Kuinka sijoittaa 100 000 dollaria vuonna 2024: COWZ, SPY, QQQ, IBIT

Ohi:
päälle May 15, 2024
Listen
  • COWZ on yksi parhaista ETF:istä rahoitusmarkkinoilla.
  • Muut suosituimmat ETF:t, joihin kannattaa sijoittaa, ovat SPY ja QQQ.
  • On myös järkevää sijoittaa Bitcoiniin, koska se on menestynyt useimpia omaisuuseriä paremmin.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Saan usein kysymyksen: “Miten minun pitäisi sijoittaa 100 000 dollaria tai 10 000 dollaria” saadakseni parhaan tuoton. Onneksi useimmille ihmisille, erityisesti yhdysvaltalaisille, on tuhansia paikkoja, joissa voit pakata rahaa, mukaan lukien osakkeet, kryptovaluutat, pääomasijoitukset ja hyödykkeet.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Paras sijoituskohde ovat pörssilistatut rahastot (ETF), jotka seuraavat useita omaisuuseriä. Nämä rahastot ovat ihanteellisia, koska vaikka useimmat yritykset ovat menestyneet hyvin vuosien varrella, jotkut ovat romahtaneet. Kuten monet ihmiset ovat ymmärtäneet, osakevalitsija on yksi vaikeimmista asioista. Joten tässä on parhaat ostettavat ETF:t nukkuaksesi hyvin yöllä (SWAN).

Pacer US Cash Cows 100 ETF (COWZ)

Copy link to section

Pacer US Cash Cows 100 ETF (COWZ) on yksi parhaista ETF: istä sijoittaa. Se on suosittu rahasto, jonka hallinnoimat varat ovat yli 22 miljardia dollaria.

Sen pääominaisuus on, että se keskittyy yrityksen tärkeimpään osa-alueeseen: vapaaseen kassavirtaan (FCF). FCF viittaa varoihin, jotka jäävät sen jälkeen, kun yritys on suorittanut kaikki menot. Yritykset, joilla on korkeampi FCF, voivat maksaa enemmän osinkoja ja ostaa takaisin osakkeitaan.

COWZ koostuu 100 yrityksestä, joista suurimmat ovat Vistra, EOG Resources, Exxon Mobil ja Valero Energy Corporation. Suurin osa sen muodostavista yrityksistä on energiasektorilla, jota seuraa kuluttajasykli, terveydenhuolto, teollisuus ja perusmateriaalit.

COWZ ETF:llä on hyviä tuloksia sen perustamisesta vuonna 2017 lähtien. Sen huonoin vuosi oli vuonna 2018, jolloin sen kokonaistuotto oli -10 %. Toisaalta se tuotti 42,5 % vuonna 2021 Yhdysvaltain osakkeiden noustessa. S&P 500 -indeksin lyöminen on vahva ennätys.

SPDR S&P 500 ETF (SPY)

Copy link to section

Toinen ostettava ETF, kun myönnetään 100 000 dollaria, on SPDR S&P 500 ETF. Voit myös sijoittaa muihin vastaaviin rahastoihin, kuten Vanguard’s VOO, Blackrockin IVV ja Invescon IVZ. Nämä rahastot tuottavat aina samanlaisen tuoton, koska ne seuraavat samaa omaisuutta.

S&P 500 -indeksi on ollut yksi parhaista sijoituksista koskaan. Sillä on esimerkiksi ollut kuusi negatiivista tuottovuotta vuodesta 1994. Sen suurin nosto tapahtui vuonna 2008 globaalin finanssikriisin aikana.

Historialliset todisteet osoittavat, että S&P 500 -indeksi nousee aina. Se on noussut 1970-luvun alle 30 dollarista nykyiseen 5 200 dollariin. Vaikka tulevaisuus on aina epävarma, tämä esitys antaa luottamuksen tunteen, että se toipuu suuren notkahduksen jälkeen.

Invesco QQQ ETF (QQQ)

Copy link to section

Toinen ostettava ja hallussa oleva omaisuuserä on Nasdaq 100 ETF-rahastojen, kuten QQQ ja QQQM, kautta. Tämä on suurin ETF, joka seuraa huipputeknologiayrityksiä, kuten Amazon, Apple, Google, Microsoft ja Nvidia.

Tämän ETF:n yritykset ovat maailmanlaajuisesti tärkeimpiä. Nvidia hallitsee GPU-teollisuutta, kun taas Google pyörittää suurinta hakukonetta, suosituinta videoalustaa ja neljänneksi suurinta pilvipalveluntarjoajaa.

Kaikki nämä yritykset ja tulevat lisäykset johtavat maailmaa seuraavien vuosikymmenten aikana, kun ne hallitsevat toimialoja, kuten tekoälyä ja koneoppimista.

Kuten SPY ETF, sillä on pitkä tuottohistoria. Sillä on ollut noin kuusi laskuvuotta vuodesta 2000.

iShares Bitcoin Trust (IBIT)

Copy link to section

Viimeinen omaisuuserä, johon sijoittaisin 100 000 dollarilla, on iShares Bitcoin Trust (IBIT), joka seuraa BTC:tä. Se on lisännyt varoja yli 17 miljardia dollaria viimeisen viiden kuukauden aikana, mikä tekee siitä yhden kaikkien aikojen nopeimmin kasvavista ETF:istä. Voit myös sijoittaa vaihtoehtoisiin ETF-rahastoihin, kuten Fidelityn FBTC, Ark Investin ARKB ja BRRR.

Bitcoinilla on pitkä kokemus suorituskyvystä, sillä se hyppäsi lähes nollasta vuonna 2009 yli 63 000 dollariin tänään. Sillä on vahvat perustekijät, ja kysyntä kasvaa aikana, jolloin kaivosvaikeudet kasvavat viime kuun puolittumisen jälkeen.

Siksi uskon, että Bitcoinin hinnat jatkavat nousuaan pitkällä aikavälillä. Jotkut analyytikot uskovat, että se voi nousta yli 1 miljoonaan dollariin seuraavien vuosikymmenten aikana.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Markkina-analyysi Osakkeet