Skal du købe DuPont-aktier til 2-års højder?

Af:
op May 20, 2024
Listen
  • DuPont når det højeste niveau i 2 år tæt på $80, understøttet af stærke fundamentale forhold.
  • Jefferies opgraderer til 'Køb'.
  • Aktie klar til at bryde $85-barrieren, bullish momentum.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

DuPont de Nemours Inc (NYSE:DD) har fanget opmærksomheden på markedet, da dets aktier er steget til det højeste niveau i to år og nærmer sig $80-mærket den 20. maj. Denne stigning i værdiansættelsen er ikke vilkårlig; det er understøttet af solide fundamentals og strategiske tiltag fra virksomhedens side.

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

I første kvartal af 2024 overgik DuPont forventningerne med ikke-GAAP EPS på $0,79, hvilket oversteg estimater med $0,14. På trods af et lille fald i omsætningen fra år til år, et fald på 3,3 % til 2,9 milliarder dollars, demonstrerede virksomheden en stærk cashflow-generering. Driftsaktiviteter fra fortsættende aktiviteter gav $493 millioner, med justeret fri pengestrøm nåede $286 millioner.

Midt i disse finansielle triumfer har markedsstemningen over for DuPont været markant bullish, hvor bemærkelsesværdige institutioner som Jefferies for nylig har opgraderet aktien til en ‘Køb’-rating. Jefferies analytiker Laurence Alexanders optimistiske udsigter afhænger af flere nøglefaktorer, herunder et forventet opsving på DuPonts slutmarkeder, især i elektronik- og industrisektoren. Han forventer en strukturel forbedring i marginer og frie pengestrømme, drevet af en ny driftskultur i virksomheden.

Mens DuPonts værdiansættelsesmålinger målt ved PE eller EV-til-salgsforhold kan indikere præmiepriser i forhold til sine jævnaldrende, ifølge analytikere, retfærdiggør dens solide fundamentals og vækstudsigter disse tal. Nylige opkøb, såsom Spectrum-opkøbet, har udvidet DuPonts portefølje og positioneret den til fortsat vækst og værdiskabelse. Med øget guidance for nettosalg, drifts-EBITDA og justeret EPS for hele året 2024 ser DuPont ud til at være klar til at udnytte nye muligheder på nøglemarkeder.

For at få dybere indsigt i DuPonts fremtidige aktiebane er det afgørende at analysere dets diagrammønstre og tekniske indikatorer. Disse indsigter kan give os værdifuld vejledning om potentielle prisbevægelser og handelsmuligheder. Så lad os tage et kig på diagrammerne for yderligere at forstå DuPonts udsigter på kort sigt.

Copy link to section

DuPonts aktie nåede sit rekordhøje niveau i nærheden af $110-niveauet tilbage i januar 2018, som det kan ses på dets daglige diagrammer. Efter at have nået det høje faldt aktien tilbage til under $100 og gik ind i en aggressiv nedadgående trend, der startede i august 2018, som varede indtil marts 2020 og tog den under $30.

DD-diagram af TradingView

Selvom aktien steg hurtigt tilbage i de næste par måneder, fandt den det svært at komme over $85. På trods af adskillige forsøg på at krydse den i de sidste 3 år, har DuPonts aktie ikke været i stand til at gøre det. Men med det aggressive bullish momentum, det har vist siden februar i år, kan det være på nippet til endelig at bryde over den barriere, hvor både mellem- og langsigtede indikatorer er dybt grønne i øjeblikket.

Investorer, der ønsker at købe aktien på nuværende niveauer i nærheden af $80, kan gøre det, mens de holder et stoptab under det seneste lavt sving på $72,40 og et profitmål på $108. Handlere, der er bearish på aktien, kan også indlede en kort position på nuværende niveauer i betragtning af, at aktien handler tæt på og under sit stærke modstandsniveau. De kan shorte aktien med et stoptab på $86,2 og et profitmål på $64,25.

Denne artikel er oversat fra engelsk ved hjælp af AI-værktøjer, og derefter korrekturlæst og redigeret af en lokal oversætter.

Aktier Markedsanalyse