Ad

Starknet Foundation løfter sløret for første runde af STRK airdrop til 1,3 millioner tegnebøger

Af:
op Feb 14, 2024
Listen
  • Starknet Foundation skitserede berettigelseskontrollen, distributionen og kravprocessen i et blogindlæg.
  • Op til 1,3 millioner tegnebøger vil få 700 millioner STRK-tokens.
  • Distributionen starter den 20. februar, med krav åben i fire måneder.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Starknet Foundation har annonceret den første distributionsrunde af STRK, det native token af Ethereum Layer-2-netværket Starknet.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

I et indlæg onsdag sagde fonden, at distributionen er den første del af Provisions-programmet – en airdrop af STRK-tokenet til tidlige økosystembrugere. I denne fase planlægger Starknet at allokere op til 700 millioner STRK-tokens til næsten 1,3 millioner tegnebøger.

Ifølge fonden er den første runde af programmet en del af de 900 millioner STRK, der er øremærket til Provisions-programmet. Den samlede STRK, der er allokeret til fællesskabet, er 1,8 milliarder STRK.

Hvem er berettiget til STRK airdrop?

Copy link to section

Kvalificering er blevet knyttet til forskellige metrics fra snapshotdatoen den 15. november 2023, hvor de berettigede inkluderer Starknet-brugere, Early Community Member Program-brugere (ECMP), Starknet-udviklere og ETH-aktører blandt andre. Mere end 50 % af distributionen vil gå til Starknet-brugere.

“Brugere, der udførte mere end fem transaktioner i alt op til den 15. november 2023, var aktive i tre måneder eller mere, foretog transaktioner med 100 USD eller mere og havde 0,005 ETH eller mere på deres konto den 15. november 2023, er kvalificerede til Bestemmelser,” skrev Starknet Fonden i blogindlægget, der blev offentliggjort tidligere i dag.

Udviklere, ECMP-brugere og ETH-aktører kan tjekke deres berettigelse på den officielle Provisions-portal. Brugere vil også fremsætte STRK-krav via den samme portal, hvor Starknet beder fællesskabet om at passe på potentielle svindel. STRK-tokens vil være tilgængelige for krav fra den 20. februar 2024, hvor brugere skal indsende en Starknet-pung for at modtage deres tildeling.

STRK airdrop-modtagere vil have op til fire måneder til at gøre krav på deres tokens, hvilket betyder, at den sidste dato, man kan gøre krav på tokens, er den 20. juni 2024.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Kryptovaluta