Hedgefondsmilliardær køber Cinemark-aktier, en AMC-konkurrent

Af:
op May 16, 2024
Listen
  • Dan Loeb, en hedgefondsmilliardær, har købt Cinemark-aktier.
  • Virksomheden håber at drage fordel af de kommende filmudgivelser.
  • Dens aktie har dannet et omvendt hoved og skuldre på det ugentlige diagram.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Cinemark ( NYSE: CNK ) aktiekurs vil være i søgelyset, efter Dan Loeb, en velkendt hedgefondsmilliardær, købte en andel for nylig. Dette køb kan føre til flere gevinster, da aktien er steget med over 126% fra sit laveste punkt i december.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Dan Loeb investerer i Cinemark

Copy link to section

Hedgefonde udgiver deres 13F-rapporter med SEC i denne uge. I sin rapport bemærkede ThirdPoint, at det erhvervede aktier i Cinemark i første kvartal. Det indledte også stillinger inden for Alphabet, Marvell Technology og Advance Auto Parts.

Daniel Loeb er en stor spiller i hedgefondsindustrien og er en af de mest respekterede aktivistiske investorer i sektoren. ThirdPoint administrerer over $16 milliarder, mens Loebs nettoformue er steget til over $3 milliarder.

Derfor er Loebs investering i Cinemark, en AMC-konkurrent, et tegn på, at han er optimistisk omkring virksomheden og branchen.

Denne investering kom på et tidspunkt, hvor biografindustrien gennemgår store udfordringer efter sidste års strejker i Hollywood.

I sine seneste resultater sagde AMC, at dets indtægter faldt med 0,3% i Q1 til $951 millioner og advarede om, at Q2 også vil være blødt. Tilsvarende faldt Cinemarks omsætning fra $611 millioner i Q1’23 til $579 millioner, mens dens justerede EBITDA-margin indsnævredes til 12,2%.

Analytikere mener, at Cinemark har plads til at vokse sin markedsandel, omsætning og overskud i år. I en nylig note øgede en Wells Fargo-analytiker sit mål for Cinemark-aktien til $23, en stor stigning fra de nuværende $18,7.

Den anden katalysator for aktien er, at der er nogle populære film planlagt for de næste par år. De mest bemærkelsesværdige er Avatar 3, Moana, Superman Legacy, Gladiator, Despicable Me og Mufasa.

Derudover har Cinemark, i modsætning til AMC Entertainment, en bedre balance. Det forlod sidste kvartal med over $788 millioner i kontanter og tilsvarende, $2,3 milliarder i langfristet gæld og $840 millioner i leasingforpligtelser. Det kan administrere sin gælds løbetid godt uden at rejse kontanter.

Cinemark aktiekursanalyse

Copy link to section

CNM-diagram af TradingView

Cinemark-aktier har en anden katalysator: tekniske. På det ugentlige diagram ser vi, at aktien har dannet et omvendt hoved- og skuldermønster, et populært bullish tegn. Den sidder nu nær halsudskæringen til $19,92, hvilket er et positivt tegn.

Cinemark har også krydset det 200-ugers glidende gennemsnit, hvilket betyder, at det snart kan danne et gyldent krydsmønster. Den svæver også på 38,2 % Fibonacci Retracement-niveau. Derfor er udsigterne for aktien bullish, og det næste mål at se er på $23,65, dets 50% retracement point.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Ad

Vil du have letforståelige signaler krypto-, forex- og aktiehandelssignaler? Gør det enkelt at handle ved at kopiere vores team af professionelle handlende. Konsekvente resultater. Tilmeld dig i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Verden