Ad

Hivemapper (HONNING) står over for opgaven op ad bakke med at afsætte Google Maps

Af:
op Dec 19, 2023
Listen
  • Hivemapper er en ambitiøs virksomhed, der søger at forstyrre Google Maps.
  • Virksomheden har kortlagt over 96,6 kilometer globalt.
  • HONNING, dens token, er steget kraftigt, efterhånden som dens netværk er vokset.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Hivemapper (HONEY), virksomheden, der ønsker at forstyrre Google Maps, oplever stærk vækst, efterhånden som flere mennesker slutter sig til netværket. HONNING, dens token, er langsomt hoppet fra år-til-dato laveste på $0,01136 til et maksimum på $0,30, hvilket giver den en markedsværdi på over $81 millioner.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Hvad er Hivemapper?

Copy link to section

Hivemapper er et decentraliseret fysisk infrastrukturnetværk (DePIN), der har til formål at udfordre dominansen af populære kortlægningsplatforme som Google Maps, Waze og Apple Maps.

Dens tilgang er enkel, idet den modtager sine data fra frivillige, der installerer et dashcam i deres køretøjer og kører det, mens de rejser. Det sælger disse dash cams via sin hjemmeside. Det mest basale kamera koster $300, mens dets mest avancerede kamera sælges for $649.

Brugere kompenseres derefter ved hjælp af $HONEY, dens oprindelige token for alle de data, den leverer. Der er tegn på, at netværket ser mere vækst i år. Antallet af samlede kortlagte kilometer er steget fra 1 million i april til over 96,6 millioner i dag.

Antallet af unikke kilometer kortlagt er steget til over 6,4 millioner. Tilsvarende er antallet af abonnenter steget fra 22,6k i september til mere end 30k i dag. Dette betyder, at netværket vil fortsætte med at se mere trækkraft, efterhånden som HONEY token-prisen fortsætter med at stige.

Hivemapper har til formål at være et bedre alternativ til eksisterende kortvirksomheder ved at have nyere data. I de fleste tilfælde tager det måneder eller år for en Google-placering at blive opdateret. Med Hivemapper kan denne placering opdateres hver dag.

En op ad bakke opgave forude

Copy link to section

Alligevel står Hivemapper over for en kamp op ad bakke i sin kamp med Google Maps og Waze, som også ejes af Google. For det første er virksomhedens dashcams ekstremt dyre for de fleste mennesker, især dem i udviklingslande og nye markeder.

For det andet viser data på dets hjemmeside, at mange dele af verden, især i Asien, Afrika og Sydamerika, endnu ikke er kortlagt. Med et kamera, der koster over $300, vil det være svært for det at få nok brugere.

hivemapper

Hivemapper kortlagte områder

Vigtigst af alt er Hivemapper i en David vs Goliath situation. Google Maps har millioner af brugere fra hele verden og enorme mængder data. Virksomheden har også ubegrænsede ressourcer, da Alphabet har næsten $120 milliarder kontanter på hånden.

Google Maps har allerede etableret sig som den vigtigste kortløsning i verden. I årenes løb har det vokset sin markedsandel til over 68 %, selvom det konkurrerer med andre elitevirksomheder som Apple og Google,

Der er andre udfordringer. For eksempel har andre virksomheder, der har forsøgt at forstyrre kortlægningsindustrien som What3Words, ikke formået at vinde markedsandele gennem årene. Dens fremtidige ydeevne afhænger også af HONENING-prisen. En tilbagetrækning af tokenet vil sandsynligvis afskrække brugerne til at dele dataene.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Kryptovaluta