CROWN annoncerer stemmerettigheder til film, mens krypto kæmper sig igennem smerten

Af:
op Feb 1, 2023
Listen
  • Krypto er blevet hærget, og især metaversent, men der er stadig firmaer derude.
  • Metaverses fald er symboliseret ved Facebooks fald siden dets rebranding til Meta.
  • CROWN annoncerer stemmerettigheder til kommende film på trods af de fortsatte problemer i metaverset.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Du kan sagtens blive tilgivet for at tro, at når man kigger på blodbadet indenfor krypto i 2022 , så er innovationen indenfor rummet en saga blot.

Der er dog stadig virksomheder, der arbejder indenfor rummet.

Målet om at øge tilgængeligheden svæver ofte rundt i kryptovaluta kredse som en af de potentielle fordele ved kryptovaluta. Men selvom de finansielle applikationer typisk er go-to, så er der dog ambitioner om også at skubbe sig forbi dette.

Underholdning er et sådant eksempel. Forbrugerne har traditionelt aldrig haft input til den kreative retning af en virksomheds produktioner, eller i hvert fald ikke direkte. I denne uge annoncerede et metaverse-selskab, at det vil give token-indehaverne muligheden for at stemme på karaktererne i tre kommende animationsfilm.

Filmene forventes at have et budget på mellem $15 millioner og $16 millioner og vil blive skabt af T&B Media Global. Det metaverse selskab, der giver fansene ret til at stemme på disse karakterer, går under navnet CROWN Token Project.

De tre kommende film har titlen Looking for Gods, Forestias og Blue City. Gennem salget af sine tokens giver CROWN sine fans mulighed for at få en plads ved bordet og stemme om de funktioner de ønsker. Dette står i kontrast til det traditionelle medieunivers, hvor forbrugerne ikke har noget at skulle have sagt i forbindelse med den kreative retning.

CROWN satser på, at en ændring i interaktionen med fans vil forbedre den samlede forbrugeroplevelse. Derudover kan indehaverne stake deres mønter og optjene belønninger gennem USDT stablecoin.

I en pressemeddelelse kommenterede Pannathorn (Pan) Lorattawut, der er CEO for VUCA Digital, fra CROWN Token Project, i en kommentar:

“Vi er målrettet mod at forbedre publikumsoplevelsen ved at give dem en stemme i den kreative retning af deres yndlingsproduktioner. Vi er unikke, fordi vi bakkes op af produktionsselskaber til en værdi af adskillige millioner dollars, en katalog med mange års intellektuelle ejendomsrettigheder og dybe partnerskaber med de allerbedste indenfor branchen. Vi åbner muligheder overalt for, at alle kreative og fans kan få en plads ved bordet og blive belønnet for det.”

Konkurrencen her er selvfølgelig hård, og pladsen er blevet hærget det sidste år. Hvor metaverset plejede at være en fashionabel sætning, der gav løfter om en ukendt fremtid, så er det nu næsten symbolsk for tyremarkedshysteri på højden af pandemiårenes nulrente-pengeudskrivnings bonanza.

Vi har set Facebook kæmpe efter selskabets rebranding som Meta, hvor tusindvis af medarbejdere er blevet fyret i sidste måned. Dets aktiekurs faldt med 70% i løbet af et år efter dets rebrand til Meta og omfavnelsen af metaverset. Selv efter det teknologi-dækkende rally i de sidste par uger er dette stadig et fald på over 50%.

Hvis Meta har det svært, så forestil dig bare, hvor slemt det står til hos de mindre virksomheder.

Ikke desto mindre fortsætter showet, og projekter som CROWN sigter mod at bygge og generere noget nytte for dem, der stadig tror på potentialet.

Hvorvidt succes kan opnås i dette nye paradigme med høje renter, hvor kryptos omdømme ligger i bundniveau, vil vise sig.