Onko Warner Bros (WBD) -osake liian halpa huomioimatta?

Ohi:
päälle May 26, 2024
Listen
  • Warner Bros. Discovery on joidenkin myrkyllisten vanhojen televisiomerkkien koti.
  • Sen studio-, verkko- ja DTC-liiketoiminta hidastuu dramaattisesti.
  • Yhtiöllä on 43 miljardin dollarin velka, joka voi rajoittaa sen kasvua.

Seuraa Invezziä TelegraminTwitterin ja Google Uutiset kautta saadaksesi välittömiä päivityksiä >

Warner Bros. Discoveryn (NASDAQ: WBD) osakekurssi pysyi kovassa paineessa tässä kuussa, koska huoli yhtiön tulevaisuudesta jatkui. Se sulki perjantaina 7,73 dollarissa, mikä on pudonnut kaikkien aikojen korkeimmalle 78,11 dollarille. Sen arvo on pudonnut alle 20 miljardiin dollariin.

Etsitkö signaaleja ja hälytyksiä ammattimaisilta kauppiailta? Rekisteröidy Invezz Signals™ -palveluun ILMAISEKSI. Kestää 2 minuuttia.

Aliarvostettu mutta riskialtista

Copy link to section

Edellisessä artikkelissani Warner Bros. Discoverysta kirjoitin, että se oli yksi aliarvostetuimmista mediayrityksistä Yhdysvalloissa. Käytin osien summan lähestymistapaa arvioidakseni, että yritys oli erittäin halpa. Arvioni mukaan sen studioilla ja Max-liiketoiminnalla on suurempi arvostus kuin koko yhtiöllä.

Warner Bros. Discoveryllä on myös joitakin myrkyllisiä vanhoja mediayrityksiä, jotka eivät ole enää tärkeitä nykyään. CNN, Food Network, OWN ja Animal Planet ovat joitakin sen televisioyhtiöitä. Vaikka jotkut näistä verkoista olivat aiemmin erittäin suosittuja, niiden yleisö on viime aikoina laskenut jyrkästi.

Silti osien summa -artikkelissani arvioin, että jotkut näistä yrityksistä voisivat saada valtavan summan rahaa, jos ne myydään. Hyvä esimerkki tästä on, että Paramount Globalin BET ja VH1 houkuttelivat 3,5 miljardia dollaria Byron Allenilta.

Warner Bros. Discoveryn viimeaikaiset taloudelliset tulokset antoivat lisää näyttöä siitä, että sen liiketoiminta oli edelleen paineen alla. Sen ensimmäisen vuosineljänneksen liikevaihto laski 9,95 miljardiin dollariin edellisvuoden 10,7 miljardista dollarista. Myös sen oikaistu käyttökate laski yli 2,6 miljardista dollarista 2,1 miljardiin dollariin, kun taas sen vapaa kassavirta nousi 390 miljoonaan dollariin.

Useimmat Warner Brosin segmenteistä raportoivat tasaisesta liikevaihdon laskusta. Sen studiotulot putosivat 12 prosenttia 2,8 miljardiin dollariin, mikä johtuu yhtiön viime vuoden lakoista. Myös sen verkkosegmentin liikevaihto laski 8 % 5,1 miljardiin dollariin sen mainosliiketoiminnan vaikeuksissa.

WBD:n suorat tulot kuluttajille olivat lähes ennallaan, 2,46 miljardia dollaria, kun tilaajamäärä nousi 99,6 miljoonaan. Sen oikaistu käyttökate oli 86 miljoonaa dollaria.

Warner Bros. Discoveryllä on edessään useita riskejä. Ensinnäkin se on edelleen yksi media-alan velkaantuneimmista yrityksistä. Vaikka sen velka on vähentynyt vuosien varrella, se on edelleen velkaa 43,2 miljardia dollaria lainanantajille.

Sen valtava velkavuori saattaa rajoittaa sen sisällön kehitysmenoja aikana, jolloin Netflix ja Disney käyttävät miljardeja dollareita. Netflix on lisännyt miljoonia käyttäjiä, ja sillä on nyt yli 269 miljoonaa tilaajaa.

On epäselvää, houkutteleeko Warner Bros. Discoveryn tuleva Max-laajennus miljoonia käyttäjiä. Lisäksi, kuten näimme Netflixin kohdalla, yrityksen on käytettävä huomattavia summia rahaa mainoksiin tavoittaakseen nämä käyttäjät.

Toinen epävarmuus on, tuleeko Venu Sportsista, sen yhteisyrityksestä Disneyn ja Fox Corporationin kanssa suuri menestys.

Warner Bros. Discovery -osakeanalyysi

Copy link to section

TradingView:n WBD-kaavio

Siksi WBD:n kanssa meillä on yritys, jolla on joitain media-alan suurimmista brändeistä maailmanlaajuisesti. Sen kasvu hidastuu, sillä on huomattavia määriä velkaa, ja sen liiketoimintaan liittyy monia epävarmuustekijöitä.

Mikä pahempaa, yrityksellä on heikkoja teknisiä ominaisuuksia. Se on pysynyt jatkuvasti alle 50 päivän ja 100 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon (EMA). Se laski myös tuen alle 8,83 dollariin, alimmalle heilahtelunsa joulukuussa 2022. Tämä hinta oli laskevan kolmiokaaviomallin alapuoli.

Se on myös muodostanut tauko- ja uudelleentestauskuvion testaamalla vastuksen uudelleen 8,83 dollarilla. Siksi osakkeen näkymät ovat laskevat, ja seuraava potentiaalinen taso on 5,0 dollarissa. Tämä näkemys tulee voimaan, jos osake putoaa alle vuoden alimman 7,38 dollarin arvon.

Tämä artikkeli on käännetty englannista tekoälytyökalujen avulla, minkä jälkeen paikallinen kääntäjä on oikolukenut ja muokannut sen.

Markkina-analyysi Media Osakkeet