Analist: Goldman Sachs zou een aandeel van $420 kunnen zijn

Door:
op Feb 25, 2022
Listen
  • Mike Mayo herhaalde Goldman Sachs als "koop" met een koersdoel van $420.
  • Amy Raskin en Steve Weiss waren het eens met de bullish call op CNBC.
  • De aandelen van de zakenbank zijn dit jaar meer dan 10% gedaald.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De aandelen van Goldman Sachs Group Inc (NYSE: GS) zijn vrijdag bijna 3,0% gestegen nadat Mike Mayo zei dat het aandeel zou kunnen stijgen tot $ 420. De analist van Wells Fargo herhaalde vanmorgen zijn koopadvies op GS.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Amy Raskin reageert op de bullish call

Copy link to section

In het “Halftime Report” van CNBC zei Amy Raskin dat ze nog steeds te weinig “financieel” had, maar stemde ze in met Mayo’s bullish call op Goldman Sachs. De Chief Investment Officer van Chevy Chase Trust voegde toe:

We houden van Goldman Sachs binnen de financiële sector. We verplaatsen een deel van onze positie in JPMorgan naar Goldman Sachs, omdat we denken dat dit het beter gepositioneerde bedrijf is. Heeft nog steeds het grootste aandeel in belangrijke markten. Handelen tegen minder dan tien keer de winst met een goed managementteam.

Eerder deze week zei David Solomon, CEO van Goldman Sachs, dat de investeringsbank zich inzet voor “consistentie van het rendement” voor haar aandeelhouders. Hij sprak zijn vertrouwen uit dat de strategie werkte en uiteindelijk zal worden weerspiegeld in de aandelenkoers.

Steve Weiss is het ermee eens dat Goldman Sachs een goedkoop aandeel is

Copy link to section

Vorige maand gaf Goldman Sachs de schuld aan hogere kosten en een vertraging van de handel, aangezien de winst over het vierde kwartaal achterbleef bij de schattingen van Wall Street. Toch was Steve Weiss van Short Hill het eens met Mayo’s positieve mening en zei:

Ik ben het met Maik eens. Goldman is gewoon veel te goedkoop. De manier waarop David Solomon het bedrijf opnieuw vormgeeft en meer naar betalende bedrijven gaat, zal geweldig zijn voor de investeringsbank, omdat ze dat vergulde naamplaatje hebben dat de zaken zal helpen stimuleren.

Eveneens op vrijdag bevestigde Goldman Sachs dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) een onderzoek naar haar boekhoudpraktijken had gelanceerd. De bank werkt volledig mee met de toezichthouder.

Wereld