American Campus Communitiesin osake avautui 13 % nousussa: tässä syy

Ohi:
päälle huhti 19, 2022
  • Blackstone ostaa American Campus Communitiesin 12,8 miljardilla dollarilla.
  • Käteiskauppa tarkoittaa 65,47 dollaria osakkeelta ACC:n osakkeenomistajille.
  • American Campus Communities -osake avautui 13 % nousussa tiistaina.

American Campus Communities Inc:n (NYSE: ACC) osake hyppäsi 13 % tiistaina sen jälkeen, kun Blackstone Group Inc (NYSE: BX) ilmoitti ostavansa opiskelija-asuntoyhtiön noin 12,8 miljardilla dollarilla velat mukaan lukien.

Sopimuksen arvo on 65,47 dollaria osakkeelta

Sopimus tarkoittaa 65,47 dollaria osakkeelta ACC:n osakkeenomistajille. American Campus Communities on Yhdysvaltojen suurin opiskelija-asuntoyhteisöjen kehittäjä, omistaja ja ylläpitäjä.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Blackstonen tarjous edustaa 13,7 %:n preemiota hintaan, jolla ACC päätti varsinaisen istunnon maanantaina. Amerikkalainen vaihtoehtoisten sijoitusten hallinnointiyhtiö aikoo ottaa American Campus Communitiesin yksityisiksi kaupan toteutuessa.

Uutiset tulevat kuukausia sen jälkeen, kun Blackstone suostui ostamaan toisen kiinteistösijoitusrahaston (REIT), Bluerock Residentialin 3,60 miljardilla dollarilla. BX on noussut noin 4,0 % tiistaina.

Kauppa päättyy vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä

Käteiskaupan odotetaan toteutuvan vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä, jos se täyttää tavanomaiset sulkemisehdot, mukaan lukien ACC:n osakkeenomistajien hyväksynnän. Lehdistötiedotteessa American Campus Communitiesin toimitusjohtaja Bill Bayless sanoi:

Tämä kauppa tarjoaa vakuuttavaa, välitöntä ja tiettyä arvoa osakkeenomistajillemme samalla, kun ACC laajentaa kilpailuetuamme edelleen jatkaessamme pyrkimystämme johtaa opiskelija-asuntoalaa uusiin korkeuksiin.

Sopimuksen ehtojen mukaan ACC keskeytti myös neljännesvuosittaisen osingonmaksun välittömästi. Viime viikolla Rob Sechan sanoi Blackstonen olevan osake, joka hyötyy markkinoiden jatkuvasta epävakaudesta.

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla. eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money