VIDEO: Snak om krypto og podcasts med Solana Foundations Austin Fedara

Af:
op Feb 16, 2023
Listen
  • Austin Federa er kommunikationschef hos Solana Foundation og vært på web3 podcasten Validated.
  • Han var gæst i denne uge på Invezz-podcasten.
  • Han talte om alt fra krypto og web3 til hans unikke rejse til bjørnemarkedet, og hvad fremtiden bringer.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Efter at have været vært på en podcast i næsten et år nu, så fik jeg i går interviewet en af mine med-podcastværter for første gang. Austin Federa er kommunikationschef hos Solana Foundation, men er også vært for Validated podcast, der er en web3-podcast, der blev relanceret sidste år.

Det var meningen, at samtalen skulle handle om Solana – i hvert fald delvist – men vi forvildede os hurtigt ind i en frit vandrende samtale. Vi startede med at tale om journalistik og podcasting indenfor kryptovaluta området og delte vores tanker om tribalismen indenfor kryptovaluta rummet. Vi diskuterede, hvor skadeligt dette er for rummet som helhed, og hvor underlig hele holdningen kan være.

Selvfølgelig gravede vi også ned i alt det gode ved krypto. Austin er tydeligvis passioneret omkring web3 og den forandring, som det kan bringe til verden, så det var fascinerende at høre hans tanker. Han talte også om den indsigt han har fået ved at være vært for Validated podcasten.

Politik sneg sig også ind, hvor vi snakkede om, hvor splittet verden er lige nu, og hvordan holdningerne til krypto påvirkes af dette – ja bestemt – jeg spurgte ham ind til om der var en sammenhæng mellem populistisk politik og kryptovalutaernes popularitet.

Udover krypto delte Austin også oplysninger om hans baggrund, der er en spændende blanding af forskellige oplevelser, som har kulmineret i, at han arbejdede på Solana Foundation – inklusive en meget morsom anekdote om et nu konkursramt selskab, der satsede på et ERC-20-token tilbage i kryptos tidlige dage (jeg vil dog ikke spolere historien).

Jeg var selvfølgelig nødt til at spørge om Bitcoin , og Austin gentog endda et af mine yndlingsudsagn – “Bitcoin er beregnet til at være kedeligt” – noget som jeg elsker at hævde i min analyse. En uromantisk ting at sige, men ikke desto mindre en sandhed – i hvert fald hvis du spørger mig.

Vi berørte også bjørnemarkedet, da jeg var nysgerrig efter at høre Austins bud på den faldende interesse og volumen, som rummet har lidt under det sidste års tid, og noget web3 bestemt ikke har været immun overfor. Netop fordi Austin har været vært for så mange gæster på Validated, så var dette et interessant synspunkt.

Så er der fremtiden – og den vil vi alle gerne vide! Austin delte sine tanker om, hvor web3 er på vej hen, hvor bæredygtig teknologien er på lang sigt, og hvordan denne fremtid kunne se ud.

Alt i alt var det en meget sjov diskussion om kryptovaluta tilstanden helt generelt, og Austin har en spændende baggrund kombineret med en tydelig energi for rummet. Næste gang skal vi dog lige tale lidt mere om Solana…

Ad

Kom nemt i gang med krypto ved at følge krypto-signaler og diagrammer fra den professionelle handlende Lisa N Edwards. Tilmeld dig i dag for nemme at følge handler for massevis af altcoins hos GSIC.