Bedste kryptoer at købe i marts 2023

Af:
op Jan 23, 2023
Opdateret: Feb 21, 2023
Listen
  • Den generelle økonomi begynder at komme sig - og det gør krypto også
  • Krypto presale repræsenterer nogle af de bedste muligheder
  • Blockchain gaming firma Metacade (MCADE) stryger til tops

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

På trods af hvad dommedagsprofeterne fortæller, er der stadig mange gode investeringsmuligheder derude, specielt i et bear market, og specielt når det kommer til krypto presales. Så i takt med at den generelle økonomi er ved at forbedres, hvad er så de bedste kryptoer du kan købe i marts 2023? Læs videre for en detaljeret beskrivelse af de bedste bud:

De bedste kryptoer at købe nu

1. Metacade (MCADE)

2. Polygon (MATIC)

3. Gummys (GMY)

4. Decentraland (MANA)

5. Bitcoin (BTC)

6. Ethereum (ETH)

7. My Neighbor Alice (ALICE)

8. Orbeon Protocol (ORBN)

9. LuxWorld (LUX)

10. Sandbox (SAND)

1. Metacade (MCADE)

Metaverse og P2E sektorerne er spået til at stikke af i 2023, og det er derfor så mange investorer er så begejstrede for den nye dreng i blockchain gaming, Metacade (MCADE). Metacade (MCADE) tilbyder et fænomenalt udvalg af futuristiske metaverse og klassiske arkadespil. Spillere kan nyde godt af ægte P2E funktioner, og kan også få en indtægt og optjene belønninger igennem konkurrencer, indholdsskabelse, at teste nye spil, og endda via jobmuligheder.

En anden stor attraktion for investorer er, at Metacade (MCADE) appellerer lige så meget til udviklere, investorer og krypto-fanatikere. Eksterne virksomheder kan bruge platformen til at teste og promovere deres produkter, afholde konkurrencer og rekruttere kvalificeret personale. Udviklere har chancen for at skaffe finansiering til nye spil under virksomhedens innovative Metagrants-initiativ. Og krypto-fanatikere og investorer kan generere indtægter fra indsatser og investeringsmuligheder. 

Metacade (MCADE) har allerede succesfuldt rejst over $7m i dets krypto presale, hvilket beviser at investorer støtter op om både firmaet, konceptet, og den planlagte DAO struktur. Metacade (MCADE) er den bedste af den bedste krypto du kan købe nu, takket være dets fremragende udvalg af kvalitetsspil, det store potentiale af krypto gaming markedet, og  den attraktive krypto presale pris. Vær med tidligt, mens du stadig kan!

>>> Du kan deltage i Metacade krypto presalet her <<<

2. Polygon (MATIC)

I Januar 2021, var Polygon (MATIC) ikke i nærheden af at være en top kryptovaluta, målt ud på markedsværdi, men bare et år senere er den #14. Og i januar 2023 ligger Polygon (MATIC) kun én plads fra de ti mest værdifulde kryptovirksomheder. Selvom der er noget ved det gamle ordsprog “tidligere præstationer er ingen garanti for fremtidige resultater”, er Polygon (MATIC)’s spektakulære stigning helt sikkert et tegn på noget ekstraordinært.

Så hvad er det helt præcis, der gør Polygon (MATIC) et oplagt valg som én af de bedste kryptoer du kan købe nu? Simpelt. Først og fremmest tilbyder den en layer-2 løsning der er hurtigere, mere økonomisk og skalerbar end Ethereum (ETH). For det andet kan udviklere lide Polygon (MATIC), fordi det er så fleksibelt og nemt at bruge. Og for det tredje elsker investorer dens popularitet, resultater til dato og omfattende planer for fremtiden. Polygon (MATIC) er et nemt valg som en topudfordrer til den bedste krypto at købe i 2023.

3. Gummys (GMY)

Kryptoverdenen begynder at bevæge sig i mange forskellige områder, og Gummy (GMY)s krypto presale er et glimrende eksempel. Web3 video streaming åbner op for en lang række nye og spændende muligheder, og Gummys (GMY) udnytter det potentiale. I stedet for play-to-earn spil, tilbyder Gummys (GMY) stream-to-earn og watch-to-earn services. Seere kan tjene på at se serier, interagere med producere, og skabe indhold og NFT’er.

The Gummys (GMY) crypto presale er nu på vej, og dets innovative tilgang har allerede ramt plet hos investorer. Dette udvalg af de bedste kryptoer at købe, inkluderer mange velkendte navne, men Gummys (GMY) beviser igen at der altid er plads til en ny dreng i klassen. Dets krypto presale er bestemt værd at tjekke ud.

4. Decentraland (MANA)

Decentraland (MANA) er bredt anerkendt som et top metavers spil og er ekstremt populært blandt kunstnere. Kunstnere kan bygge et galleri, hvor de kan skabe og sælge ægte og digitale kunstværker. Designere kan åbne en butik for at fremvise wearables, smykker, tapeter eller andet. Udviklere kan skabe nye spil. DJs kan lave deres eget diskotek. Kort sagt er Decentraland (MANA) centreret om at skabe begivenheder og oplevelser, der kan give dig indtægter.

Decentraland (MANA) har været etableret siden 2017, og det gør det til en veritabel veteran inden for metaverse blockchain-spil. Den lange levetid, omdømme og tilstedeværelse er grunden til, at Decentraland (MANA) laver denne liste over de bedste kryptoer at købe nu. Men der er mere. De imponerende partnerskaber, potentialet for, at dets metavers bliver mainstream, og den forbedrede brugeroplevelse betyder alle, at Decentraland (MANA) er af stor appel til investorer.

5. Bitcoin (BTC)

Man kan roligt sige, at hvis økonomien generelt set klarer sig godt, så gør Bitcoin (BTC). det også. Det betyder positive økonomiske udsigter,  og tegn på at markedet er ved at komme sig. Dette er kærkomne nyheder for Bitcoin (BTC) investorer. Hvis du tror at det værste er ovre, renterne vil falde, USA / Kina forholdet bliver bedre, Covid pandemien er under kontrol, og Rusland-Ukraine krigen er ved et dødvande, så er der masser af gode grunde til at se Bitcoin (BTC) som en af de bedste kryptoer at købe nu.

Bitcoin (BTC) regerer stadig som den største og vigtigste spiller på markedet. Denne enormhed giver den strukturel betydning i kryptoverdenen. Det er nu bredt accepteret af institutionelle investorer over hele verden som en integreret del af deres porteføljer. Bitcoin (BTC)’s statur, stabilitet og popularitet har med rette givet den kaldenavnet “digitalt guld”, og den gyldige sammenligning med rigtigt guld er grunden til, at den fortjener sin plads her.

6. Ethereum (ETH)

Når det kommer til markedsværdi, er Bitcoins (BTC) over dobbelt så stor som dens nærmeste konkurrent, Ethereum (ETH). Men lige så imponerende, så nærmer Ethereum (ETH) sig tre gange størrelsen af dens nærmeste konkurrent på listen, Tether (USDT). Pointen er at Ethereum (ETC) absolut også er en gigant på sin egen måde, og nogle af industriens entusiaster tror på at den endda kan overhale Bitcoin (BTC) i fremtiden. Alene det potentiale gør den til én af de bedste kryptoer du kan købe nu.

Men hvorfor tror ekspertanalytikere, at Ethereum (ETH) kan nå #1? Årsagen er indlysende. Mens Bitcoin (BTC) udelukkende er en kryptovaluta, tager Ethereum (ETH) tingene til næste niveau med sin smart contract funktionalitet. Det er førende på markedet med sin støtte af decentraliserede apps og DeFi-tjenester og nyder fortsat bred accept. Elastisk, veletableret, stærk, sikker og fremadskuende. Ethereum (ETH) forbliver blandt de bedste investeringsvalg.

7. My Neighbor Alice (ALICE)

Kommende spillere kan nogle gange blive skræmt væk af blockchain gamings kompleksitet, men My Neighbor Alice (ALICE) er en kærkommen modgift. Igennem sjove spil, venlige storylines og charmerende grafik, bliver spillere blidt introduceret for glæderne ved krypto gaming og NFT’er. My Neighbor Alice (ALICE) er gratis at spille når spillere har købt deres grund, og de kan få en indtjening via P2E spil, eller ved at låne deres aktiver ud.

Spiludvikleren Antler Interactives fremragende ry understreger My Neighbor Alice (ALICE)’s legitime krav som en udfordrer til de bedste kryptoer at købe nu. DeFi-fans vil også blive tiltrukket af My Neighbor Alice (ALICE) takket være dens omfattende staking-, låne- og udlånsfunktionalitet. My Neighbour Alice (ALICE) har allerede samlet en imponerende liste over partnere og investorer, og dens appel til både gamere og DeFi-entusiaster vil helt sikkert se dens popularitet vokse.

8. Orbeon Protocol (ORBN)

Enhver liste over de bedste kryptoer at købe nu, bør inkludere firmaer der har potentialet til at disrupte eksisterende markedsdynamikker. Orbeon Protocol (ORBN) passer perfekt til denne beskrivelse, med dets krypto presale, og går efter at disrupte crowdfunding og VC markeder. Orbeon Protocol (ORBN) virker ved at minte nye forretningseventyr som NFT’er, som derefter bliver fraktionaliserede. Her dag kan investorer derfor købe ind i de bedste nye virksomheder, mens start-ups får en effektiv rute til finansiering.

Efter dets succes fra de tidligere stadier, er Orbeon Protocol (ORBN) stadig tilgængelig som et led af dets krypto presale. Investorer kan se værdien af virksomhedens forretningsidé, som en banebrydende og alternativ finansieringsplatform. Men det er de øvrige fordele, såsom private investeringsklubber, og muligheden for at håndtere alle deres kryptoforretninger på ét sted, der gør Orbeon Protocol (ORBN) til en kandidat for de bedste kryptoer at købe nu.

9. LuxWorld (LUX)

LuxWorld (LUX) er et andet godt eksempel på en crossover i kryptoindustrien. Selvfølgelig er der andre metaverser derude, der er klar til at drage fordel af fremskridt inden for Web3-teknologi – men LuxWorld (LUX) differentierer sig med banebrydende “rejse for at tjene”-funktionalitet. Denne banebrydende tilgang strækker sig også til imponerende NFT-samlinger, en fordybende Social-Fi-oplevelse, etablering af et grønt turistsamfund og et fremragende tilbud på kryptoforsalg.

LuxWorld (LUX) rammer plet på mange ting: NFT’er, øko-turisme, GameFi og sammenkoblingen af ægte og virtuelle verdener. Det hjælper med at forklare, hvorfor den er med på listen over de bedste kryptoer at købe nu. LuxWorld (LUX)’s succes med dets crypto presale viser også dets relevans for investorer, store brands og gamere. LuxWorld (LUX) ser ud til at nå langt!

10. Sandbox (SAND)

Sandbox (SAND) er måske ét af de mest kendte metaverse navne i blockchain gaming industrien, og populariteten placerer den blandt de bedste kryptoer at købe nu. Blockchain-gaming fans kan skabe, administrere og tjene penge på deres spiloplevelser. Sandbox (SAND)-spillere kan købe og udvikle virtuelle jordlodder, og derefter er spillet i deres hænder: udlejning af jord, design af nye spil eller oprettelse og handel med NFT’er er alle potentielle indtægtsstrømme.

Sandbox (SAND) er godt placeret til at drage fordel af den spåede eksplosion i blockchain-gaming og P2E. Det har et gennemprøvet produkt og opbakning fra store mærker og kendte navne, plus det tilbyder en sjov og fordybende oplevelse. Sandbox (SAND)’s holdbarhed, gennemsigtighed, kontinuerlige udvikling, indkomststrømme, høje niveauer af sjov og DAO-struktur anbefaler det til investorerne.

De bedste kryptoer at købe nu: Metacade (MCADE) rammer plet

Alle de firmaer, der er beskrevet her, kunne trives og vokse i 2023. Men det er Metacade (MCADE) der triumferer i denne analyse over de bedste kryptoer at købe nu. Den vinder takket være dets fantastiske udvalg af spil, dets appel til alle aspekter af blockchain gaming industrien, dets fællesskabsfokuserede tilgang og dets potentiale til at levere høje afkast. Dette fantastiske krypto presale er bare glasuren på kagen, men du skal skynde dig hvis du vil have den bedste pris.

Du kan finde de bedste kryptoer at købe nu på eToro her.

Du kan deltage i Metacade krypto presalet her.

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.