Bitbot vs Bonkbot: hvilken er en bedre investering for 2024?

op Feb 28, 2024
Listen
  • En sammenligning af Bitbot og Bonkbot som potentiel investering.
  • Bitbots aktuelle forsalg har allerede rejst næsten $0,8 millioner.
  • Medvinde, der kunne levere prisstigning til Bitbot-tokenet.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Kryptomarkedet har klaret sig usædvanligt godt siden starten af dette år, hvor den førende Bitcoin allerede er ved at nå $60.000-niveauet.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Men en flok kryptotyre forudser yderligere opside i de kommende måneder på baggrund af flere kortsigtede medvind for kryptovalutaer, herunder Bitbot og Bonkbot.

Medvinde, der kunne hjælpe kryptovalutaerne i 2024

Copy link to section

Disse inkluderer først og fremmest de nyligt godkendte Spot Bitcoin ETF’er, som fortsætter med at drive institutionel kapital ind på kryptomarkedet – og en lignende Ethereum-denomineret børshandlet fond forventes også snart.

Oven i det, vil den amerikanske centralbank sandsynligvis annoncere sin første rentenedsættelse i juni; hvilket sandsynligvis ville være væsentligt i betragtning af, at risikoaktiverede aktiver har en tendens til at vinde indpas, når centralbanken flytter til lavere renter.

Endelig forventes det samlede udbud af Bitcoin at halveres i april eller maj 2024. Historisk set leverer halveringsbegivenheden et markant løft til BTC og i forlængelse heraf også resten af kryptorummet, som i år inkluderer Bitbot og Bonkbot.

Lad os dykke dybere ned i de to og se, hvilken der er mest lukrativ for investering i 2024.

Hvordan adskiller Bitbot og Bonkbot sig fra hinanden?

Copy link to section

Både Bitbot og Bonkbot er Telegram-handelsbots, der har til formål at hjælpe investorerne med at maksimere deres overskud ud af de finansielle markeder, inklusive kryptovalutaer i 2024.

Der er dog en grundlæggende forskel mellem de to, der gør den ene af dem mere spændende end den anden.

I modsætning til Bitbot er Bonkbot en depothandelsbot, hvilket i bund og grund betyder, at brugere skal have tillid til platformen med deres kryptovalutaer eller digitale aktiver som helhed, hvis de vælger Bonkbot. Det gør Bonkbot relativt mindre sikker end dens jævnaldrende Bitbot.

Faktisk har der været rapporter om forsinkede transaktioner på Reddit. Nogle brugere anklagede endda Bonkbot for at fjerne deres midler helt.

Hvad sådanne problemer berettiger til, er “forsigtighed” – og det er, hvad markedseksperter anbefaler til dem, der er interesserede i at investere i Bonkbot. Selvom de stadig ser “beskeden” opad i den Telegram-handelsbot i 2024, forventer de, at dets potentiale vil blive lidt overskygget af de relaterede risici.

Bitbot har en tilgang med sikkerhed først

Copy link to section

Som tidligere nævnt ligner Bitbot en attraktiv investering for 2024, primært fordi det er en ikke-depot-handelsbot.

Dens forpligtelse til sikkerhed sætter dig i stand til at bevare fuld kontrol over dine aktiver – en tilgang, der ser ud til at passe godt hos investorer i betragtning af, at dets igangværende forsalg allerede har rejst næsten $0,8 millioner i løbet af få uger.

Bemærk, at stærk efterspørgsel typisk signalerer fremtidigt potentiale for enhver given investering, og Bitbot afkrydser tilsyneladende denne boks lige så bekvemt.

Det originale Bitbot-token koster i øjeblikket kun $0,0116, hvilket betyder, at du heller ikke behøver at sætte en masse af din kapital på nettet for at sikre dig en betydelig position i denne Telegram-handelsbot. Plus, det vil sandsynligvis børsnoteres på en førende kryptobørs efter forsalget, hvilket kan resultere i yderligere prisstigning, som du ville kunne drage fordel af, hvis du investerede i det i dag.

Det er også værd at nævne her, at det at holde Bitbot-mønter også giver dig adgang til en masse eksklusive funktioner. Disse inkluderer ædelstensscanner, kopihandel og berettigelse til at udnytte platformens indtægtsdelings- og henvisningsprogrammer.

Interesseret i at finde ud af mere om Bitbot og dets originale kryptotoken? Klik her for at besøge projektets hjemmeside.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
USA Verden