Top 2 osaketta, jotka ostaa tai jättää: tutkimuslaitos

Ohi:
päälle Feb 7, 2023
Listen
  • Mill Street Researchin viikoittainen katsaus parhaista ostettavista osakkeista ja myytävistä osakkeista
  • Yritys suhtautuu myönteisimmin Everest Re Groupiin ja Marathon Petroleumiin
  • Firsm suhtautuu laskevimmin Western Digitaliin ja First Republic Bankiin

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Newsin kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Riippumaton konsultti- ja tutkimusyritys Mill Street Research julkaisi viikoittaisen uutiskirjeensä maanantaina. Raportti sisältää osto- ja myynti-ideoita Russell 1000:lle. Tässä artikkelissa käsittelemme muutamia keskeisiä nimiä kussakin luokassa.

Jos et vielä ole jo katsonut, katso Invezz-podcastimme Mill Street Researchin markkinastrategin Sam Burnsin kanssa.

Osta Everest Re Groupin osakkeita

Mill Streetin kvantitatiivisen analyysin mukaan Everest Re Group Ltd (NYSE:RE) on yrityksen suosituimmat osakkeet, joita sekä nykyiset että uudet sijoittajat voivat ostaa nyt.

Everest Re on maailmanlaajuinen jälleenvakuutus- ja vakuutusyhtiö. Vakuutusala ei ehkä ole jännittävin keskusteltava aihe, mutta se on menestynyt sijoittajien kannalta hyvin. Everest Re Groupin osake on noussut lähes 20 % viimeisen vuoden aikana suotuisan markkinatilanteen ansiosta. Marsh Global Insurance Market Index osoittaa, että kaupallisten vakuutusten hinnat nousivat 6 % vuoden 2022 kolmannella neljänneksellä, mikä merkitsee 20. peräkkäistä hintojen nousua.

Osta Marathon Petroleum -osaketta

Mill Streetin suosituimpien ostoideoiden toiseksi sijoittuva osake on Marathon Petroleum Corporation (NYSE:MPC), loppupään energiayhtiö, jolla on Yhdysvaltojen suurin jalostusjärjestelmä.

Marathonin osakekehitys viimeisen vuoden aikana on ollut jopa vaikuttavampi kuin Everest Re, 44 prosentin kasvulla. Analyytikot odottavat lisähyötyjä vuonna 2023 alhaisempien polttoainemäärien vuoksi, kun Marathon vähentää jalostamokapasiteettiaan vuoden 2022 viimeisen neljänneksen 94 prosentista 88 prosenttiin vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä.

Matala polttoainetaso tarkoittaa hintojen nousua. Barrons lainaa BofA Securitiesin analyytikkoa Dough Leggatea tammikuussa sanoneen: “Kolme viikkoa uuteen vuoteen, näemme myötätuulen jälleen nousevan yhdysvaltalaisille jalostajille.”

Myy Western Digital Corporationin osakkeita

Western Digital Corp (NASDAQ:WDC) on noussut 35 % vuoden 2023 alusta lähtien Kioxia Holdingsin kanssa käytävien sulautumisneuvottelujen edistymisestä. Yhdistynyt yritys hallitsee NAND-flash-markkinoita 33 prosentin markkinaosuudella. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Western Digital ja Kioxia ovat neuvotelleet yhdistymisestä, ja voit lukea vuoden 2021 analyysimme täältä.

Mill Streetin kvantitatiivinen analyysi kuitenkin ehdottaa Western Digitalin osakkeiden myyntiä, sillä yhtiö kohtaa tietokonekomponenttien kysynnän laskua eikä sen odoteta näkevän voittoa vuonna 2023. Western Digitalin syyskuun neljänneksen nettotulos romahti edellisvuoden 636 miljoonasta dollarista 34 miljoonaan dollariin. Western Digitalin osakkeita hallussaan pitävien sijoittajien ei kannata odottaa vahvistusta fuusiosopimukselle, vaan myydä osakkeita.

Myy First Republic Bankin osakkeet

Mill Streetin myydyimmissä osakkeissa toiseksi sijoittuva osake on First Republic Bank (NYSE:FRC), täyden palvelun pankki- ja varainhoitoyhtiö, joka sijaitsee pääasiassa New Yorkissa, Kaliforniassa, Massachusettsissa ja Floridassa. Vaikka pankkien osakkeet ovat olleet suosittuja korkojen noustessa, First Republic Bank ei ole poikkeus, sillä se on noussut lähes 17 % vuoden alusta.

Omaisuudenhoitaja Giverny Capitalin tammikuun 2023 kirje kuitenkin vahvistaa osittain Mill Streetin laskevan ostopyynnön osakkeesta (rahasto on pitkän aikavälin härkä), ainakin lähitulevaisuudessa. Se toteaa, että First Republic vaikutti vuonna 2022, koska lyhytaikaisten lainojen korot nousivat nopeammin kuin pitkäaikaisten lainojen korot taantuman odotusten keskellä.

Lainatakseni kirjettä:

Vuodeksi lainaaminen maksaa enemmän kuin 10 vuodeksi. First Republicille tämä tarkoittaa, että se maksaa korkeita korkoja talletustodistuksista (CD) asiakkaille, mutta lainaa sen jälkeen rahat pitkäaikaisille lainaajille vain vähän enemmän tuottoa varten. Pankit ovat riippuvaisia terveestä erosta talletusten kustannusten ja lainatulojen välillä.

Ad

Kopioi asiantuntijatreidaajia helposti eToro :n avulla. Sijoita osakkeisiin kuten Tesla & Apple. Käy välittömästi kauppaa ETF-rahastoilla, kuten FTSE 100 & S&P 500. Rekisteröidy muutamassa minuutissa.

10/10

67% of retail CFD accounts lose money