Cloudzys rejse mod at gøre globaliseret VPS-tjeneste til en realitet

Af:
op nov 17, 2022
Listen to this article
  • Cloudzy er et VPS-servicefirma med base i New York.
  • Virksomheden har annonceret nye betalingsmetoder i kryptovaluta.
  • Cloudzys direktør Hannan Nozari ønsker at "fortsætte vores indsats for at forblive en up-to-date virksomhed".

De teknologiske fremskridt fortsætter med at gøre livet for mennesker over hele verden nemmere og mere effektivt. Denne luksus kommer dog ikke uden en vis pris.

Måske er retten til deres privatliv det største offer, som de online brugere skal sluge hver eneste dag, når de logger på deres foretrukne online tjenester og sociale medieplatforme. Retten til et privatliv er jo nemlig en grundlæggende del af ethvert menneskes rettigheder og privilegier.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Det ser ud til, at en hel del store teknologivirksomheder ikke lader denne holdning udvide gælde for deres online-protokoller. Cloudzy forstår, at selvom mange brugere ganske enkelt er ligeglade, så er der dog stadig mange brugere, der er langt fra ligeglade.

Cloudzy er et produkt til alle og er derfor forpligtet til at beskytte brugernes privatliv. Oprindeligt blev platforme som Perfect Money skabt for at gøre det muligt for vores anonymitetssøgende kunder at betale på en konventionel, men stadig anonymt måde. Men påvirket af en følelsen af, at dette vil kunne forbedres, så træder Cloudzy ind på et område for at levere fuldt anonyme betalingsmetoder med hjælp fra nogle af de førende privatlivs mønter, der lige nu dominerer kryptovaluta nyhedsoverskrifterne.

Cloudzy har base i Brooklyn, New York, og har leveret banebrydende VPS-tjenester siden 2008. Udover deres skræddersyede VPS-pakker med forbindelseslatens, sikre anti-DDoS-servere, så tilbyder Cloudzy også fuldt anonyme VPS-servere, både når det kommer til kryptovalutaer og tjenester, såsom Perfect Money.

De vigtigste valutaer, der vil hjælpe os i denne bestræbelse, såsom Monero , Dash og Z-Cash privatlivs mønterne, blev alle tidligere implementeret i Cloudzy som betalingsmetoder. Hvad Cloudzy nu gør er at forbedre disse muligheder med bedre betalingsgateways, samt at være på udkig efter bedre muligheder for vores kunder at betale anonymt i fremtiden.

Prioritering af online privatliv

Cloudzy forstår og arbejder med det altoverskyggende behov for online privatliv og anonymitet.

Virksomheden forpligter sig til aktivt at holde øje med denne afgørende rettighed for deres kundebase. Dette vil blive gjort ved at forbedre de eksisterende muligheder, samt være på udkig efter at implementere nye muligheder, som den teknologiske verden vil kunne tilbyde dem i fremtiden.

Behovet for anonymitet og privatliv var kendt af Cloudzys stiftende gruppe, så tidligt som i 2008. Gennem årene havde medlemmer af RouterHosting og derefter Cloudzy mange erhvervsmæssige og ikke-erhvervsmæssige personlige oplevelser, der styrkede deres tro på det altoverskyggende behov for et bedre online privatliv og retten til anonymitet.

Derfor havde RouterHosting, nu Cloudzy, altid privatliv og anonymitet i onlineverdenen i tankerne, som værende en grundpille i deres forretningsmodel, så andre brugere ikke ville blive nødt til at gennemgå det, som Cloudzy gjorde.

Allerede før fremkomsten af kryptovalutaer blev muligheder som Perfect Money implementeret for at muliggøre anonyme betalinger. Cloudzy er stolte af at kunne annoncere den fulde implementering og forbedring af disse kryptovaluta betalingsmetoder og -løsninger, da de ikke kun repræsenterer implementeringen af tjenester for deres brugerbase, men også en afspejling af Cloudzys intra-organisatoriske overbevisninger og principper.

CEO: ‘vi fortsætter vores bestræbelser om at forblive en up-to-date virksomhed’

Hannan Nozari er grundlægger og nuværende administrerende direktør for Cloudzy, og han havde også nogle ord at dele om udsigten til anonymitet på nettet, og ikke mindst Cloudzys tilgang til dette:

I lang tid følte jeg, at gennemsnitsbrugerens muligheder for at foretage anonyme betalinger, og samtidigt beskytte sit privatliv på nettet blev mindre og mindre. Selvom dette er sandt, så er der heldigvis også en masse virkelig vidunderlige teknologier, der baner vejen for at muliggøre anonyme online betalinger og beskytte brugernes privatliv. Jeg er overbevist om, at udover at tilføje og forstærke vores muligheder for kryptovaluta betalinger, så handler dette skridt også om at fortsætte vores bestræbelser på at forblive en up-to-date virksomhed, der integrerer nye nyttige teknologier, for både at fremme disse teknologier og hjælpe vores brugerbase med at beskytte deres privatliv. Jeg er tilfreds med vores indledende liste af integrerede valutaer, og jeg håber, at vi snart kan tilføje andre af de muligheder, der efterspørges af brugerbasen.”

Cloudzys implementering af helt anonyme betalingsløsninger er et godt eksempel for de andre teknologivirksomheder at følge. Hvis der er nok med teknologivirksomheder, der gør det samme, så vil dette sætte tonen for de store teknologivirksomheder til også at indføre disse metoder, og sætte en stopper for den nuværende krænkelse af privatlivet i online verdenen.