Krypto Nyheds Forudsigelser – Metacade Fører An I 2023

Af:
op Feb 1, 2023
Listen
  • Metacade er et spændende og innovativt nyt projekt, der skal disrupte Web3-spil
  • Projektet har tiltrukket tonsvis af opmærksomhed på grund af dets enorme P2E arkade koncept
  • Metacade-presalet bliver hurtigt udsolgt, da investorer hopper om bord i 2023

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Investorer forstår, at det at finde den bedste kryptovaluta at investere i ud af de tusindvis af projekter derude, er som at gå på jagt efter den hellige gral. Med masser af tvetydige forudsigelser om krypto nyheder og rapportering kan det blive en alvorlig udfordring at finde ædelstenene blandt resten.

Der er dog et projekt, der viser klare tegn på at etablere sig som en leder, og ikke kun i starten af ​​2023, men måske for kryptouniverset som helhed. Metacade er et nyt og disruptive projekt, der slår igennem på tværs af garvede investerings kredse, idet kyndige investorer skynder sig at sætte projektet på deres købslister for 2023.

Metacades presale afspejler dette intense niveau af interesse, hvor projektet rejser svimlende 4,9 millioner dollars på bare 10 uger. Denne præstation er et resultat af det fantastiske potentiale bag projektet, der er blevet nøje gennemgået siden lanceringen af ​​dets detaljerede whitepaper, som skitserer nogle spændende og innovative planer, der er klar til at løfte sig.

Metacade er en ny krypto stjerne under opbygning

Starten af ​​2023 har ført til en hel del rapportering om krypto nyheds forudsigelser og investerings anmeldelser, men Metacade er et sjældent eksempel på et projekt, der har været i stand til at samle alle brikkerne i en omfattende, strategisk plan. Det giver investorer mulighed for at forstå potentialet i projektet, hvilket resulterer i et ekstremt hurtigt sælgende presale.

Platformen er fokuseret på krydsfeltet mellem Web3 og gaming, hvor projektet arbejder på at sikre en del af et samlet adresserbart marked på over 200 milliarder dollars. Selvom spilindustrien kan være veletableret, står den fortsat over for problemer med, at brugere trækker sig fra på grund af dominerende virksomheders interesser.

Metacade ser ud til, at ved at udgive et enormt GameFi-økosystem med en flagskibs play-to-earn-arkade, ophævee den den traditionelle proces og giver magten tilbage til dem, der virkelig fortjener det – selve spilfællesskabet.

Tilliden til projektet er klar, og Metacade har allerede indsamlet midler med en utrolig hastighed og trodser udsigterne i de fleste krypto nyheds forudsigelser og opnår anerkendelse på tværs af sociale medier. Investorer er med rette imponeret over dybden af det ​​design, der findes i hele deres økosystem, da det giver klare fordele med hensyn til engagement på tværs af platformen.

Hvad er Metacade?

Metacade’s ambitionerer at bygge den største play-to-earn spillearkade i metaverset, hvilket giver brugerne mulighed for at tjene penge, når de spiller spændende titler på tværs af en bred vifte af forskellige spilgenrer.

Økosystemet kan prale af et omfattende og velintegreret belønningssystem, der giver brugerne mulighed for at optjene belønninger for aktiviteter inden for Metacade-platformen. Naturligvis kan brugere tjene penge via play-to-earn arkaden, men de kan også deltage i konkurrenceprægede spil og turneringer, hvis det passer til deres foretrukne spillestile.

Der er endda belønninger til rådighed for de brugere, der ønsker at bidrage til fællesskab aspekterne af Metacade-økosystemet med aktiviteter som at skrive spilanmeldelser og dele alfa, der alle viser sig at være et levedygtigt middel til at sikre platformens oprindelige token – MCADE.

Hvordan virker det?

Som et projekt med et ekstremt udvalg af funktioner krævede Metacade oprettelsen af ​​et robust utility token for effektivt at konsolidere økosystemet. Dette token er MCADE  og et af dets formål er at agere platformens valuta, med anvendelsesmuligheder, der spænder fra at betale for adgang til turneringer til at købe merchandise.

MCADE-tokenet kan også stakes, hvilket skaber en fantastisk investeringudsigt, da indehavere er i stand til at oprette en passiv indkomst og samtidig støtte projektet. Dette høje niveau af nytte gør MCADE til en sand udfordrer for den bedste kryptovaluta lige nu.

Projektet kan også prale af en revision fra den markedsledende Web3-revisor Certik, som giver investorerne yderligere sikkerhed for, at de er i trygge hænder hos Metacade-teamet.

Som om projektet ikke allerede var overbevisende nok, er der en anden grund til, at MCADE får så positiv dækning i krypto nyheds forudsigelser. Metagrants-programmet giver spiludviklere mulighed for at indsende deres ideer til Metacade-fællesskabet, hvor MCADE token indehavere kan stemme om, hvilke projekter der skal finansieres. Dette giver spillere mulighed for direkte at påvirke platformen, hvilket sikrer maksimalt engagement på lang sigt.

MCADE – En sjælden chance for at komme tidligt ind på en krypto-enhjørning

Metacade er et utroligt projekt, og med presalet, der tilbyder MCADE-tokens med en enorm rabat, hvad der er den bedste kryptovaluta lige nu, er det sikkert hurtigt at blive udsolgt. For dem, der handler hurtigt nok til at sikre sig en sækfuld, venter et spændende 2023!


Du kan deltage i MCADEs presale her.