Solana (SOL) vs. Metacade (MCADE): Hvilken er den bedste krypto at investere i?

Af:
op Dec 1, 2022
Listen to this article
  • SOL er den hurtigste blockchain på markedet, og har planer om at lancere en Solana-baseret smartphone i 2023
  • Metacade er et nyt projekt med ambitioner om at være et fællesskabs-hub på forkant med GameFi-markedet
  • Metacade-platformen har innovative planer om at blive en spilgigant, der producerer fællesskabsstøttede spil

Nu hvor markedet er ved at nå bunden, er det så lige nu det perfekte tidspunkt at begynde at investere i tokens med rabat. Men hvad er egentlig de bedste kryptovalutaer at investere i? Selvom der er så mange bæredygtige projekter på markedet, så har vi dog valgt at fremhæve to af disse i dag: Solana (SOL) og Metacade (MCADE).

I denne artikel vil vi derfor diskutere, hvorfor du måske burde overveje at investere i Solana og Metacade, og hvilken der er den bedste krypto at investere i. Lad os derfor tage et kig på dette.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Bør du investere i Solana (SOL)?

Solana er en tredjegenerations smart kontrakt platform, der er bygget til at løse de lave hastigheder og høje transaktionsomkostninger, der findes på Ethereum-netværket. Den anses ofte som værende en af ​​de bedste kryptovalutaer at investere i. Ligesom hos Ethereum, så vil du finde både dApps, DeFi-protokoller og NFT-projekter bygget oven på Solana blockchainen. 

Solana kommer dog med én afgørende forskel. I stedet for at skulle bruge et par minutter på at handle til en pris på et par dollars, så foregår transaktionerne hos Solana på blot få sekunder, og koster kun omkring $0,00025. Disse hastigheder sendte i 2021 Solana ind som værende en af de ti bedste kryptovaluta projekter målt efter markedsværdi efter at den store overbelastning tilstoppede Ethereum-netværket, hvor mønten har befundet sig lige siden. På trods af Ethereum-opgraderingen, såvel som en række andre copycat-deltagere, så er Solana dog stadig den hurtigste blockchain på markedet i dag.

En af de største grunde til at være optimistisk med hensyn til Solana er lanceringen af ​​Saga-telefonen af ​​Solana Mobile i 2023. Denne smartphone bliver en af ​​de første Web3-tilpassede enheder, og er udstyret med et udviklersæt til at bygge Solana-baserede apps og funktioner med lynets hast. Hvis sagaen lykkes, så kunne dette kickstarte en bølge af smartphones designet med blockchain-teknologi og krypto i baghovedet.

Hvad er Metacade (MCADE)?

Metacade er et fællesskabs-hub, der positionerer sig selv som værende førende indenfor Web3 og Play2Earn-spil. Dette er en platform, hvor alle kan logge på, spille eksklusive Play2Earn-spil, booste deres gaming indkomst og deltage i at forme fremtiden for GameFi i et levende fællesskab.  

Metacades vision er at bygge den ultimative destination for GameFi. Det er derfor, du finder chatrum, forummer, guides, ranglister og turneringer, hvor du kan forbinde dig med andre ligesindede spillere og opnå¨en fordel i de seneste Play2Earn-titler – alt sammen samlet på én eneste utrolig platform.

I sin kerne sigter Metacade efter at være lige så revolutionerende som Solana. Men i stedet for at gå op mod Ethereum, så går Metacade i stedet op mod spil branchen. Fremtiden indenfor gaming bliver i stigende grad dikteret af spilstudier til en værdi af adskillige milliarder dollars, der ser ud til at være opsatte på at presse så meget overskud som muligt ud af deres spillere på bekostning af spiloplevelsen. I modsætning hertil planlægger Metacade at lade spillere direkte påvirke fremtiden for Play2Earn gennem et finansieringsværktøj kaldet Metagrants.

Hvorfor skal du investere i Metacade (MCADE)?

For at kunne forstå, hvorfor Metacades vision er så vigtig, så er det værd at overveje GameFi-branchen som helhed. Det forventes at GameFi vil vokse 10 gange så meget som traditionelle spil i 2025, og bevæge sig fra at være en branche til en værdi af 1,5 milliarder dollar til en branche til en værdi af 50 milliarder dollar i processen. Mens den traditionelle spil branche gennemgår denne enorme overgang, så stiler Metacade efter at blive den platform, der gør det hele muligt. 

Metacades ambition er ikke kun at være vært for Play2Earn-spil. Den ønsker også at hjælpe folk med at tjene flere penge på de selvsamme spil. På platformen finder du de bedste alphaer, som deles af brancheeksperter, og som kan hjælpe dig med at opnå en fordel indenfor Play2Earn. Anmeldelser og spil-ranglister hjælper dig med at finde de spil, der er værd at spille, og når du først har fået mere erfaring, så kan du endda deltage i turneringer for at vinde store præmier i form af MCADE-tokens. 

Der uddeles også belønninger for at dele anmeldelser, tips og andet indhold, hvilket betyder, at du kan tjene penge ved blot at hjælpe andre. Den funktion med det største indtjeningspotentiale vil muligvis være Metacade jobforummet, der forventes lanceret i 2024. Her finder du afslappede test jobs, der gør brug af Metacades indbyggede testmiljø, praktikophold og alle mulige stillinger hos virksomheder på forkant med Web3 udviklingen. Alt dette gøres muligt ved hjælp af MCADE som betalingsmiddel.

Men en af ​​hovedårsagerne til, at Metacade (MCADE) kunne være den bedste krypto at investere i, er dog Metagrants-finansieringsordningen. Metagrants tilbyder livsændrende finansiering til de udviklere, der skaber de spil, som fællesskabet rent faktisk ønsker at spille. Projekter føjes til en pulje af snesevis af ideer, og vinderen, alle stemt på af fællesskabet, modtager en tildeling fra Metacade-fælleskassen til at bygge deres spil sammen med deres mest loyale fans. Metacade planlægger udelukkende at fylde sin virtuelle arkade med de bedste Play2Earn-titler, som alle er blevet godkendt af fællesskabet. 

Når Metacades vision er opfyldt, så er det nu på tide at gå videre til det sidste trin: nemlig at gøre platformen til en decentraliseret autonom organisation (DAO). Herefter vil vi se kerneteamet træde tilbage og give fællesskabets medlemmer mulighed for at indtage ledende roller. Herfra vil MCADE-indehaverne være i stand til at stemme om enhver nøglebeslutning, såsom nye funktioner, partnerskaber, begrænsninger af token-udbuddet og mere, hvilket vil resultere i verdens første virkelig demokratiske virtuelle arkade.

Er Solana (SOL) eller Metacade (MCADE) den Bedste Krypto at Investere i?

Som du nok kan se, så planlægger både Solana og Metacade at gøre utrolige ting indenfor deres respektive områder. Med udgivelsen af ​​Saga-telefonen kunne Solana indvarsle en ny æra af enheder bygget til blockchain-alderen. Med hensyn til den bedste krypto at investere i, så fremstår der imidlertid en klar vinder. 

En krypto investering i Solana lige nu kan stadig generere et kæmpe afkast på tyremarkedet. Men i betragtning af, at det oplever hård konkurrence fra adskillige tredjegenerations smart kontrakt platforme, og hvor Ethereum-opgraderingen nu er et overstået kapitel, så er Solanas fremtid afhængig af dens evne til at placere sig foran resten af ​​markedet.

Sammenlign dette med Metacade, der er et nyt projekt, der køber sig ind på et hurtigt voksende marked med ganske lidt konkurrence. Hvis alt går efter planen, så kunne Metacade hurtigt blive førende på GameFi-markedet og opsnappe en stor del af markedsandelen,såvel som et loyalt fællesskab i processen. Dette ville gøre MCADE til en rigtig god handelsvare.

Kombiner dette med det faktum, at tokenet stadig er i presale fasen, så er Metacade absolut den bedste krypto at investere i ud af de to, givet dets potentiale for et kæmpe rally herfra. Lige nu befinder platformens presale sig stadig kun i fase 1, hvilket betyder, at du kan få 125 MCADE-tokens for blot $1. I fase 8 vil du kun modtage 50 MCADE-tokens for $1. Hvis du derfor ønsker at maksimere dit afkast med en af ​​de bedste kryptovalutaer at investere i lige nu, så må du hellere begynde at overveje at komme ind før snarere end senere!
Du kan deltage i Metacades presale her.