Hopean hintaennuste Fedin korkopäätös horisontissa

Ohi:
päälle touko 2, 2022
  • Hopean hinta on ollut laskutrendissä viimeisen kahden viikon aikana Yhdysvaltain dollarin vahvistuessa.
  • Sijoittajat ovat kiinnostuneita Fedin korkopäätöksestä, joka julkaistaan 4. toukokuuta.
  • Jalometalli reagoi myös USA:n maa-ja kotitalouden ulkopuolisiin työpaikkoihin ja JOLTin avoimiin työpaikkoihin

Hopean hinta aloittaa uuden viikon laskutrendissä, koska odotukset Yhdysvaltain keskuspankin Federal Reserven aggressiivisesta koronnostosta on kohonneet. Kaikki katseet ovatkin Fedin korkopäätöksessä, joka on määrä julkaista 4. toukokuuta.

silver price
Hopean hinta

Tekijät uudelle viikolle

Rahoitusmarkkinat ovat hinnoitelleet 50 peruspisteen koronnoston Yhdysvaltain keskuspankin pyrkiessä hillitsemään tällä hetkellä neljään vuosikymmeneen korkeimmalla olevaa inflaatiota. Vuoden mittaan sijoittajat odottavat kuitenkin Fedin politiikan kiristymistä entisestään. Erityisesti korkeampien korkojen ympäristö rasittaa jalometalleja samalla, kun se vahvistaa Yhdysvaltain dollaria.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Itse asiassa dollari on ollut nousutrendissä lähes kolme kuukautta. Erityisesti sadan dollarin psykologinen taso on ollut dollari-indeksin vakaa tukivyöhyke huhtikuun puolivälistä lähtien. Sitä ennen se oli ollut kiertovyöhyke toukokuusta 2020 lähtien. Se päätti perjantain istunnon 103,21 dollariin. Rahastotuottojen nousu on myös lisännyt tuottottoman omaisuuden hallussapidon vaihtoehtoiskustannuksia.

Fedin kokouksen lisäksi sijoittajat ovat kiinnostuneita myös JOLTin avoimista työpaikoista tiistaina sekä maa- ja kotitalouden ulkopuolisista työpaikkaluvuista perjantaina. Lisäksi hopean hinta vaikuttaa sekä teollisuus- että jalometallistatuksensa perusteella ISM:n valmistuksen PMI-indeksiin, joka on määrä julkaista maanantaina.

Hopean hintaennuste

Viimeisten kahden viikon aikana hopean hinta on ollut laskussa; laski noin 12,48 prosenttia. Itse asiassa sen jälkeen, kun Venäjän ja Ukrainan välinen sota alkoi helmikuun lopussa, viime viikko oli ensimmäinen kerta, kun jalometalli putosi alle 24,00:n tasaisen tuen. Se päättyi viikon 22,74:ään; alimmilleen sitten 7. helmikuuta.

Päiväkaaviossa se käy kauppaa 25 ja 50 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon alapuolella. Lisäksi se on ylimyydyllä alueella 26:n suhteellisella voimaindeksillä. Näiden teknisten indikaattoreiden ja perustekijöiden perusteella odotan laskutrendin jatkuvan uudelle viikolle.

Hopean hinta pyörii todennäköisesti 22,76:n tuntumassa markkinoiden saapuessa uuteen viikkoon, kun härät yrittävät testata uudelleen psykologista 23,00:n tasoa. Se voi kirjata korjaavan palautumisen löytääkseen vastuksen 23,14:ssä ennen kuin laskee edelleen. Alapuolella 22,24 ja alempi taso 21,85 ovat tukitasoja, joihin kannattaa kiinnittää huomiota.

silver price

 

Hopean hinta

Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.