Ad

Er Algotech et køb efter analytikerne hæver deres Bitcoin-prisprognose?

op Mar 29, 2024
Listen
  • Analytikerne er stadig optimistiske med hensyn til Bitcoin-prisen.
  • Blackrock, Franklin Templeton og Standard Chartered mener, at den har flere fordele.
  • Algotech har rejst over $3,5 millioner fra investorerne.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for de seneste opdateringer >

Analytikere er blevet mere optimistiske med hensyn til Bitcoin, selvom prisen er gået i stå ved $70.000. Hvis deres seneste prognoser er nøjagtige, så kunne det have en kraftig betydning på de andre almindelige altcoins som Solana og Avalanche. Det kunne også have stor indflydelse på nye kryptovalutaer som Algotech (ALGT) da disse aktiver har en tendens til at følge i Bitcoins fodspor.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Analytikerne er positive overfor Bitcoin

Copy link to section

Mange analytikere er i stigende grad positive over for kryptovalutaer. Den vigtigste aktør i sektoren er Blackrock, det største kapitalforvaltningsselskab i verden med over $10 billioner i aktiver under forvaltning.

Blackrocks egen IBIT ETF har fået over $15 milliarder i aktiver under forvaltning, da Larry Fink, selskabets CEO, har udtrykt optimisme om, at mønten vil fortsætte med at stige. Fink er også optimistisk omkring Ethereum, da en wallet tilknyttet hans virksomhed har over $100 millioner.

Andre store kapitalforvaltningsselskaber som Fidelity, Invesco og Franklin Templeton har investeret meget i Bitcoin.

I mellemtiden har analytikere hos Standard Chartered, som har været meget præcise, øget deres forventninger til Bitcoin-prisen til $150.000. Det betyder, at de forventer, at mønten vil stige til over $150.000 i de kommende måneder.

Laurent Benayoun, CEO for Acheron Trading, mener, at Bitcoin vil stige til $180.000. Han pegede på de tidligere cyklusser og sammenlignede dem med den igangværende:

“Hvis vi ser på den historiske præstation, bliver multiplen for hver cyklus lavere. Så hvis vi anvender dette ræsonnement, kunne det være 2x til 3x, som vi så i de tidligere cyklusser, så lad os sige omkring $120.000 til $180.000 per enhed.”

Andre eksperter er meget optimistiske med hensyn til Bitcoin. Nogle af de mest bemærkelsesværdige er Cathie Wood, som ser BTC stige til $3,8 millioner, Mike Novogratz og Tom Lee.

Jeg tror, at Bitcoin har mere at gå efter, da den har dannet et kop- og håndtagsmønster på det ugentlige diagram. I de fleste perioder er dette mønster som regel et af de mest positive på markedet. Møntens konsolidering er en del af håndtagssektionen, som vist nedenfor.

Algotech boomer

Copy link to section

I mellemtiden blomstrer Algotech, en kommende decentraliseret algoritmisk kryptohandelsplatform. Data hentet på deres hjemmeside viser, at netværket har rejst over $3,5 millioner fra investorerne. Det er nu i anden fase af token-salget, hvor der kun er 311.000 tilbage.

Algotech sigter mod at revolutionere handelsbranchen ved at udnytte avancerede teknologier som kunstig intelligens (AI), maskinlæring, kvantitativ analyse, blockchain og højfrekvenshandel (HFT).

Brugen af algoritmer i handel er ikke ny. Faktisk er nogle af de bedst præsterende hedgefonde på Wall Street dem, der fokuserer på denne teknologi. For eksempel har Renaissance Technologys Medallion Fund genereret årlige afkast på over 60 % i de seneste to årtier.

Andre kvantitative hedgefonde som AQR Capital, Two Sigma og Acadian har en lang historie med at generere stærke afkast på markedet.

Algotechs teknologi sigter mod at opnå disse overlegne afkast i kryptoindustrien, som er i stærk vækst. Den vil bruge flere strategier, herunder momentum, mean reversion, udbrud og arbitrage.

Ved at gøre det håber udviklerne på at skabe et overskud under alle markedsforhold, herunder i op- og nedgangsperioder, og når markedet bevæger sig sidelæns. Algotech vil have en fordel i forhold til andre lignende platforme ved at investere i partnerskaber med de førende kryptodataudbydere og -børser. Du kan finde ud af mere om Algotech i denne hvidbog. Du kan også købe Algotech-tokenet her.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals.

Learn more
Bitcoin Kryptovaluta