VIDEO: Et metaverse firma uden en kryptovaluta at spekulere i

Af:
op Nov 30, 2022
Listen to this article
  • Liquid Avatar Technologies CEO David Lucatch slutter sig til Invezz-podcasten i denne uge
  • Dets proof of humanity-koncept har skaber en sikrere onlineoplevelse og eliminerer brugernavne og adgangskoder
  • Kører på privat blockchain, er der token her, i stedet bare blot blockchain-teknologi

Vidste du, at du kan have en blockchain uden en kryptovaluta?

I det seneste afsnit af Invezz-podcasten satte jeg mig ned sammen med David Lucatch, der er direktør for Liquid Avatar Technologies. Det var en enestående oplevelse, fordi Davids virksomhed opererer i metaverse rummet og udnytter blockchain-teknologi, men der er ingen token. Dette har ikke noget med kryptovaluta at gøre, understregede han.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Netop fordi så meget af kryptovaluta verdenen er baseret på ubarmhjertig spekulation, så var dette forfriskende, fordi der ikke er noget at spekulere i. I stedet fokuserede vores snak på blockchain-teknologien.

Aftermath Islands er et datterselskab af Liquid Avatar, og den første organisation, der implementerer, hvad der er kendt som Proof-of-Humanity. Dette giver brugerne mulighed for at etablere et digitalt fodaftryk, der beviser, at de er et ægte individ, samtidig med at de teoretisk set eliminerer mange af de gener, som det nuværende system arbejder på. Det har til formål at skabe en sikrere, mere privat oplevelse og eliminere behovet for brugernavne og adgangskoder.

Vi diskuterede konceptet udførligt i afsnittet. Det hele føles også særligt aktuelt i disse dage, nu hvor Elon Musk på krigsstien mod bots og falske kontoer på Twitter, hvor databeskyttelsen konstant er i nyhederne og en stigende mængde mennesker, der noterer sig, hvordan de spores online. Det blå flueben præsenterer sig som en sjov debat, og David talte igennem, hvordan proof of humanity konceptet kan bruges til at tackle nogle af de problemer, der opstår i den igangværende saga.

Samtalen slyngede sig gennem en masse forskellige områder. Udover teknologien til, hvordan det hele fungerer, så snakkede vi også om det voksende behov for regulering indenfor rummet, og hvad dette kunne betyde for digitale identiteter som helhed.

Selvfølgelig var det uundgåeligt at komme ind på, hvad der foregår på det bredere kryptovaluta marked, hvor markederne har styrtdykket hele året. Men netop fordi Liquid Avatar ikke er en kryptovaluta, så ville jeg gerne vide, hvordan David havde det, da alle disse skandaler, der har rystet rummet, dukkede op. Blev Liquid Avatar uretfærdigt plettet via en holdning af typen “guilt by association”, i betragtning af hvor giftigt mange mennesker tror, at kryptovalutaerne er lige nu?

Det var et spændende kig ind i den rene teknologiside af kryptovalutaerne, altså blockchainen. Selv konceptet med noget, der kører på en privat blockchain, er ret unikt. Jeg spurgte, om der var afvejninger her, og årsagerne til at implementere denne tilgang.

Dette var bestemt et anderledes kig ind i blockchain-verdenen!

Fortsæt samtalen på Twitter på @InvezzPortal , @DanniiAshmore og @liquid_avatar . Eller besøg https://aftermathislands.com/ for at finde ud af mere.

Tak fordi du lyttede med, og du kan følge os og abonnere her: