MineHub mede-oprichter over beursgang: ‘de industrie is klaar voor technologische vooruitgang’

By: Wajeeh Khan
Wajeeh Khan
Wajeeh is een actieve volger van wereldaangelegenheden, technologie, een fervent lezer en speelt graag tafeltennis in zijn vrije tijd. lees meer.
on sep 7, 2021
  • MineHub Technologies Inc zal dinsdag debuteren op de Canadese TSX Venture Exchange.
  • Het lanceerde eerder dit jaar een commerciële versie van platform.
  • MineHub is gericht op het verbeteren van de mijnbouw- en metaalsector.

MineHub Technologies Inc zal dinsdag debuteren op de Canadese TSX Venture Exchange onder de ticker “MHUB”, kondigde het bedrijf vanmorgen in zijn persbericht aan.

“We zijn verheugd dat we onze overtekende $ 10 miljoen financiering en notering op de TSX-V hebben afgerond, vooral in een tijd waarin industrieën de transformerende kracht van gedeelde digitale infrastructuur en transparantie in hoogwaardige toeleveringsketens beginnen te begrijpen. Transparant bestuur is een fundamentele vereiste voor de adoptie van gedecentraliseerde platforms zoals MineHub”, zegt CEO Arnoud Star.

Waarom digitaliseert MineHub de fysieke goederentransacties?

MineHub is een niet-crypto, op blockchain gebaseerd platform dat een digitaal geïntegreerde workflow gebruikt om deelnemers aan fysieke goederentransacties met elkaar te verbinden. Het digitaliseren van het proces helpt de efficiëntie, veiligheid, transparantie en kosten van de toeleveringsketen voor de mijnbouw- en metaalindustrie te verbeteren, terwijl tegelijkertijd wordt gezorgd voor naleving van de huidige en inkomende regelgeving.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

De op papier gebaseerde en handmatige processen die momenteel in de praktijk worden toegepast, resulteren elk jaar in een verlies van meer dan $ 150 miljard voor deze industrie. Met de digitale transformatie van MineHub zal de metaal- en mijnbouwsector meer dan $ 320 miljard aan waarde realiseren.

MineHub wordt het eerste beursgenoteerde bedrijf in zijn niche

Het in Vancouver gevestigde bedrijf werkte samen met bekende namen als Wheaton Precious Metals, Kimura Capital, BHP, China Baowu, ING Bank, Vale en IBM om eerder dit jaar een commerciële versie van zijn platform te lanceren.

MineHub heeft al een voetafdruk in belangrijke markten zoals China, Japan en Singapore, en zal zichzelf vandaag kronen als de eerste beursgenoteerde end-to-end digitale supply chain oplossing voor de mijnbouw- en metaalindustrie.

“Onze TSX-V notering vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal voor MineHub. Met een sterke balans, branche-experts en ruime groeimogelijkheden hebben we een solide basis om onze strategie uit te voeren om MineHub verder uit te bouwen en uit te groeien tot het meest vooraanstaande ondernemingsplatform voor de levering van grondstoffen. Deze industrie is rijp voor technologische vooruitgang en we hebben bewezen dat verandering mogelijk is met een krachtige reeks tools om te helpen bij deze digitale transformatie, van realtime gegevens tot handelsfinanciering en ESG attributen zoals het volgen van koolstofemissies”, voegde Vince Sorace, medeoprichter en voorzitter van MineHub, toe.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money