Mens Krypto Boblen Sprænger, Støtter Investorer Coins med en Fremtid, Som Metacade

Af:
op Jan 25, 2023
Listen to this article
  • Hele kryptomarkedsværdien faldt over 70 % i 2022
  • Metacade (MCADE), en ny GameFi-platform, har netop lanceret sit presale
  • Metacade-projektet tiltrækker et stigende antal af støtter

Kryptoboblen ser ud til at være sprunget efter en større nedtur i 2022. Terra Luna mistede 99% af sin værdi, derefter yderligere 99% af sin værdi, og Sam Bankman-Frieds FTX blev insolvent mod slutningen af ​​året.

Kryptoboblen er nu godt og grundigt deflateret, og investorer søger nu nye kryptovalutaer med lave market caps. At købe lavt og sælge højt er spillereglerne, så Metacade (MCADE) – en helt ny kryptovaluta – er en fremragende købsmulighed.

Er du på udkig efter hurtige nyheder, gode tips og markedsanalyser? Tilmeld dig Invezz' nyhedsbrev i dag.

Aktuelle begivenheder og nyheder

Året 2021 var en stor kryptoboble. Det var et unikt bull market, der påvirkede flere industrier og mange forskellige aktiver – uanset om vi taler traditionelle aktier i S&P 500, fast ejendom eller kryptovalutaer – priserne steg, og investorerne opnåede gevinster.

Men alle gode ting skal have en ende. Desværre faldt hele S&P 500 i 2022 med over 20 %, hvor traditionelle teknologiaktier som Meta (tidligere Facebook) og Tesla styrtede over 70 % hver. Kryptoboblen bristede også, hvor Bitcoin led af et fald på 75 %, og mange altcoins mistede 90 % af deres værdi.

For investorer, der blev overeksponeret under kryptoboblen (som Sam Bankman-Fried, for eksempel), forårsagede faldende priser ødelæggelser. Det kan tage et stykke tid for aktiver, der blev købt nær toppen, at genvinde deres tidligere prisniveau, hvilket kan efterlade mange investorer der træder vande i en overskuelig fremtid.

Nye kryptovalutaer såsom Metacade kan dog blive en livline på bear markedet. Enhver eksponering for helt nye aktiver kan give gevinster fra modregningen. MCADE-presalet repræsenterer en sjælden og lukrativ mulighed for at købe en ny kryptovaluta med højt potentiale i de tidligste stadier.

Hvad er Metacade?

Metacade er en helt ny kryptovaluta og den første community-drevne arkade. Det bliver den største platform af sin slags, der kan findes overalt på blockchain, og tilbyder spillere omfattende muligheder for at tjene krypto, mens de går gennem endeløse niveauer i nogle klassiske arkadespil.

Platformen vil også blive et socialt knudepunkt for det bredere Web3-fællesskab. Brugere kan få adgang til alle de seneste oplysninger om kryptos GameFi-sektor, inklusive tips til at få mest muligt ud af spilleoplevelsen og alle de hotteste trends i rummet.

Metacade har et avanceret incitamentsystem, der tilskynder til samfundsengagement. Udover at tilbyde Play2Earn-belønninger i hvert spil, der findes i Metacade, kan brugere tjene en krypto-indkomst gennem flere funktioner, der er unikke for platformen.

Hvordan virker det?

Metacadens Play2Earn-arkade vil tilbyde afslappet og konkurrencedygtigt gameplay. Spillere kan komme videre gennem niveauer, mens de forsøger at slå deres highscores, og platformen vil også være vært for turneringer med betalt adgang gennem sin Compete2Earn-funktion.

Create2Earn vil tilskynde fællesskabet til at skabe indhold til andre brugere. Spillere kan tjene MCADE-tokens for at sende spilanmeldelser, dele alfa eller blot interagere med andre medlemmer af fællesskabet.

Ud over dette vil Metacade tilbyde en platform for Web3-brugere at kickstarte deres karriere inden for krypto. Både gamle og nye krypto-projekter vil annoncere ledige stillinger i Metacade, hvilket giver brugerne mulighed for at ansøge om deltidsarbejde eller fuldtidsroller fra 2024 og frem.

Metacade er udelukkende drevet af sit fællesskab og sigter mod at blive en decentraliseret autonom organisation (DAO) over tid. Platformen vil gradvist overgå til en ny styringsstruktur, hvor brugerne får nøgleroller i spidsen for platformen for at drive dens fremskridt ind i fremtiden.

Metacade er en game-changer

Mens Metacades funktioner er specielt designede til at tjene Web3-fællesskabet, har projektet også til formål at booste det overordnede niveau af innovation i GameFi. En måde, Metacade vil opnå dette på, er ved at forbinde nye spil til et fællesskab af spillere, som kan finde fejl og foreslå forbedringer, før spillet lanceres.

Derudover er Metagrants-programmet designet til at udvide innovationsniveauet i selve Metacaden. Fællesskabet vil stemme for at give tidlige investeringer til nye spil, der hjælper med at understøtte innovation og konstant drive fremskridt i Metacade.

Kunne MCADE nå $1 i 2023?

Efter presalet for nylig blev annonceret, Metacade med succes alle 140.000.000 tokens, der blev gjort tilgængelige til en pris af $0,008. Presalet har allerede skabt en masse begejstring fra Web3-brugere, og projektet fortsætter med at vækste sit fællesskab i disse tidlige stadier.

Eksperter antyder, at MCADE-tokenet kan stige drastisk under en kryptoboble. Den nye kryptovaluta vil have sin IDO, og Metacade vil begynde at tilbyde sine brugere en suite af P2E-spil. Ved udgangen af ​​2023 kunne MCADE stige 50x i værdi, hvor $1-mærket er et nøgle kursmål for presale investorer.

Er MCADE værd at købe?

MCADE-forsalget er bestemt en værdifuld tilføjelse til enhver investeringsportefølje. Nye kryptovalutaer giver ofte store gevinster under kryptobobler, da loven om faldende afkast endnu ikke har påvirket prisbevægelser.

Ved den nuværende pris på $0.012 kan presale investorer forvente betydelige afkast i løbet af de kommende år. Den tidligere kryptoboble kan være bristet i 2022, men bear markeder varer ikke evigt. MCADE – en helt ny kryptovaluta – kan vise sig at være en af ​​de største vindere, når markedet uundgåeligt kommer sig.

Du kan deltage i MCADE-presalet her.