Kusama (KSM) stijgt 8% na een bullish token ontgrendeling

Door:
op May 16, 2022
Listen
  • Op het moment van schrijven handelde de Kusama (KSM) token voor ongeveer $ 77.
  • De token heeft een dagelijkse high van $ 84,69 bereikt.
  • Kusama heeft 1,1 miljoen KS -tokens ontgrendeld uit vijf eerdere veilingen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

Terwijl de markten zijwaarts blijven handelen, lijken beleggers te profiteren van de recente Kusama (KSM) toke -ontgrendeling om meer tokens te kopen.

KSM is een native token voor het Kusama netwerk.

Op het moment van schrijven handelde KSM op $ 77,20, een stijging van 8,33% na een daling van een dagelijkse high van $ 84,69.

Enorme token ontgrendelingen

Na bijna een jaar zijn alle 1,1 miljoen KSM tokens die door de houder aan de eerste vijf veilingen waren bijgedragen, ontgrendeld en teruggegeven aan de deelnemers. Sommige critici hadden echter een daling van de tokenprijs voorspeld als gevolg van de toestroom van KSM tokens, waarvan ze zeiden dat ze de verkoopdruk op de token zouden kunnen vergroten.

Ondanks dat alles hebben andere tokens van parachain-winnaars ook een waardestijging ervaren, zoals KAR. Karura’s native token steeg met 8,29% en MOVR 8,49%, op het moment van schrijven.

Na de afronding van de eerste Kusama parachain veilingronde, heeft het Polkadot ecosysteem aangetoond dat het crowdloan model een effectieve manier is om projecten op te starten. Parachain winnaars zoals Shiden en Moonriver hebben al nieuwe parachain leaseovereenkomsten ontvangen, door het winnen van een tweede veiling of door directe aankoop.

Over Kusama

Kusama maakt deel uit van het Polkadot ecosysteem en fungeert als een kanarienetwerk waar projecten hun toepassingen testen in een live-omgeving. Juni vorig jaar lanceerde Kusama de eerste parachain veilingen waarmee de tokenhouders hun tokens konden uitlenen, ten gunste van de veelbelovende projecten.

Alle projecten die deze token bijdragen ontvingen, kregen een eenjarig slot op de parachain van het Kusama-netwerk. Van de houders die hebben bijgedragen aan een van de parachains van het Kusama-netwerk werd verwacht dat ze hun tokens aan het einde van de lease terug zouden ontvangen met de toevoeging van wekelijkse tokens die gedurende de leaseperiode werden verdeeld.

Het eerste project dat een parachain won, was Karura, op 22 juni, daarna Moonriver, Khala, Shiden en Bitfrost Finance.

Ad

Begin makkelijk met crypto door de crypto signalen en grafieken te volgen van de professionele trader Lisa N Edwards. Schrijf je vandaag in voor makkelijk te volgen trades voor vele altcoins bij GSIC.