Ad

Litecoin-prisprognose for december 2022

Af:
op Dec 13, 2022
Listen
  • Den amerikanske centralbank kunne holde sig til en længere renteforhøjelsescyklus.
  • Den amerikanske økonomi slipper endnu ikke for en recession.
  • Litecoin har støtte ved $70

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Litecoin LTC/USD er steget fra $54,49 til $84,97 siden begyndelsen af november 2022, og den nuværende pris er lige nu $74,97.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Selvom kryptovaluta markedet oplevede et kraftigt fald i kølvandet på FTX kollapset, så viste Litecoin på trods af dette et opadgående momentum, og en af årsagerne, der kunne have påvirket væksten hos LTC, kunne være dens kommende halvering i august 2023.

Begivenheden vil skære ned på udstedelsen af Litecoins, og det er i denne forbindelse vigtigt at bemærke, at mining belønningerne er beregnet til at blive reduceret fra 12,5 LTC pr. blok til 6,25 LTC pr. blok.

Den positive nyhed er dog, at MoneyGram for nylig noterede Litecoin som en af deres kryptovalutaer; den er colombiansk, og de amerikanske brugere kan handle og holde den på denne platform.

MoneyGram har en kæmpestor indflydelse på den globale overførsels servicebranche, og Charlie Lee, der er grundlæggeren af Litecoin, afslørede også hans begejstring over denne nyhed.

Whale-adresser med over 1.000 LTC er steget hurtigt i løbet af de sidste par uger, men dog med en stadig mindre interessant blockchain i betragtning af populariteten af DeFi og NFT’er, der netop områder der tiltrækker opmærksomhed fra de mere erfarne investorer, så kunne Litecoins stigning være kortsigtet.

Samtidig står kryptovaluta markedet overfor en kæmpe tillidskrise, der kunne vare i adskillige måneder, mens de seneste økonomiske nyheder peger på, at den amerikanske centralbank kunne vælge at holde sig til en længere renteforhøjelsescyklus.

Forventningen er, at den amerikanske centralbank formentlig vil hæve renten med 50 basispoint ved sit møde i denne uge, men hovedspørgsmålet er dog stadig, hvor lang tid Fed skal bruge til at bevare politikken på et restriktivt niveau for derved at kontrollere inflationen . Markus Jalmerot, der er medstifter og direktør for Crypto Lists Ltd, sagde:

Selvom de fleste forventer en stigning på 50 basispoint nu på onsdag, så er de stadig en smule nervøse for, at Fed-formand Powell måske vil overraske os med en mere dyster end forventet udsigt.

Federal fondsrenten befinder sig nu i et interval på 3,75% til 4% (det højeste niveau siden januar 2008), og hver eneste nye stigning kunne således presse den amerikanske økonomi ind i en recession.

Frygten for en økonomisk afmatning har været hård ved kryptovalutaerne og Wall Streets vigtigste indekser i år, og udsigterne for risikovillighed på kort sigt ser desværre ikke alt for gode ud.

Alle øjne er rettet mod den amerikanske centralbank

Copy link to section

Den amerikanske økonomi står overfor en recessionsrisiko, der kunne påvirke virksomhedernes indtjening, og på trods af den nuværende stigning er risikoen for endnu et fald for Litecoin stadig ikke overstået, og især hvis Fed antager en aggressiv holdning ved sit møde i denne uge.

Datakilde: tradingview.com

Det nuværende støtteniveau ligger på $70, og hvis prisen falder under denne støtte, så vil dette være et klart “salgssignal”. Det næste kursmål kunne derfor ende med at være $65 eller endda derunder.

På den anden side, hvis prisen stiger til over $90, så ville dette være et signal om at købe Litecoin , og så vil vejen være banet i retning af modstanden ved $100.

Resumé

Copy link to section

Litecoin er steget mere end 30% siden begyndelsen af november 2022, men FTX kollapset og muligheden for, at den amerikanske centralbank kunne vælge en længere renteforhøjelsescyklus fortsætter med at gøre investorerne nervøse. Litecoin kunne derfor have vanskeligt ved at holde sig over det nuværende støtteniveau på $70, og en bevægelse under dette niveau ville være et tegn på, at vi kunne se LTC ved $65 eller endda under.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Litecoin Kryptovaluta Markedsanalyse