De Welcome Home-app doorstaat de eerste beoordelingsfasen

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia is een cryptocurrency- en blockchain-enthousiasteling gevestigd in Zweden. Ze houdt van alles wat positief is, reizen en vreugde… read more.
on jan 19, 2021
  • De app zal gebruikers comfort bieden in huurauto's van Daimler Mobility.
  • Volgens Ontology wil de app een persoonlijke en veilige ervaring bieden.
  • De app combineert de technische superioriteit van Ontology met de eersteklas ervaring van Daimler.

Welcome Home, een door Ontology aangedreven applicatie, heeft de eerste beoordelingsfasen van Daimler Mobility met succes doorlopen. Het Ontology-team maakte dit nieuws bekend via een blogpost op 15 januari en merkte op dat de applicatie de technische superioriteit van Ontology combineert met de premium-ervaring van Daimler Mobility-voertuigen. Het resultaat is dat gebruikers een betrouwbare, persoonlijke en veilige ervaring krijgen, waardoor ze zich comfortabel en op hun gemak voelen op de weg zoals ze thuis zouden zijn.

In de blogpost heeft Ontology zes video’s gedeeld waarin zes stappen worden belicht die potentiële klanten zouden moeten doorlopen om een naadloze ervaring te hebben tijdens het gebruik van de applicatie. De eerste is gebruikersonboarding en gegevenstoegang waar gebruikers hun KYC-informatie moeten uploaden en verifiëren. Volgens Ontology markeert het voltooien van deze stap een ongekende beweging in de richting, omdat het gebruikers in staat zal stellen hun auto-ervaring dichter bij Ontology-services te brengen. De volgende stap is het opzetten van een profiel om verschillende comfortniveaus te krijgen. Hier krijgen gebruikers toegang tot het Welcome Home systeem in de auto, waardoor ze specifieke functies kunnen bedienen.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Vervolgens wordt het aangepaste profiel gekoppeld aan een huurauto naar keuze. Harry Behrens, hoofd van Daimler Mobility Blockchain Factory, zei over deze fascinerende functie:

Klanten die het Welcome Home gebruiken dat is geïntegreerd met het Daimler Mobility Blockchain-platform, worden begroet met hun aangepaste gebruikersinstellingen en profiel door elke Mercedes waarmee ze de app koppelen. Ze hebben de volledige controle over hun gegevens en kunnen ervoor kiezen om deze ervaring met hun vrienden te delen en veilig thuis te zijn bij Mercedes – waar ze ook gaan

Gegevensbeveiliging verbeteren tijdens het gebruik van huurauto’s

De vierde stap omvat het loskoppelen van de verhuurservice door een profiel los te koppelen van het voertuig. Volgens Ontology is dit proces gemakkelijk en veilig omdat de Welcome Home-app gebruikersgericht is. Als zodanig hebben gebruikers volledige controle over wanneer, waar of met wie ze gegevens delen. Ontology voegde toe dat het Decentralized Identity-protocol (DeID) en het Distributed Data Exchange Framework (DDXF) gebruikers zouden helpen de volledige controle over hun gegevens te behouden.

Met stap vijf en zes kunnen gebruikers de ervaring van hun reizen met een paar klikken delen met vrienden en familie op sociale platforms. Daarbij laten ze de Welcome Home-app hun mobiliteit samenvoegen met sociale netwerken. Om datasoevereiniteit en privacy te waarborgen, combineert Ontology haar framework voor DID met zeer veilige gegevenstoegang.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money