Top 6 Metaverse tokens at købe i Marts, 2023

Af:
op Feb 20, 2023
Opdateret: Feb 24, 2023
Listen
  • Metaverset er et voksende område af Web3, som sandsynligvis vil disrupte store industrier
  • Metacade ser ud til at være en sjælden mulighed for tidlig indgang i et projekt med stort potentiale
  • Metacade presalet har set en byge af aktivitet og ser ud til at blive udsolgt hurtigt

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Flere og flere investorer indser at Web3 sandsynligvis vil disrupte en bred vifte af industrier og sektorer. Dette er specielt sandt når vi ser på metaverset, hvilket tilbyder stort potentiale til at ændre måden hvorpå folk interagerer med hinanden verden over. I lyset af dette, går mange investorer nu efter de bedste muligheder for at købe ind i projekter, der kan levere væsentlige afkast i takt med at metaverset udvikles.

Med så mange forskellige projekter derude, kan det være svært at vide, hvor man skal begynde, når man leder efter de bedste metaverse tokens, så her er der nogle af de projekter, som analytikere mener kan have den bedste chance for at levere vanvittige afkast, imens de ændrer verden:

  1. Metacade (MCADE)
  2. Decentraland (MANA)
  3. The Sandbox (SAND)
  4. Axie Infinity (AXS)
  5. Binance Coin (BNB)
  6. Chainlink (LINK)

1. Metacade (MCADE)

Metacade er et utroligt nyt projekt, der går efter at disrupte den gigantiske gaming industri, gennem projektets store ambition om at ændre måden, hvorpå gamere deltager i deres favorit hobby. Hovedværket i denne kæmpe bestræbelse er planen om at bygge verdens største play-to-earn (P2E) arkade, hvor gamere bliver belønnet for at bruge deres tid på at spille deres yndlingsspil.

Metacade arkaden til appellere til alle former for gamere, fra dem der foretrækker at game alene på afslappet manér og helt op til dem, der vil prøve kræfter mod de bedste som fællesskabet har at byde på og nå til tops i de konkurrenceprægede leaderboards.

Metacade kan prale af et omfattende belønningssystem, der giver brugere et incitament til at forbedre hele økosystemet. Dette opnås ikke kun ved at gamere tjener mens de spiller, men også gennem et bredere sæt af incitamenter, der har en positiv virkning på Metacades økosystem. Dette betyder, at brugere der vælger at bidrage på måder såsom at dele alpha, eller skrive spilanmeldelser, også bliver belønnede og skaber en positiv cyklus, der igen giver incitament til forbedring på tværs af økosystemet.

Selvfølgelig kræver ethvert projekt, der tilbyder så funktionelle fordele et utility token for at kunne være effektivt. Metacade bruger MCADE tokenet til at muliggøre mekanismerne i dens platform. MCADE er også økosystemets valuta, hvilket betyder, at det er påkrævet for alle værdiudvekslinger på tværs af platformen.

Dette høje niveau af brugbarhed betyder, at idet platformens brugerbase vokser, så vil efterspørgslen på MCADE også vokse. Det betyder, at det er ekstremt sandsynligt at prisen vil stige markant over tid. Metacade giver også MCADE indehavere mulighed for at stake deres tokens, og dermed opnå en passiv indtægt, hvor de hjælper med at understøtte platformens funktioner.

Investorer er oppe at køre over projektets detaljer og de positive fordele ved interaktioner mellem de forskellige områder på platformen. Dette er især sandt når det kommer til Metagrants projektet, som vil gøre det muligt for udviklere at dele deres spil koncepter og prototyper med fællesskabet. MCADE indehavere kan derefter stemme og bestemme hvilke projekter, de mener bør få finansiering fra Metacades fælleskasse.

Meetagrants projektet er også blevet hyldet – dels på grund af kontrollen som dette giver fællesskabet, over at kunne hjælpe med at forme fremtiden af Metacade økosystemet. Ved at tilbyde brugerne så højt et niveau af engagement, adskiller projektet sig fra andre, og investorer har bestemt lagt mærke til dette.

Projekt teamet har også vist at det tager brugernes og investorernes sikkerhed seriøst, efter projektet har indsendt alle smart contracts og team detaljer til det højt respekterede Web3 revisionsfirma, Certik. Denne omfattende tilgangsmåde er grunden til at Metacade rejste $7,4m på bare 13 uger efter starten af presalet, og ikke viser nogen tegn på at sænke farten, nu hvor presalet er gået ind i stadie 5 .

>>> Du kan deltage i Metacade presalet her <<<

2. Decentraland (MANA)

Decentraland giver brugerne muligheden for at fordybe dem selv i dets virtuelle verden og lader dem deltage i en lang række forskellige aktiviteter fra at besøge kunstgallerier til at handle med andre brugere.

Projektet bruger tre tokens til at facilitere dets metaverse tilbud. MANA er tokenet der bruges til transaktioner på tværs af platformen, og som en valuta inden for handelsområdet kendt som Bartertown. Det betyder at MANA fungerer som det primære token som investorer køber, når de vil høste fordelene af en potentiel vækst i bruger tallet på tværs af Decentraland økosystemet.

LAND og ESTATE tokens’ene NFT’er der repræsenterer ejerskab af land i Decentraland. Dette land kan bruges på en række forskellige måder, hvor nogle brugere endda vælger at udleje eftertragtede grunde, for at få en indtægt.

I kernen af Decentraland projektet er troen på bruger ejerskab, så det kommer ikke som nogen overraskelse at Decentralands ledelse håndteres via en decentraliseret autonom organisation (DAO). Dette giver yderligere fordele til investorer,ved at gøre det muligt for indehavere at forme platformens fremtid i forhold til, hvad det kunne betyde for deres investering.

Decentraland er godt positioneret, taget i betragtning af hvor tidligt det er i metaverse konceptets udviklings og opmærksomheds fase. Hvis projektet kan blive ved med at udvikle deres tilbud og give en brugeroplevelse som brugerne har lyst til at vende tilbage til, kan det resultere i omfattende bruger vækst, og som led idet, en prisstigning for MANA tokenet.

3. The Sandbox (SAND)

The Sandbox er også bygget på Ethereum blockchain, og fokuserer primært på hvordan ejerskabet af brugergenereret indhold håndteres gennem Web3 teknologi. Efter år med udvikling, lancerede projektet sin alpha af dets metaverse i 2021, hvilket gjorde det muligt for brugere at tjene penge på den tid ,de valgte at bruge i metaverset. 

Projektet går meget op i at muliggøre skabelse af brugerindhold, med to primære funktioner der bidrager til dette mål. VoxEdt gør det muligt for brugere at skabe 3D objekter til brug i metaverset, som bruger NFT token standarder for at præge ASSET tokens. Disse aktiver bruger en anden Web3 teknologi, “Interplanetary File System” (IPFS) til distribueret lagring. The Sandbox tilbyder også GameMaker, for at gøre det muligt for brugere at lave 3D spil og yderligere forbedre oplevelsen.

Alle transaktioner på tværs af The Sandbox’ økosystem bliver drevet af SAND tokenet. Med en aktiv økonomi, der udnytter SAND tokenet på den centrale markedsplads, kan vi se en væsentlig stigning i SAND’s pris over de kommende år, hvis brugervæksten stiger.

4. Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity er måske det bedst kendte metaverse projekt, hvor brugere kan eje, kæmpe med og avle virtuelle kæledyr, kaldet Axies. Projektet bor på Ethereum blockchain og gør brug af NFT standarden for at tildele absolut ejerskab over Axierne til dets brugere og tilbyde unikke karaktertræk specifik til hver individuelle Axie.

Axie verden er kendt som Lunacia og har sin egen økonomi, styret af Axie Infinity Marketplace. Dette er stedet, hvor nye spillere kan købe Axies, og det gør det øvrige gameplay muligt. Du kan optjene belønninger ved at kæmpe mod andre spillere med dine Axies i turbaseret kamp, mens du kan få afkom, når du avler Axies med forskellige færdigheder, der herefter kan sælges på markedspladsen eller sendes i kamp.

Lunacia er inddelt i grunde og disse kan købes og udvikles, så de kan deltage i Axie Infinity økosystemet på forskellige måder, enten ved at forbedre grunden eller farme ressourcer, og projektet går i større og større omfang efter at få udviklere til at bygge ovenpå deres grunde, for at få økosystemet til at vokse.

Hvis Axie Infinity kæmper sig vej tilbage til dets maksimale brugere det så i 2021, kunne projektet se dets valuta AXS stige markant i værdi.

5. Binance Coin (BNB)

Binance er verdens mest kendte krypto børs med en dominerende markedsposition. Men det kan også prale af sin egen blockchain, som efter de har lanceret Binance Smart Chain (BSC) i 202. Dette sætter Binance i en unik position sammenlignet med andre børser, og det betyder at BNB tokenet – som bruges både på børsen, og også som den native token på BSC – har en bred række af brugs cases, der tilbyder værdi.

Selvom BSC ikke kører sit eget dedikerede metaverse, betyder graden af finansiering tilgængelig til launchpad en gennem de høje indtægtsstrømme genereret gennem børsen, at BSC er et layer-1 projekt, der kunne se en kæmpe vækst i løbet af 2023 og frem. Det vil kun kræve et lille antal succesfulde projekter, før prisen på BNB kunne skyde i vejret, og at bygge metaverser på BSC kan være særligt tiltrækkende på grund af de lave transaktionsomkostninger. Dette gør det muligt at få et højt niveau af transaktioner, der kunne facilitere udvalgte brugs cases.

Det er grunden til at BNB kommer på listen over de bedste metaverse projekter, og det kan sagtens ske, at BSC er platformen, der gør det muligt at tage et nyt skridt i metaverse adoption i fremtiden.

6. Chainlink (LINK)

Chainlink er én af kryptos største succeshistorier, når det kommer til adoption, og projektet kan prale af et uovertruffent antal partnerskaber på tværs af markedet. Chainlink driver et decentraliseret oracle netværk (DON), som bruger en avanceret incitamentsstruktur til at sikre at hver node i netværket tilbyder pålidelig information fra off-chain kilder.

Det betyder at Chainlink kan løse det såkaldte “oracle problem”, som relaterer til udfordringerne ved at tilbyde on-chain smart contracts informationer om verden udenfor, som er pålidelig. Det er vigtigt, fordi mange brugs cases kræver denne information, som eksempelvis trading par priserne, som DeFi projektet Aave kræver for at håndtere likvidationer korrekt.

Chainlink ligner måske ikke et åbenlyst valg til en liste om de top metaverse coins, men Chainlink ser ud til at blive en del af den underliggende krypto infrastruktur, som metaverset vil blive bygget på. Ved at tilbyde pålidelige data til projekter, kan Chainlink og dets token LINK, blive brugt en del på tværs af alle metaverser over tid, idet forskellige industrier undersøger metaverse integration.

Hvilken af de top metaverse tokens vil give de største afkast?

Når man tager alt i betragtning, ser det ud til at Metacade vil være den bedste investering blandt de top metaverse tokens lige nu, med projektets kæmpe potentiale sammenholdt med dets tidlige stadie, hvilket skaber en særligt fristende mulighed for investorer.

Det ser mere og mere sandsynligt ud at Metacade’s udvikling vil drive prisen på MCADE markant opad i løbet af 2023. Hvor dem, der allerede har købt MCADE til spotpriser i dets presale, har et spændende år foran dem, så ser det ud til at presalet vil blive udsolgt på kort tid, så nye investorer skal løbe stærkt for at sikre sig de bedste priser nu.


Du kan deltage i Metacade presalet her.