Ad

Krypto opsvinget får vind i sejlene, mens Memeinator token-salget fortsætter

op Feb 29, 2024
Listen
  • Memeinator har rejst over $5,2 millioner under sit aktuelle token-salg.
  • Dette salg blomstrer, efterhånden som krypto opsvinget tager fart.
  • Bitcoin er steget til over $64.000, mens den samlede markedsværdi er steget til $2,2 billioner.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Krypto opsvinget fik ekstra vind i sejlene i denne uge, da en følelse af grådighed spredte sig på det finansielle marked. Bitcoin, den største krypto i verden, steg til det vigtige punkt på $64.000 for første gang siden 2021.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Andre altcoins som Arweave, Jasmy, Dogecoin og ORDI hoppede også med tocifrede, da den samlede markedsværdi for alle mønter steg til over $2,23 billioner. Mønter i forsalgsfasen som Memeinator fortsatte med at klare sig de sidste par dage.

Krypto opsvinget fortsætter

Copy link to section

Kryptovalutaerne har fortsat deres himmelflugt i denne uge, hvor de har overgået traditionelle aktiver som aktier og obligationer.

Denne stigning blev udløst af den voksende markedsandel for vigtige Bitcoin-ETF’er som iShare Bitcoin Fund (IBIT) og Fidelity Wise Origin Bitcoin Fund (FBTC). Alle spot-ETF’er har tilføjet aktiver til en værdi af over $4 milliarder i denne uge.

Mens nogle af disse aktiver kommer fra private investorer, er de fleste af dem fra institutionelle investorer. Dette er et bemærkelsesværdigt træk, da de fleste af disse investorer ikke har haft nogen mulig måde at investere i Bitcoin på i de sidste 15 år.

Som et resultat er der tegn på, at mange af dem afsætter nogle af deres kontanter i disse ETF’er. Desuden har Bitcoin været det mest profitable alternative aktiv i årenes løb, da mønten steg fra mindre end $1 til over $60.000.

Bitcoins stigning har udløst investeringer i andre altcoins. Ethereum, den næststørste kryptovaluta i verden, er steget til over $3.320, mens BNB er steget til $410. Arweave, et opbevaringsfokuseret token, er steget med over 50% i løbet af de sidste 24 timer.

Aptos steg med 23%, da DeFi TVL steg kraftigt. De andre altcoins, der klarede sig bedst, var Jasmy, Fetch.ai og Dogecoin.

Memeinator trives

Copy link to section

De andre bemærkelsesværdige træk i kryptobranchen handler om Memeinator, en platform, der i øjeblikket rejser midler gennem et token-salg.

Ifølge hjemmesiden er dette blevet en af de mest succesfulde tokens på markedet, da den har rejst over $5,2 millioner. Den har hentet disse midler fra tusindvis af investorer fra hele verden.

Denne fundraising har været så succesfuld, fordi den sigter mod at blive en vinder inden for nøglebrancher i kryptobranchen.

For eksempel sigter de efter at blive en af de mest populære meme-mønter og dermed overtage tronen fra traditionelle mønter som Dogecoin og Shiba Inu. Ifølge hvidbogen vil Memeinator også have avancerede funktioner inden for kunstig intelligens, hvilket gør den til en konkurrent til Fetch AI og The Graph.

Endelig vil den skabe nytteværdi for MMTR-tokenet ved at skabe et spil, der lader folk vinde belønninger. Det er vigtigt, fordi de fleste analytikere mener, at blockchain-teknologien vil revolutionere gaming-branchen.

Derfor er der en mulighed for, at Memeinators token-salg vil fortsætte med at klare sig godt, efterhånden som den igangværende kryptooptur tager fart. Investorerne vil købe tokenet i håbet om, at det vil stige, efter at det er blevet børsnoteret på de vigtigste børser.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Kryptovaluta