Met PayPal kunt u nu Bitcoin kopen en verkopen

Geschreven door: Ben Gabriel
oktober 24, 2020
  • Nogmaals, Bitcoin is in een staat om een recordhoogte te markeren te midden van de aankondiging.
  • PayPal-gebruikers kunnen nu hun digitale valuta kopen en verkopen via PayPal.
  • Deze bullish houding van PayPal suggereert dat Bitcoin de komende dagen in volle gang zal zijn.
  • De nieuwe functie maakt van PayPal een cryptocurrency-uitwisseling.

In een tijd waarin iedereen een moeilijke periode doormaakt, heeft PayPal aangenaam nieuws gedeeld om de harde wind te overwinnen. De afgelopen maanden waren we getuige van talloze technische reuzen en investeerders die Bitcoin benaderden als een investeringsmogelijkheid. Daarbij is de belangrijkste bedoeling om de onvermijdelijke bankencrises en inflatie te overleven.

Het laatste nieuws over PayPal, dat zijn gebruikers toestaat om cryptocurrency-opties te kopen en verkopen, haalt alle voorgaande ontwikkelingen in. Sinds de aankondiging van PayPal aan het licht kwam, bloeit de hele cryptomarkt in de groene zone.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Het is ongetwijfeld geweldig nieuws voor PayPal-klanten die toegang hebben om Bitcoin te kopen. In totaal heeft PayPal ongeveer 346 miljoen gebruikers die de betaaldienst gebruiken en als 50% van zijn klanten Bitcoin en andere digitale activa koopt, zal de hele cryptomarkt een nieuw record markeren.

PayPal lanceert binnenkort de functie Bitcoin kopen/verkopen

De intrede van PayPal in de cryptocurrency-industrie is een langverwachte regeling. Eerder hebben we al een glimp opgevangen van PayPal’s interesse in cryptocurrencies. De officiële uitrol is gepland om volgende week van start te gaan en nu al stijgen Bitcoin en andere grote cryptocurrencies als gevolg van deze aankondiging enorm.

Nadat de aankondiging de cryptocurrency-markt bereikte, heeft Bitcoin, dat tussen bepaalde barrières handelde en niet boven de $ 12k-zone uitkwam, in slechts enkele uren een piek bereikt van meer dan $ 13k. PayPal wordt ongetwijfeld een van de belangrijkste bedrijven die ondersteuning voor digitale valuta’s toevoegt.

Onlangs zei PayPal’s CEO Dan Schulman in een verklaring:

“De verschuiving naar digitale valuta’s is onvermijdelijk, wat duidelijke voordelen met zich meebrengt in termen van financiële inclusie en toegang; efficiëntie, snelheid en veerkracht van het betalingssysteem; en de mogelijkheid voor regeringen om snel geld aan burgers uit te betalen.

Ons wereldwijde bereik, onze expertise op het gebied van digitale betalingen, ons tweezijdige netwerk en onze strenge beveiligings- en nalevingscontroles bieden ons de mogelijkheid en de verantwoordelijkheid om het begrip, de aflossing en de interoperabiliteit van deze nieuwe ruilinstrumenten te vergemakkelijken. “

PayPal is van plan om cryptogerichte bedrijven over te nemen

Zoals Invezz eerder schreef, na het aankondigen van ondersteuning voor Bitcoin en andere virtuele valuta. PayPal streeft ernaar grote cryptocurrency-bedrijven over te nemen die al een enorm klantenbestand hebben. Naar verluidt is PayPal in gesprek met drie belangrijke bedrijven, waaronder een grote cryptocurrency-uitwisseling, BitGo. Officiële uitspraken over de overname zijn echter duister.

PayPal-aankondiging stuwt Bitcoin boven eerdere barrières

Zoals hierboven vermeld, is de aankondiging van PayPal de belangrijkste reden achter de groei van Bitcoin. De laatste tijd presteert BTC / USD al een tijdje ondermaats binnen de $ 11k-zone. Naast Bitcoin handelt de hele cryptomarkt in de groene zone. De technische aspecten van substantiële digitale activa lijken veelbelovend, aangezien bulls de prijzen verder opdrijven. Tenslotte kunnen mensen die zich afvragen hoe ze Bitcoin met PayPal kunnen kopen naar deze diepgaande en grondige gids navigeren.