Chantico Global’s Gina Sanchez: “Microsoft is een langetermijn investering”

By: Wajeeh Khan
Wajeeh Khan
Wajeeh is een actieve volger van wereldaangelegenheden, technologie, een fervent lezer en speelt graag tafeltennis in zijn vrije tijd. read more.
on jul 23, 2021
  • Citi ziet een stijging van meer dan 30% in de aandelen van Microsoft Corp.
  • Chantico's Gina Sanchez zegt dat Microsoft een langetermijn investering is.
  • Microsoft aandelen sprongen vrijdagochtend naar een recordhoogte.

Microsoft Corp (NASDAQ: MSFT) bereikte vrijdagochtend een recordhoogte op de aandelenmarkt nadat Citi het als favoriet had gekozen in de competitie van mega-cap softwarebedrijven en zijn prijsdoel op MSFT verhoogde tot $ 378 per aandeel, wat zich vertaalt naar een meer dan 30% opwaarts. Verschillende andere opmerkelijke brokers zijn ook optimistisch over Microsoft.

Handelaar zegt dat Microsoft een blijvertje moet zijn in uw portfolio

Instemmend met Citi’s oproep aan CNBC’s “Trading Nation”, zei de oprichter van Blue Line Capital, Bill Baruch, laat op donderdag:

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

“Het is een blijvertje in een portfolio en je moet het hebben. Het is een aandeel dat nog steeds een ander verhaal heeft dat het naar een nieuw niveau tilt.”

Volgens Baruch spreken zowel de technische als de fundamentele aspecten boekdelen over het toekomstige potentieel van MSFT. Microsoft’s uitgaven in informatietechnologie, zijn sterke balans en een geschiedenis van het rapporteren van marktverbeterende resultaten waren enkele van de redenen waarom hij dacht dat MSFT een aankoop was die voor de winst volgende week was.

Baruch wees er ook op dat MSFT onlangs uit een wigpatroon brak en een stijgende trend vertoont, volgens de gemiddelde richtingsindex.

“Als dit aandeel boven de $ 275 blijft, bestaat er geen twijfel over, je moet long zijn”, voegde hij eraan toe.

Opmerkingen van Gina Sanchez bij CNBC’s “Trading Nation”

Tijdens hetzelfde interview met CNBC herhaalde Chantico Global CEO Gina Sanchez hetzelfde optimistische standpunt over Microsoft. Ze was vooral enthousiast over de cloudactiviteiten van het bedrijf waarvan ze zei dat ze ‘supercharged’ waren tijdens de Coronavirus crisis, ondanks dat het al sterk was vóór de pandemie.

Een andere prominente inkomstenbron voor Microsoft, het gaming-segment, voegde ze eraan toe, kende vorig jaar ook een hoge vlucht vanwege de COVID-19 beperkingen. Sanchez verwacht dat de vraag naar de producten van de techgigant ook in de postpandemische wereld sterk zal blijven.

“De vooruitzichten voor de hybride werkomgeving, voortdurende focus op bedrijfscontinuïteit – al deze zaken vormen de kern van Microsofts kernactiviteiten. We denken dat de naam vóór de pandemie nog veel meer te bieden had. Als het naar buiten komt, zal het nog sterker zijn, dus we denken dat dit een langetermijn investering is”, zei ze.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
7/10
67% van particuliere CFD accounts verliezen geld