Raakaöljyn hintaennuste ennen viikon vaikuttavia kokouksia

Ohi:
päälle May 3, 2022
Listen
  • Raakaöljyn hinta on korjannut osan maanantain tappioista pysyen samalla vaihteluvälillä lähes kaksi viikkoa.
  • Brent-futuurit ovat yli 100 dollaria tynnyriltä ennen Fedin korkopäätöstä.
  • Sijoittajat ovat myös kiinnostuneita torstaina pidettävästä OPEC+ -kokouksesta.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Raakaöljyn hinta on nousussa, mutta pysyy vaihteluvälillä ennen kahta ratkaisevaa kokousta. Vaikka Yhdysvaltain keskuspankilla Federal Reservellä ja öljynviejämaiden järjestöllä ja sen liittolaismailla (OPEC+) on erilaiset mandaatit, ne molemmat vaikuttavat hyödykkeen hintaliikkeisiin. Kysynnän ja tarjonnan epätasapaino ovat edelleen öljymarkkinoiden keskeisiä tekijöitä.

Vaikuttavia tapaamisia

Copy link to section

Raakaöljyn hinnan nousu on yksi niistä seikoista, jotka ovat nostaneet Yhdysvaltain inflaation 40 vuoden huipulle. Myöhemmin sijoittajat odottavat Fedin kiristävän rahapolitiikkaansa aggressiivisesti vuoden edetessä. Erityisesti se aikoo nostaa korkoja 50 peruspisteellä kokouksessaan 4. toukokuuta.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Analyytikot ovat väittäneet, että kysynnän tuhoaminen on ainoa ratkaisu nykyiseen raakaöljyn hinnannousuun. Korkeiden korkojen ympäristö on Yhdysvaltain dollaria nostava. Koska raakaöljy hinnoitellaan valuutassa, se todennäköisesti laukaisee kysynnän tuhoamisen; kohdistaa painetta hintoihin.

Siitä huolimatta OPEC+ on pyrkinyt varmistamaan, että raakaöljyn hinta ei palaa ennätysmatalalle vuoden 2020 koronaviruspandemian huippuun. Huolimatta tärkeimpien kuluttajien kehotuksista lisätä tuotantoa öljyn hinnan alentamiseksi, allianssi on säilyttänyt vaatimattoman tuotannon kasvun 400 000 tynnyrissä päivässä.

Tämän viikon kokouksessa, joka on määrä pitää torstaina, se ei todennäköisesti tee muutoksia nykyiseen tuotantopolitiikkaan. Tästä näkökulmasta katsottuna hyödyke pysyy todennäköisesti lyhyellä aikavälillä vuoden 2021 huippujen yläpuolella odotetuista koronnostoista huolimatta.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

Raakaöljyn hintaennuste

Copy link to section

Brent-futuurit ovat saaneet takaisin osan aikaisemman maanantain istunnon tappioista, vaikka se onkin alle perjantain päivänsisäisen huipputason 110,05. Klo 18.38 GMT maailman öljyn vertailuindeksi oli 107,60 sen jälkeen, kun se nousi istunnon alimmalta 103,42:sta.

Hintavaihteluista huolimatta alue kriittisen 100:n ja vastustason 110,05 välillä on edelleen ratkaiseva. Itse asiassa hyödyke on käynyt kauppaa tässä horisontaalisessa kanavassa lähes kaksi viikkoa.

Päiväkaaviossa se käy kauppaa 25 päivän eksponentiaalisella keskiarvolla (EMA) ja 50 päivän EMAn yläpuolella. Seuraavissa istunnoissa odotan sen pysyvän edellä mainitulla vaihteluvälillä, kun härät keräävät tarpeeksi vauhtia työntämään raakaöljyn hintaa ylärajan yli. Erityisesti se voi löytää tukea 50 päivän EMAlla 104,71:ssä, kun taas vastus on 110,05:ssa.

crude oil price
Raakaöljyn hinta
Ad

Sijoita hyödykkeisiin, kuten kultaan, vehnään, litiumiin, öljyyn ja vastaaviin muutamassa minuutissa parhaimmin luokitellun välittäjämme, eToro :n, kautta.

10/10
Vieraile sivustolla
Energia Raakaöljy Hyödykkeet