Evercore ISI: Fluence Energy aandelen kunnen stijgen tot $47

By: Wajeeh Khan
Wajeeh Khan
Wajeeh is een actieve volger van wereldaangelegenheden, technologie, een fervent lezer en speelt graag tafeltennis in zijn vrije tijd. lees meer.
on nov 23, 2021
  • James West start Fluence Energy met een koop rating en een prijsdoel van $47.
  • De Evercore ISI analist bespreekt zijn bullish call op CNBC's "The Exchange".
  • Fluence Energy debuteerde eind vorige maand op de Nasdaq Stock Exchange.

De aandelen van Fluence Energy Inc (NASDAQ: FLNC) zijn dinsdag met meer dan 4,0% gestegen nadat Evercore ISI gisteravond zei dat het aandeel een aanzienlijk opwaarts potentieel had.

Evercore ISI ziet een stijging van ongeveer 30% in FLNC

James West van Evercore ging maandag uit van Fluence Energy met een koersdoel van $ 47, wat vanaf hier een stijging van 30% vertegenwoordigt. In zijn nota noemde de analist het aandeel een “must-own” in de energieopslagsector.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

West is het ermee eens dat er op dit moment ongeveer een dozijn batterijnamen zijn die het waard zijn om te bezitten. Maar Fluence heeft de “schaarstewaarde” zoals het is in de energieopslag – een die lang niet zo druk is.

Het nieuws komt minder dan een maand nadat het bedrijf voor hernieuwbare energie debuteerde op de Nasdaq Stock Exchange tegen een prijs per aandeel van $ 35. De beursgang bracht bijna een miljard dollar aan nieuw kapitaal op.

West’s opmerkingen bij ‘The Exchange’ van CNBC

West herhaalde zijn optimistische oproep op CNBC’s “The Exchange” en voorspelde een mooie toekomst voor het in Virginia gevestigde bedrijf.

Ze worden ondersteund door AES en Siemens. Ze hebben sterke supporters, ze hebben een sterke vraag en de meeste klanten zeggen dat ze het beste product op de markt hebben. Dus we denken dat Fluence een hoop voordeel heeft vanaf hier. Dit is momenteel onze favoriet in de batterij opslagruimte.

Volgens de Evercore ISI analist, hoe eerder Fluence winstgevendheid bereikt, des te sneller zal het veranderen van een “omzetgroeiverhaal” naar een “winstgevend groeiverhaal”, wat uiteindelijk zal leiden tot een hogere waardering.

Een dag eerder zei Fluence dat het een contract had getekend met Enel X om Fast Reserve Grid Services voor Terna te leveren. Het Amerikaanse bedrijf heeft momenteel een marktkapitalisatie van $ 6,13 miljard.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money