Mielipide: Tästä syystä Coinbasen pitäisi hankkia Robinhood

Ohi:
päälle May 10, 2024
Listen
  • Coinbase julkaisi vahvat taloudelliset tulokset kryptobuumin tukemana.
  • Robinhood julkaisi myös vahvat neljännesvuositulokset osakkeiden noustessa.
  • Coinbase hyötyisi Robinhoodin ostamisesta monipuolistamalla osakkeita.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Coinbasen ( NASDAQ: COIN ) ja Robinhoodin ( NASDAQ: HOOD ) osakekurssit ovat elpymässä sen jälkeen, kun ne ovat pudonneet jyrkästi loppuvuodesta 2021 vuoteen 2023. Robinhoodin osakkeet ovat nousseet 129 % vuoden 2022 alimmasta pisteestä, kun taas COIN on noussut yli 510 %..

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

COIN vs HOOD

HOOD vs COIN osakkeet

Robinhood ja Coinbase ovat mahtavia yrityksiä

Copy link to section

Coinbase ja Robinhood ovat yhdysvaltalaisten nuorten suosituimpia fintech-yrityksiä. Robinhood on mullistanut pörssinvälitysalan täysin ottamalla käyttöön palkkiottoman kaupankäynnin ja 24 tunnin kaupankäynnin.

Coinbase puolestaan on Yhdysvaltojen suurin kryptopörssi, joka käsittelee miljardeja dollareita kauppoja päivittäin. Sitä valvoo Securities and Exchange Commission (SEC) ja tarkastaa Deloitte.

Uskon, että Coinbasen pitäisi hankkia Robinhood, sopimus, joka loisi rahoituspalveluiden hirviön, jonka vuositulot ovat lähes 5 miljardia dollaria. Sillä olisi myös yli 300 miljardin dollarin arvosta säilytettävää omaisuutta (AUC).

Coinbasella on helposti varaa hoitaa tapahtuma. Sen markkina-arvo on 50 miljardia dollaria, kun taas Robinhoodin arvo on noin 14,5 miljardia dollaria. Sillä on myös yli 6,7 miljardia dollaria käteistä ja lyhytaikaisia sijoituksia ja noin 4,2 miljardia dollaria pitkäaikaista velkaa.

Sellaisenaan yritys voi rahoittaa liiketoimen osakkeiden, käteisvarojen ja lainojen yhdistelmällä.

Miksi COIN- ja HOOD-fuusio on järkevä

Copy link to section

Yhdistelmä olisi ihanteellinen kolmesta syystä. Ensinnäkin Coinbasella ja Robinhoodilla olisi merkittäviä synergiaetuja, erityisesti asioiden teknologiapuolella. Molemmat yhtiöt voisivat jakaa kehittäjät, koska niiden palvelut täydentävät toisiaan.

Vaikka Robinhood tunnetaan osakekaupasta, se on myös suuri toimija kryptoteollisuudessa. Tuoreimmat tulokset paljastivat, että Robinhoodin kryptokaupan volyymi nousi 224 % yli 36 miljardiin dollariin kryptokaupan volyymeina.

Toiseksi Robinhoodin hankkiminen auttaisi Coinbasea käsittelemään kryptoalan kausiluonteisuutta. Historia osoittaa, että digitaaliset kolikot käyvät läpi pitkiä “talven” ja “kesän” jaksoja, mikä vahingoittaa Coinbasea ja muita pörssiä.

Esimerkiksi vaikka kryptovaluuttojen volyymi kasvoi ensimmäisellä neljänneksellä, tiedot osoittavat, että se on romahtanut voimakkaasti nyt, kun Bitcoin ei ole mennyt mihinkään viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Kolmanneksi yhdistelmä auttaisi näitä kahta yhtiötä kasvattamaan toistuvia tulojaan. Robinhoodin kultatuote tuotti 35 miljoonaa dollaria tuloja, kun taas Coinbasen tilaus- ja palvelutulot nousivat yli 510 miljoonaan dollariin.

Kauppa hyödyttäisi myös Robinhoodia, yritystä, joka kilpailee Fidelityn, Schwabin ja Morgan Stanleyn kaltaisten behemotien kanssa E-Trade-brändinsä kautta.

Selvyyden vuoksi: Coinbase ja Robinhood eivät ole ilmoittaneet yhdistymissuunnitelmistaan, ja on epäselvää, olisiko jälkimmäinen avoin ostolle.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Markkina-analyysi Osakkeet Teknologia