Ad

Solana meme coins trives: Piggy Bankster (PIGS) kunne være den næste

op Jun 2, 2024
Listen
  • Piggy Bankster er en kommende meme coin med grisetema på Solana.
  • Udviklerne starter deres token-salg den 4. juni.
  • Solanas økosystem har klaret sig godt i løbet af de sidste par måneder.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheder for de seneste opdateringer >

Solana (SOL) er blevet en af de hurtigst voksende blockchains i 2024, da udviklere drager fordel af dens hurtige transaktionshastigheder og lavere transaktionsomkostninger. Dette er den næststørste spiller i Decentralized Finance (DeFi) branchen efter Ethereum, mens dets DEX-platforme som Raydium, Orca og Jupiter er blevet giganter

Er du på udkig efter signaler og advarsler fra professionelle handlere? Tilmeld dig Invezz Signals™ GRATIS. Det tager 2 minutter.

Solanas meme coins klarer sig godt

Copy link to section

Solana er også blevet et topnetværk for skabere af meme-mønter. Dogwifhat (WIF), som blev lanceret tidligere i år på Solana, er blevet den fjerdestørste meme coin i branchen med en markedsværdi på over $3,3 milliarder.

Bonk, som blev populær i 2023, er også fortsat med at vokse, hvilket giver den en markedsværdi på over $2,3 milliarder. Book of Meme (BOME) er vurderet til over $906 millioner, mens Cat in a Dogs World (MEW) har opnået en værdiansættelse på over $381 millioner.

Andre hurtigtvoksende Solana-mememønter som Poppcat, Ponke og Myro er fortsat med at vinde markedsandele i branchen.

Disse tokens har klaret sig godt på grund af den stigende efterspørgsel efter aktiver i Solanas økosystem. Det samme sker i andre brancher som gaming, liquid staking, tokenisering og decentraliserede offentlige infrastrukturnetværk (DePIN).

For det andet har Solana stærkere funktioner end Ethereum. Den kan håndtere tusindvis af transaktioner i sekundet, mens Ethereum kan behandle mindre end 50. Dens omkostninger til håndtering af transaktioner er betydeligt lavere end Ethereum. Derfor kan indehavere af meme coins spare penge, når de foretager transaktioner.

Piggy Bankster token-salget venter forude

Copy link to section

Piggy Bankster sigter mod at blive den næste store ting i Solana-økosystemet, når det forsøger at starte sit token-salg den 4. juni. I modsætning til andre token-salg vil PIG tilbyde et fair salg, hvilket betyder, at alle dets 100 millioner tokens vil være tilgængelige den første dag. Tokensalget starter på $0,00012, mens den oprindelige likviditet vil være $12.000.

Meme-mønten har til formål at starte en ny bevægelse i meme-møntindustrien ved at lancere en token med grisetema. Dette har tidligere været en populær tilgang. Dogecoin og Shiba Inu populariserede meme-mønter med hundetema, mens Pepe blev en stor token med frøtema.

Popcat og Cat in a Dogs World er blevet populære kattetokens, mens Coq Inu har repræsenteret verdens høns ganske godt.

Piggy Banksters token-salg kommer på et tidspunkt, hvor mange udviklere har rejst millioner af dollars i deres token-salg. BitBot afsluttede for nylig sit token-salg og rejste over $3,8 millioner fra investorerne. Før dette rejste Bitcoin Dogs over $15 millioner i, hvad de hævdede var den første ICO på Bitcoin blockchainen. Du kan finde ud af mere om Piggy Bankster via projektets hjemmeside.

Kryptovaluta