Applied UV om Airocide te installeren bij AFRMIS in Thailand

By: Ruchi Gupta
Ruchi Gupta
Ruchi neemt fitness en een gezonde levensstijl heel serieus. In haar vrije tijd houdt ze van zwemmen, hardlopen en… lees meer.
on dec 1, 2021
  • Airocide installaties zijn ontworpen om zowel personeel als bezoekers te beschermen.
  • Dit medisch-wetenschappelijke instituut is een onderzoeksfaciliteit die wordt gebruikt door het WRAIR.
  • AFRIMS heeft zowel een US Army Command als een Royal Thai Army.

Applied UV, Inc. (NASDAQ: AUVI) is een technologiebedrijf voor het elimineren van pathogenen dat de kracht van UV stralen met een smal bereik gebruikt voor katalytische bioconversietechnologie die is ontworpen om de lucht te zuiveren en ziekteverwekkers automatisch, grondig en veilig te vernietigen. Bovendien kondigde het aan dat zijn in Thailand gevestigde partner Airocide bij AFRIMS zou installeren.

De Airocide installaties zullen helpen om zowel schonere als veiligere omgevingen te creëren voor het personeel en de bezoekers van de faciliteit. Daarnaast gebruikt de WRAIR (Walter Reed Army Institute of Research) van het Amerikaanse leger deze faciliteit voor biomedisch onderzoek.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Operationele hoogtepunten

AFRIMIS is erin geslaagd om baanbrekend onderzoek te doen op het gebied van militaire medicatie. Het bedrijf concentreert zich voornamelijk op ziekten die verband houden met infectieuze pathogenen.

AFRIMIS heeft zowel componenten van het US Army Command als van het Royal Thai Army met sterke Amerikaanse invloed afkomstig van speciale buitenlandse activiteiten die door WRAIR tot stand zijn gebracht. WRAIR heeft de race geleid als het gaat om het oplossen van problemen en bedreigingen voor de dodelijkheid en paraatheid van soldaten sinds 1983.

De brede onderzoekscapaciteiten van WRAIR in de laboratoria van het bedrijf in Washington zijn ontworpen om soldaten de allerbeste medische ondersteuning en bescherming te bieden na, tijdens en voor hun inzet. Het kan dit mogelijk maken omdat het ernaar streeft zowel de opkomende als de al lang bestaande bedreigingen aan te pakken.

COVID-19 en de nieuwe soort

Nu de strijd tegen COVID nog steeds aan de gang is en de recente verschijning van de nieuwe COVID gekoppelde Omicron stam, is AFRIMS klaar om Airocide installaties te maken die zijn ontworpen om door de lucht overgedragen ziekten te bestrijden en de gevoelige gebieden in de faciliteit te helpen beschermen.

De installatie van deze units toont de toewijding die de medische gemeenschap in Thailand heeft om zowel de beste ontsmettings- en luchtzuiveringstechnologie te zoeken die kan worden gebruikt om zowel hun personeel als bezoekers te beschermen.

Hoe denkt het management?

De oprichter en president van Applied UV, Max Munn, zei:

De installatie van onze Airocide® units in zo’n prestigieuze biomedische faciliteit vormt een nieuwe belangrijke mijlpaal in onze strategie om onze internationale commerciële distributiemogelijkheden aanzienlijk te vergroten en nieuwe markten te betreden.

Investeer in crypto, aandelen, ETF's en meer in enkele minuten met onze favoriete makelaar, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money