Hopean hintaennuste: tätä odotetaan kun keskittyminen USA:n kuluttajahintaindeksitiedoissa

Ohi:
päälle touko 10, 2022
  • Yhdysvaltain dollarin nousun hidastuminen on tukenut hopean hintaa Yhdysvaltain kuluttajahintaindeksin edellä.
  • Sijoittajat ovat kiinnostuneita siitä, ovatko hintapaineet huipussaan.
  • Maailmanlaajuiset kasvuhuolet painavat todennäköisesti edelleen hopean hintaa.

Hopean hinta on pysähtynyt kolmen viikon laskutrendiin ennen Yhdysvaltain inflaatiotietoja. Tiistain istunnossa kirjatut voitot perustuvat Yhdysvaltain dollarin nousun heikkenemiseen. Myös globaalit kasvuhuolet painavat metallia.

Yhdysvaltain inflaatiotiedot

Edellisessä tiedotteessa työministeriö ilmoitti, että kuluttajahinnat olivat nousseet korkeimmalle tasolle sitten vuoden 1981, 8,5 % vuotta aiemmasta. Jotkut analyytikot ovat sitä mieltä, että hintapaineet ovat saavuttaneet huippunsa, vaikka inflaatio on edelleen kiihtynyt. Tämän jälkeen asiantuntijoiden ennuste huhtikuun kuluttajahintaindeksistä on 8,1 %.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Jalometallina hopea on perinteinen suoja inflaatiota vastaan. Lisäksi se on turvasatama taloudellisen ja poliittisen epävarmuuden aikoina. Itse asiassa nämä näkökohdat ovat olleet hyödykkeen nousutekijöitä viime kuukausina; nosti sen yhdeksän kuukauden huipulle 26,95 dollariin maaliskuun alussa.

Korkotason nousunäkymät ovat kuitenkin ylittäneet sen turvapaikan vetovoiman. Keskiviikkona julkaistavissa Yhdysvaltain kuluttajahintaindeksitiedoissa kuluttajahintojen lasku helpottaa Yhdysvaltain dollarin nousua. Myöhemmin se tekee jalometallista halvempaa ostajille, joilla on muita valuuttoja.

Todennäköisestä palautumisesta huolimatta hopean hinta pysyy todennäköisesti paineen alaisena vahvojen työmarkkinoiden ja kohonneiden inflaatiopaineiden keskellä. Lisäksi maanantaina julkistetut Kiinan vientitiedot lisäsivät jatkuvia globaaleja kasvuhuolia. Elektroniikkavienti on yksi niistä sektoreista, jotka ovat laskeneet merkittävästi. Koska hopeaa käytetään myös valmistuksessa ja sähköteollisuudessa, kysyntähuolet todennäköisesti hillitsevät edelleen sen kasvupotentiaalia.

Hopean hintaennuste

Hopean hinta on hiljentynyt laskusuunnassa, vaikka se on edelleen laskutrendissä. Se on ollut miinuksella 14 viimeisestä 16:sta kaupankäyntisessiosta. Maanantaina päivänsisäisen pohjan 21,70:n jälkeen se leijuu nyt psykologisen tason 22,00 ympärillä, ollen kello 08.25 GMT 21,94.

Päiväkaaviossa se käy kauppaa 25 ja 50 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon alapuolella. Toipumisesta huolimatta se pysyy ylimyydyllä alueella suhteellisen voimaindeksin ollessa 27. Näiden teknisten indikaattoreiden ja perustekijöiden perusteella odotan hopean hinnan pysyvän paineen alla lyhyellä aikavälillä.

Erityisesti odotan jalometallin jatkavan leijumista noin 22,00:ssa, kun sijoittajat odottavat lisää vihjeitä Yhdysvaltain kuluttajahintaindeksitiedoista. Sellaisenaan 21,65 ja 22,15 välillä on tarkkailun arvoinen alue. Jatkuva pudotus antaa karhuille mahdollisuuden saavuttaa vuoden uuden alimman tason 21,43:ssa. Kääntöpuolella odotettua alhaisempi kuluttajahintaindeksi voi nostaa 22,83:een Yhdysvaltain dollarin heikentyessä.

silver price
Hopean hinta
Sijoita kryptoon, osakkeisiin, ETF:iin ja muihin muutamassa minuutissa suosittelemamme välittäjän avulla., Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.