FTX jatkaa imperiuminsa kasvattamista sijoittaen Coral’s Backpackiin

Ohi:
päälle Sep 28, 2022
Listen to this article
  • FTX jatkaa laajentumistaan investoimalla Coral-rakenteiseen Backpackiin FTX Venturesin kautta
  • Backpack on interaktiivinen lompakko, joka tarjoaa krypto-natiivisia kokemuksia suoritettavien NFT:iden kautta
  • Sen tarkoituksena on ratkaista se, mikä on ollut Web3:ssa liian kauan ongelmana

Sam Bankman-Friedin johtama kryptopörssi FTX on saanut tänä vuonna paljon huomiota lehdistössä toimiessaan “viimeisenä keinona” lainanantajana ja julkaissut tarjouksia ahdingossa oleville yrityksille, kuten BlockFi:lle, laman leviteessä myös kryptomarkkinoille.

Tänään ilmoitettiin, että yritysryhmä FTX Ventures johtaa 20 miljoonan dollarin strategista kierrosta Coralille, joka on Solanan suosituimman kehityskehyksen Anchorin valmistaja.

Etsitkö nopeita uutisia, kuumia vihjeitä ja markkina-analyysejä? Tilaa Invezzin uutiskirje jo tänään.

Varat käytetään Coralin ensimmäisen lippulaivatuotteen, Backpackin, lanseeraamiseen. Backpackin lähtökohta on kiehtova – interaktiivinen lompakko, joka tarjoaa krypto-natiivisia kokemuksia suoritettavien NFT:iden (xNFTS) kautta. Ajatuksena on, että käyttäjät voivat käyttää kaikkia resurssejaan ja hajautettuja sovelluksiaan yhdessä paikassa.

Se näyttää yksinkertaiselta, mutta se on tavallaan pointti. Olen kirjoittanut monta kertaa siitä, kuinka yksi krypton suurimmista ongelmista on edelleen se kuinka kömpelö lompakkokokemus voi olla. Lisäksi selainten, välilehtien ja lompakoiden välillä liikkuminen on haitallista. Backpack pyrkii siis tasoittamaan näitä ongelmia.

Reppu on suunniteltu joustavaksi tunneliksi, jonka avulla käyttäjät voivat laskeutua sovelluksiin, peleihin tai resursseihin lohkoketjujen kautta – jälleen kerran tämä on jotain, jossa krypto ei ole ollut kovin hyvä tähän mennessä. Tämä ongelma saattaa johtua siitä, että FTX Ventures sai päänsä kääntymään tästä sijoituksesta, samoin kuin Jump Crypton (myös johtajista), Milticoin Capitalin, Anagramin ja K5 Globalin osallistumisesta.

Tämä on mahdollisesti “iPhonen julkaisuhetki” Web 3:lle, jossa on xNFT:t sovelluksina, xNFT-kauppapaikka App Storena ja CoralOS iOS:nä. On yllättävää, että Backpackia ei ole rakennettu Web3:ssa tähän mennessä.

Ramnik Arora, FTX:n tuotepäällikkö

Kyseessä on tietysti kryptoalan startup-yritys, ja kuten mihin tahansa startup-yritykseen liittyy terve riskitaso. Kun tähän lisätään vielä turbulentti makrotaloudellinen ilmapiiri, jossa rahoitusvaroja riepottelee kaikkialla maailmassa, on ehdottomasti hermostuttavaa olla startup-yritys.

Korotus on kuitenkin voimakas viesti aikeista ja tervetullut hyvä uutinen, joita saamme nykyään hyvin vähän.

FTX toivoo, että Coral’s Backpacker lunastaa potentiaalinsa ja tarjoaa tuottoja, joita vain kryptoalan startup-yritykset voivat tarjota. Backpack on hiljattain käynnistetty Private Beta -vaiheessa, ja koodi on avointa lähdekoodia.

Kirjoitin äskettäin siitä, kuinka hyvin FTX on toiminut Binancen rinnalla useimpiin pörsseihin verrattuna. Yritystä on johtanut varovaisesti Sam Bankman-Fried, ja kun karhumarkkinat ovat saapuneet, FTX:n ja Binancen sekä joidenkin muiden aggressiivisempien toimijoiden välinen kuilu on tullut räikeästi selväksi.

Kuten pelin luonteeseen kuuluu, tämä on pitkän aikavälin investointi. Mutta FTX jatkaa portfolionsa laajentamista ja vaikutusvaltansa lisäämistä kryptovaluuttateollisuudessa. On toivottavaa, että jonain päivänä tässä artikkelissa mainitut rahat ovat pähkinöitä verrattuna sen arvoon.