Kuinka pitkälle Sea Ltd voi mennä hypättyään nousevasta neulatangosta 50 dollarin pohjalla?

Ohi:
päälle May 18, 2022
Listen
  • Sea Ltd:n osake nousi yli 15 % vuosineljänneksen tuloksen jälkeen.
  • Osakkeen pohja oli 50 dollaria, mikä muodosti nousevan pin bar.
  • Osake kohtaa välitöntä vastustusta 86 dollarissa.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Tuloksen julkistamisen aikoihin Sea Ltd (NYSE:SE) osoitti merkkejä pakenemisesta 50 dollarin pohjalta. Koska yhtiön neljännesvuosittainen liikevaihto oli 2,9 miljardia dollaria, osakkeet nousivat yli 15%. Liikevaihto kasvoi 64,4 prosenttia edellisvuodesta. Tappio kasvoi edelleen 580,1 miljoonaan dollariin edellisen vuoden 422 miljoonan dollarin tappiosta.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Myös Sea Ltd:n tilikauden 2022 ohjeistus oli jännittävä. Liikevaihdon odotetaan nousevan 8,5 – 9,1 miljardiin dollariin, mikä on 71,8 % enemmän kuin vuotta aiemmin. Näkymien myötä Sea Ltd asetti tavoitteen korkeammalle tasolle.

Sea voisi houkutella pudokkaitten ostajia. Viimeisen kuukauden aikana Sea on menettänyt noin 20 %, jolloin alkuvuoden pudotus on lähes 63 prosenttia. Viimeisen 6 kuukauden aikana osake on menettänyt lähes neljänneksen arvostaan.

Aivan kuten korkean kasvun vertaisyritykset, myös Sea-osake on joutumassa pandemiabuumin aiheuttaman kuplan puhkeamisen kohteeksi. Palautuksia on kuitenkin tehtävä, jos haluamme edetä vuosineljänneksen tulosten ja teknisten ohjeiden mukaan.

Sea Ltd muodostaa nousevan neulatangon 50 dollarin pohjalla

Copy link to section
Lähde – TradingView

Teknisesti viikoittainen nouseva neulatangon voi nähdä kohoavan 50 dollarin tuen yläpuolella. Tuki osui äärimmäisen ylimyytyihin olosuhteisiin, suhteellisen voimaindeksin ollessa noin 25. Suhteellisen voimaindeksin lukema viittaa siihen, että pohja oli saavutettu.

Parantuneiden vuosineljänneksen tulosten myötä Sea-osakkeen odotetaan nousevan. Tarkkaile kuitenkin 86 dollarin vastusta, koska yleinen teknologiasektori on edelleen paineen alla. Jos osakkeen arvo ylittää 86 dollaria, odotamme seuraavaksi tavoitteeksi 123 dollaria.

Yhteenveto

Copy link to section

Sea Ltd on pito 86 dollariin asti. Vahvat tulosnäkymät osuvat yhtä aikaa nousevien teknisten viitteiden kanssa. Sijoittajilla on mahdollisuus nostaa jopa 123 dollariin, jos osake selvittää 86 dollarin vastuksen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals.

Learn more
Aasia Osakkeet Teknologia Toimialat