Ad

Pi Network: Efter 5 år er Pi Coin-børsnotering stadig uhåndgribelig

Af:
op Mar 18, 2024
Listen
  • Pi Network er fyldt fem år i denne måned.
  • Netværket er stadig i et lukket hovednet, da KYC-processen fortsætter.
  • Mange pionerer har givet op på netværket midt i forsinkelsen.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Pi Network fyldte fem år i sidste uge, da mange pionerer fortsatte med at klage over den lange forsinkelse for mainnet-lanceringen. Jubilæet skete, da udviklerne fortsatte med at udføre Kend din kunde-processen (KYC), som har været i gang i flere måneder.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Pi Network fyldte 5 år i denne måned

Copy link to section

Det skete også i samme uge, at udviklerne annoncerede testen pilotlanceringen af Pi Ad Network. Dette er en vigtig del af økosystemet, som vil hjælpe kunder med at køre annoncer på økosystemaktiver som Pi-browseren og andre applikationer i økosystemet.

Annoncenetværket er en afgørende del af Pi Network-økosystemet, da det vil bidrage til at skabe mere nytte for Pi-mønten. I stedet for at bruge et tredjepartsannoncenetværk, vil Pi Network bruge sine egne værktøjer og potentielt spare penge.

Pi Browser er en af de største spillere i økosystemet. Data viser, at dens Android-applikation er blevet installeret af mere end 10 millioner brugere fra hele verden. Dens IoS-applikation bruges også af millioner af mennesker.

Alligevel er bekymringerne blandt de fleste Pi-pionerer, at den lukkede mainnet-periode har varet længere end forventet. Pi Network flyttede til dette lukkede hovednet i december 2021, hvilket betyder, at det har varet over 2 år.

Pi Coin-lanceringen er stadig forsinket

Copy link to section

Udviklerne har bemærket, at Pi Coin mainnet-lanceringen kan ske i år, men kun hvis tre betingelser er opfyldt. Den første betingelse er, at de skal KYC de fleste pionerer. KYC er nødvendig for at sikre, at alle pionerer er rigtige mennesker og ikke bots.

I en nylig opdatering sagde udviklerne, at de allerede havde KYCd over 9,45 millioner pionerer, op fra 8 millioner i december.

Samtidig er over 4,64 millioner pionerer flyttet til mainnet-migreringen, og antallet af mainnet-klare apps er steget til 50.

Den anden betingelse for Pi Network-mainnet-lanceringen er, at der skal være nok applikationer i netværket. Jeg synes, 50 er et godt nok tal.

Markedsforholdene bør også være understøttende. Med andre ord skal kryptomarkedet være i et tyreløb for at dette kan ske. Som jeg har skrevet før , har udviklerne gået glip af en stor mulighed, da kryptoindustrien har været i et tyreløb siden januar 2023.

I dette løb er de fleste altcoins hoppet. Book of Meme (BOME), Bonk, Pepe og andre meme-mønter er blevet enheder for flere milliarder dollar. Dette betyder, at Pi Coin kunne have gjort det godt, hvis mainnet-lanceringen skete i dette tyreløb.

Historien tyder på, at kryptovalutaer vil gå ind i en vinterperiode efter halvering. Den sidste vinter varede fra midten af 2021 til januar 2023. Den var præget af et stort fald af alle mønter.

Derfor, hvis historien gentager sig, er der en sandsynlighed for, at tyreløbet er ved at slutte, hvilket gør det svært at lancere Pi-mønten.

I dette tilfælde vil mange pionerer fortsætte med at holde Pi-mønter, der ikke har nogen nytte i og uden for økosystemet.

Husk, at Pi Network har eksisteret i fem år nu, og nogle mennesker har udvundet tokens siden da. Fem år er lang tid for kryptoindustrien.

For eksempel har Bitcoin Dogs rejst over $13 millioner på mindre end en måned, mens mønter som Render, Fetch AI og SingularityNET er værdsat til milliarder af dollars. Alle disse tokens blev lanceret for blot et par måneder eller år siden. I en af mine tidligere artikler forudsagde jeg, at Pi Network mainnet-lanceringen ikke vil ske i år.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Kryptovaluta