Vil Kryptomarkedet Blive Mere Volatilt, når Den Amerikanske Inflation Rammer 8,2 %? Metaverse-projekter som Metacade Kunne Stige

Af:
op Dec 2, 2022
Listen to this article
  • Gennemgang af markedscyklusserne
  • Diskussion af inflationens mulige indvirkning på
  • kryptomarkedet Forklaring på, hvorfor Metacade kunne ende som vinder under disse forhold

USA’s USD-forbrugerprisindekset (CPI) endte for nyligt på 8,2%. Tallet er et år-til-år-estimat, der gives på månedsbasis, og som giver indsigt i de årlige prisstigninger for forbrugerne. Selvom det er uklart, hvor meget inflationen vil påvirke kryptomarkederne over tid, så kunne en verden, hvor krypto har fordelen, resultere i nogle store ændringer for Web3-verdenen.

Under disse negative forhold har der været et stort skinnende lys for krypto-fansene. Metacade har vist et stort potentiale for fremtiden og dets tokens presale har været en af ​​de få muligheder for vækst, der kan findes på de globale markeder lige nu.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Vindere og Tabere – Et Biprodukt af TradFi-systemet?

Det gamle finansielle system gennemgår konstant cyklusser med høj-og lavkonjunkturer. Disse cyklusser udlignede forsyningen af ​​den amerikanske dollar, som blev sat fri, efter at Federal Reserve blev oprettet i det 20. århundrede. Siden 1913 har dollaren mistet bindingen til den globale forsyning af guld. I denne periode mistede den 96% af sin værdi, hvilket førte til en uundgåelig stigning i forbrugerpriserne.

Når priserne bliver for høje, så holder forbrugerne op med at forbruge. Dette reducerer omsætningen for virksomhederne, mens de stadig har de samme (eller højere) produktionsomkostninger. Dette fører typisk til afskedigelser, som yderligere kan reducere udgifterne, og med tiden kan bobler briste. Disse kursændringer påvirker aktiekurserne, såvel som omkostningerne ved varer og tjenester, og vi er i øjeblikket lige ved slutningen af ​​en 14 år lang højkonjunktur, hvilket kunne være dårlige nyheder i den globale økonomis nærmeste fremtid.

Federal Reserve forsøger at sørge for, at vi får en “blød landing” ved at hæve renten, og du kan se på grafen nedenfor, at dette har haft en positiv indflydelse på CPI-tallene i løbet af de sidste par måneder. Inflationen er dog stadig høj.

Hvordan Påvirker Inflation Krypto?

Der er her 2 hovedargumenter. Det ene er, at den fortsatte devaluering af den amerikanske dollar vil forårsage et fuldstændigt tab af troen på det traditionelle finansielle system, hvilket vil få flere mennesker til at fravælge at bruge den amerikanske dollar, og i stedet bevæge sig ind i de mere sjældne digitale valutaer såsom Bitcoin. Med en højere efterspørgsel på Bitcoin vil prisen uundgåeligt stige med tiden, fordi den har et permanent fast udbud.

På den anden side er kryptovalutaerne i øjeblikket bundet til værdien af de ​​traditionelle teknologiaktier, såsom Apple (AAPL) eller Microsoft (MSFT). Det nuværende krypto bjørnemarked har været sammenfaldende med de store kursfald på tværs af S&P500 , hvor teknologiaktierne især er faldet markant, hvor eksempelvis Tesla (TSLA) er faldet med 60% og Meta/Facebook (META) med 75%.

I samme tidsramme har Bitcoin mistet 77% af sin værdi. Kryptomarkederne følger typisk prisen på Bitcoin, og derfor vil især altcoins muligvis blive hårdt ramt. Mange altcoins har oplevet fald på 90% i løbet af 2022.

Kort sagt, så er inflationen, booms, krak, aktier og krypto alt sammen utroligt relaterede. Lige nu ser vi nogle temmelig katastrofale kursbevægelser som følge af de høje niveauer af den amerikanske inflation og tabet i investortillid, og krypto er lige så hårdt påvirket som enhver anden aktivklasse.

Der er dog en forside til medaljen. De projekter der fortsætter udviklingen, og klarer sig godt i disse negative tider, har en høj chance for at opnå nogle vanvittige gevinster, efterhånden som markederne kommer sig. Et eksempel på et kryptovaluta projekt i dets tidlige stadier, der kan melde om nogle store prisstigninger under disse negative forhold, er Metacade.

Hvad er Metacade (MCADE)?

Metacade bygger en enorm metaverse spillearkade i Web3-verdenen. Mens mange af dets altcoin-konkurrenter har præsteret særdeles dårligt i den seneste tid, så har Metacade nydt et helt andet niveau af succes. Hovedårsagen til dette er, at projektet netop har lanceret sit presale, og investorerne har stor optimisme med hensyn til dets fremtidige værdi.

For at finde ud af mere, så vil vi i denne artikel tage et dybt dyk ned i de funktioner, der tilbydes af Metacade, hvorefter det vil være tydeligt at se, hvorfor så mange krypto-elskere er så positive på dette nye blockchain-baserede spil.

Play-To-Earn Muligheder

Netop fordi Metacade bygger en massiv arkade i metaverset, så vil platformen tilbyde en bred vifte af spændende play-to-earn spil, som spillere kan nyde. Play-to-earn spil er en ny teknologisk udvikling indenfor blockchain. Den globale spilbranche har over 3 milliarder aktive brugere, og blockchainen kan levere det samme kerne-gameplay som de traditionelle spilstudier, samtidig med at kunne levere integrerede økonomiske belønninger til alle spillere.

Metacade vil være hjemsted for en lang liste af forskellige play-to-earn-spil og ser ud til at blive et knudepunkt for GameFi-spillere. Projektet vil også byde på turneringer på platformen, hvor de mest konkurrencedygtige spillere kan deltage og konkurrere om chancen for at vinde store MCADE-præmier.

Fællesskabsorienteret

Mens de traditionelle spilplatforme ejes og administreres centralt, så fungerer blockchain-spil lidt anderledes. Metacade vil arbejde på at blive en decentraliseret autonom organisation (DAO) med tiden, hvilket vil give deres brugere fuld kontrol over fremtiden for selve platformen.

Netop fordi krypto-fans helt naturligt er tilhængere af selvforvaltning, så har dette vist sig at være meget tiltalende for investorerne. Med tiden vil MCADE-holdere kunne bruge MCADE-tokens til at stemme om styringsforslag og få direkte indflydelse på fremtiden for en af de førende Web3-spil platforme.

Så Hvor Meget Kan Metacade Drage Fordel af en Vaklende Amerikansk Økonomi?

Under disse negative forhold har investorer mistet tilliden til mange af deres tidligere køb, hvilket har ført til røde lysestager på tværs af flere nøglemarkeder, herunder teknologi og kryptovaluta markederne.

Nogle områder af Web3 er dog fortsat populære. NFT’erne har for eksempel i en vis grad beholdt deres værdi i sammenligning med de fleste aktier, og blockchain-spil platformene fortsætter med at tiltrække et stort antal brugere fra hele verden.

Metacade tiltrækker sig meget opmærksomhed indenfor Web3-fællesskabet, da det har potentialet til at blive et stort projekt indenfor områdets fremtid. Projektet har planer om at levere en værdi til både investorer og brugere, og det har kun lige lanceret sin tidligste investeringsrunde.

Under det aktuelle MCADE-token presale begynder token prisen ved $0,008. Denne pris er planlagt til at stige til $0,02 pr. MCADE-token, før det senere bliver frigivet til offentligheden. Investorerne satser på, at Metacade kan stige over 100% i værdi under suboptimale markedsforhold. Mange tror nu, at projektet kunne blive den næste store ting indenfor krypto.

Du kan deltage i MCADE presale her.