for decentraliseret gaming, så vil Metacade give magten tilbage til spillerne og således blive verdens første fællesskabs-drevne virtuelle arkade.

Hvad Gør Metacade for at Revolutionere Krypto Gaming Branchen i 2023?

Belønner Brugerne for Deres Rolle

Som vi nævnte tidligere, så planlægger Metacade at belønne brugerne for at bidrage til fællesskabet. Hver eneste gang en bruger deler en anmeldelse, en førende GameFi-alfa eller indhold, der hjælper nye spillere med bedre at forstå Play2Earns verden, så bliver de belønnet med MCADE-tokenet. Der vil endda være muligheder for at tjene nogle ekstra penge ved at teste prototyper bygget af Metacades udvikler fællesskabet.

Finansiering af de Seneste Spil

For at finansiere den næste bølge af innovative Play2Earn-titler, så planlægger Metacade at lancere Metagrants. For at vinde et Metagrant skal udviklere først tilmelde deres idé i en konkurrence sammen med masser af andre udviklere. Metacade-brugerne stemmer derefter på det spil, som de gerne vil have udviklet, og den mest populære idé vinder nu finansiering fra fællesskabets pengekasse. Til sidst planlægger Metacade at have en virtuel arkade spækket med krypto spilbranchens bedste Play2Earn-spil, som Metacade-fællesskabet alle har stemt for.

Et sted At Finde Arbejde I en Digital Økonomi

I 2024 vil Metacades ambitiøse plan om at lancere en jobdatabase blive til virkelighed. Dette vil betyde, at de mest banebrydende Web3-virksomheder, metaverse-projekter og ledere indenfor krypto spilbranchen kan opslå ledige stillinger til fællesskabet gennem småjobs, praktikophold og potentielt fuldtids lønnede roller. I øjeblikket findes der ingen central platform, hvor alle disse job kan findes, men Metacades mål er at ændre på dette.

En Fællesskabs-ejet Platform

Med tiden planlægger Metacade at gøre sit fællesskab til en  decentraliseret autonom organisation (DAO). Dette vil medføre at Metacade-teamet overdrager lederstillinger til medlemmer af fællesskabet, hvilket giver indehavere af MCADE-tokenet mulighed for at stemme på de funktioner, som de gerne vil have udviklet – potentielle partnerskaber, og endda den hastighed, hvormed MCADE brændes/tilbagekøbes. For at sikre dette implementerer de multi-sig wallets, som vil kræve, at to eller flere af Metacades betroede nøgleholdere tilmelder sig alle transaktionerne foretaget fra fælleskassen.

Bør du Investere i Polkadot eller Metacade?

Både Polkadot og Metacade er to utrolige platforme, der vil muliggøre den hurtige vækst af Web3 og Play2Earn gaming i løbet af de næste par år. Men der er en klar vinder her: Metacade. Dette skyldes, at platformen opnår ekstra eksponering fra den hurtige vækst i krypto gaming branchen, som forventes at stige eksplosivt fremadrettet. 

While Polkadot might benefit from this growth, it won’t be at the same level Metacade could be. It’s akin to investing in a promising company vs. the S&P 500; even if the index shows some growth, you’re always going to gain more from a company in a ballooning industry. For this reason, if you’re looking to invest in the nascent GameFi industry, then you should strongly consider Metacade as a serious contender to add to your portfolio.

Selvom Polkadot måske også kan drage fordel af denne vækst, så vil det sandsynligvis ikke ske på samme niveau som hos Metacade. Det svarer til at investere i en lovende virksomhed vs. S&P 500; selvom indekset viser en vis vækst, så vil du altid få mere ud af en virksomhed i en stigende branche. Af denne grund bør du kraftigt overveje Metacade som en seriøs tilføjelse til din portefølje, hvis du er interesseret i at investere i GameFi-branchen i dens tidlige fase.

Du kan købe Polkadot på eToro her.

Du kan deltage i Metacade pre-sale her.