Chainlink (LINK) prijsanalyse: niveaus om in de gaten te houden

Geschreven door: Michael Harris
maart 2, 2021
  • De massale acceptatie van cryptovaluta is te zien door het speciale cryptotabblad van Google Finance.
  • LINK wordt deze week ongeveer 20% hoger verhandeld.
  • Aan de positieve kant zijn de volgende doelen $41,30 en $46,85.

Chainlink (LINK) handelt ongeveer 7% hoger op de dag om voort te bouwen op de winst van gisteren van 12%.

Fundamentele analyse: Google Finance heeft nu een speciaal tabblad Crypto

De massale acceptatie van cryptovaluta speelt duidelijk een rol bij het toevoegen van een speciale crypto-tab door Google Finance, die zich in de top vijf van standaardmarkten bevindt, samen met de Verenigde Staten, Europa, Azië en valuta’s. Dit geeft aan dat crypto doorgaat met het winnen van reguliere acceptatie.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

’s Werelds grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie is dit jaar razend populair geweest en bereikte record na record, dankzij de toegenomen acceptatie door institutionele beleggers. Verschillende grote bedrijven hebben de laatste tijd aanzienlijke investeringen in Bitcoin gedaan, waaronder Tesla, Microstrategy, BNY Mellon en meer.

Volgens sommige analisten is de rally van dit jaar anders dan die van 2017, die voornamelijk werd aangewakkerd door particuliere beleggers.

Google zoekopdrachten naar “Bitcoin” in de afgelopen maanden lopen volgens Google Trends nog steeds ver achter op het aantal dat in 2017 werd geregistreerd. Het aantal zoekopdrachten naar Bitcoin op Google is veel hoger in vergelijking met de concurrerende marktindices waaronder de S&P 500 en NASDAQ Composite.

Google Finance ondersteunt momenteel echter alleen verschillende digitale valuta’s, waaronder Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Bitcoin Cash. De tool geeft zowel historische als realtime gegevens voor deze cryptocurrencies weer.

Tip: bent u op zoek naar een app om slim te investeren? Handel veilig door u te registreren bij onze favoriete keuze, eToro: bezoek & maak een account

Technische analyse: niveaus om naar te kijken

De LINK prijs wordt deze week ongeveer 20% hoger verhandeld, aangezien de kopers een herstel zien te midden van een scherpe uitverkoop vorige week, toen de cryptocurrency meer dan 27% verloor. Het dieptepunt van vorige week van $ 21 bood nieuwe LINK kopers de kans om aan de lange kant te komen nu dat bulls nieuwe hoogtepunten bekijken.

Chainlink (LINK) dagelijkse grafiek (TradingView)

Een recordhoogte van $ 36,92 zal nu als weerstand blijven fungeren. Als het gebroken is, kunnen we een snelle beweging verwachten om stops boven dit niveau te wissen. Aan de positieve kant zijn de volgende doelen $ 41,30 en $ 46,85. Lager, is het $ 20 teken een cruciale ondersteuning.

Samenvatting

Google Finance bevat nu een nieuw speciaal cryptotabblad, bovenaan de pagina tussen de vijf standaardmarkten. Los daarvan is de LINK prijs gestegen na de duik van vorige week.