Saudi-Arabian valtiorahasto ja SoftBank nostavat Nu Holdingsin uusiin korkeuksiin

päälle May 16, 2024
Listen
  • Saudi-Arabian valtion rahasto aloittaa, SoftBank lisää osuutta Nu Holdingsissa.
  • Nu Holdings raportoi vahvasta vuoden 2024 ensimmäisen neljänneksen tuloksesta, joka ylitti odotukset.
  • Tekninen analyysi osoittaa nousuvauhtia, mahdollista nousua 15 dollariin.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Huomionarvoisena osoituksena luottamuksesta Nu Holdings Ltd:tä kohtaan (NYSE:NU) sekä SoftBank Group että Saudi-Arabian valtiovarainrahasto tekivät strategisia toimenpiteitä vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä. Samalla kun SoftBank Group kasvatti osakeosuuttaan Nu Holdingsissa 22,0 miljoonasta osakkeesta 23,3 miljoonaan osakkeeseen, Saudi-Arabian suvereeni sijoitusrahasto aloitti uuden aseman yhtiössä hankkimalla 1,18 miljoonaa A-sarjan kantaosaketta. Nämä tapahtumat, jotka julkistettiin viranomaisilmoituksissa 15. toukokuuta 2024, korostavat institutionaalisten sijoittajien kasvavaa kiinnostusta Brasiliassa sijaitsevaa digitaalista pankkialustaa kohtaan.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Nu Holdings on perustettu ryhmittymänä, johon kuuluu kolme Nu-brändin alaista pankkia Kolumbiassa, Meksikossa ja Brasiliassa. Se on vahvistanut asemaansa avaintoimijana Latinalaisen Amerikan rahoitusmaailmassa. Brasilian ollessa sen suurin markkina-alue, Nu tarjoaa laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien luottokortit, säästötilit, henkilökohtaiset lainat, vakuutukset ja välityspalvelut yksityishenkilöille. Lisäksi yritys tarjoaa myyntipisteratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille (pk-yrityksille) NuTapin kautta laajentaen entisestään kattavuuttaan ja vaikutustaan markkinoilla.

Nu Holdingsin viimeisimmät taloudelliset tiedot korostavat sen vahvaa suorituskykyä ja kasvua. Vuoden 2024 ensimmäisen vuosineljänneksen tulosraportissaan Nu raportoi 442,7 miljoonan dollarin oikaistun nettotulon, mikä merkitsee huomattavaa kasvua aiemmista kausista. Liikevaihto nousi 2,7 miljardiin dollariin, mikä merkitsee huomattavaa 66,7 %:n vuosikasvua, ylittäen analyytikoiden odotukset 170 miljoonalla dollarilla. Huomattakoon, että Nu:n bruttovoitto saavutti ennätyskorkeat, mikä heijastaa 76 %:n kasvua vuodentakaiseen verrattuna, ja bruttokateprosentti oli 43,2 %.

Lisäksi Nu Holdingsilla on vahva pääoma-asema ja se asettuu yhdeksi parhaiten pääomasijoitetuista yksiköistä toiminta-alueillaan. Mukavat vakavaraisuusluvut (CAR) ylittävät selvästi lakisääteiset vähimmäisvaatimukset sekä huomattavat ylimääräiset 2,4 miljardin dollarin kassavarat, joten Nu Holdings on joustava ja vakaa dynaamisten markkinaolosuhteiden keskellä.

Nu Holdingsin liiketoiminnan perusteiden ja viimeaikaisen kehityksen kattavan ymmärryksen jälkeen on välttämätöntä siirtyä tekniseen analyysiin saadakseen näkemyksiä osakkeen hintakehityksestä ja mahdollisista tulevaisuuden trendeistä. Tarkastelemalla tärkeimpiä kaavioindikaattoreita ja -malleja voimme saada arvokkaita näkemyksiä Nu Holdingsin osakekehityksestä ja varmistaa mahdolliset tulo- ja irtautumiskohdat.

Alkuperäisen IPO-korkeuden ylittäminen: Merkittävä elpyminen

Copy link to section

Nu Holdings oli yksi vuoden 2021 odotetuimmista listautumisista. Oracle of Ohaman tuella Nu hinnoitteli listautumisannin 9 dollariin osakkeelta ja osake päätti ensimmäisen kaupankäyntipäivänsä 10,33 dollariin, mikä antoi sen arvostukseksi lähes 50 miljardia dollaria. itse alussa. Listauspäivänä osake nousi ylimmäksi 12,24 dollariin.

TradingView:n NU-kaavio

Välittömästi listautumisen jälkeen osake kuitenkin alkoi laskea ja putosi alle 4 dollarin tasolle toukokuuhun 2022 mennessä. Lähes vuoden rajoittuneen vaihteluvälin jälkeen osake aloitti toukokuussa 2023 nousumatkan, joka on kestänyt tähän asti ja on ylittänyt sen. sen pre-IPO-korkeus ja uusi huippu 12,50 dollarissa äskettäin.

Pitkän aikavälin päiväkaavioissa Nu Holdings näyttää tällä hetkellä poikkeuksellista nousuvauhtia, ja jos tämä vauhti jatkuu, osake voi helposti ylittää 15 dollaria lähiviikkoina. Sijoittajat ja kauppiaat, jotka ovat nousussa osakkeen suhteen, voivat ostaa sen nykyisillä tasoilla pitäen samalla stop loss -arvon 10,33 dollarissa, mikä on 23,6 % Fibonacci-retracement-taso ja on myös lähellä viimeaikaista heilahtelua 10,43 dollarissa.

Osakkeen laskussa olevien sijoittajien on vältettävä sen oikosulkemista nykyisellä tasolla niin kauan kuin nousumomentti vallitsee. Ensimmäinen merkki nousuvauhdin hiipumisesta olisi osakkeen putoaminen alle 10,33 dollarin, jolloin ne voivat aloittaa lyhyen position pitäen samalla stop loss -arvon 12,55 dollarissa ja voittotavoitteen 6,83 dollarissa.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Ad

Kaipaatko helposti seurattavia krypto-, forex- ja osakekauppaa koskevia signaaleja? Yksinkertaista treidaamista kopioimalla ammattitreidaaja-tiimiämme. Johdonmukaiset tulokset. Rekisteröidy tänään osoitteessa Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Markkina-analyysi Osakkeet Talous ja pankki Teknologia