Mars Token: Wat is de Mars Metaverse?

Door:
op nov 22, 2022
Listen to this article
  • De Mars Metaverse is een metaverse game die een Play-and-Earn (PAE) ecosysteem biedt.
  • De game heeft als thema Mars, de planeet, en is in Colony-stijl met ondersteuning voor NFT's en GameFi.
  • OKX is de eerste crypto-exchange die het native token MRST op zijn DEX-platform vermeldt.

De Mars-token is officieel genoteerd op OKX , een van de meest gerenommeerde crypto-exchanges op de huidige markt. Het betekent dat men nu MRST kan kopen, verkopen, verhandelen of inzetten op zowel OKX CEX als DEX.

De notering van MRST op crypto-exchange OKX kwam slechts enkele dagen nadat het Mars Labs-team investeringen had aangetrokken van het in Azië gevestigde risicokapitaalbedrijf Han River Ventures.

Zoekt u actueel nieuws, goede tips en markt analyses? Schrijf u vandaag in voor de Invezz nieuwsbrief.

Maar wat is het Mars Metaverse-spel? We geven een kort overzicht.

Het Mars Metaverse-spel

Mars Metaverse is een game met het thema Mars (de rode planeet) die een Play-and-Earn (PAE) gaming-ecosysteem biedt.

De game, een van de vele metaverse titels die in de pijplijn zitten in de game -industrie, wordt ontwikkeld door Mars Labs, een in Korea gevestigd projectteam dat wordt ondersteund door onder andere The Hyundai, Haechi Labs en Polygon Studios.

In de Mars Metaverse hebben gebruikers toegang tot een ‘Colony‘, die in tegenstelling tot andere metaverse games geen oneindige ruimte is die tweedimensionaal groeit. Integendeel, de concentrische landruimte is eindig en maakt het moeilijk om land te verwerven en dus verhandelbare kansen te creëren.

De ‘Colony’ is uniek voor de Mars Metaverse-game en helpt deze game te onderscheiden van andere metaverse-gerelateerde titels.

Een kolonie kan 100.000 tot 1 miljoen gebruikers bevatten en bestaat uit gebouwen die kunnen worden gekocht met de Phobos Token (PBOS). Gebruikers kunnen ook gebouwen ruilen voor een extra inkomen, of commerciële ruimte aanpassen voor verschillende diensten voor een inkomen.

In de Mars-kolonie kan men voor altijd eigenaar zijn van aangekocht land (percelen) door NFT uit te geven. Het is ook mogelijk om de land-NFT’s te verhandelen op marktplaatsen zoals OpenSea en de interne marktplaats van The Mars, brizzi.

In termen van wat gebruikers op The Mars kunnen doen, is elke activiteit in de kolonie gerelateerd aan de hobby’s en sport van de bewoners. Als zodanig kan men naar “The Mars Studio” gaan om UGC-items te maken, aan te passen en te publiceren als NFT’s die kunnen worden verhandeld voor een inkomen.

Wanneer wordt Mars Metaverse gelanceerd?

Mars Labs verwacht in de eerste helft van 2023 een alfatest van de game uit te brengen. De Mars: Metaverse Early Access wordt begin 2024 verwacht, met Open Beta-test in Q3 en officiële publieke lancering tegen het einde van het jaar.

De MRST-distributie van het Mars Metaverse-token

De Mars Token (MRST) is de native token in het Mars Metaverse game-ecosysteem en zal worden gebruikt voor in-game aankopen en andere transacties binnen de metaverse.

Tokens zullen worden geslagen op Ethereum layer-2-platform Polygon, met een initiële voorraad van 5 miljard MRST die wordt gebruikt in de vroege ontwikkelingsfase van de Mars Metaverse.

In het eerste jaar wordt maximaal 1 miljard MRST gebruikt binnen de metaverse game.

Meer weten over The Mars Metaverse?

Het Mars Metaverse-team zal op 16 november 2022 om 8.00 uur UTC (17.00 uur KST) een Ask Me Anything (AMA) houden op het OKX Official Telegram Channel.

Tijdens de AMA zullen Kevin Chang, CEO van Mars Labs, en Amy Lee, Brand and Business Development Manager, proberen de vragen van de community over $MRST en het Mars: Metaverse-project te beantwoorden.