ASI-token prijsvoorspelling nu AltSignals ledenkorting voor de ASI-presale lanceert

Door:
op Mar 30, 2023
Listen
  • De presale van AltSignals is voor meer dan 49% uitverkocht.
  • Het ASI-token kost 0,012 USDT in de presale.
  • AltSignals is van plan om het ASI-token in het tweede kwartaal van 2023 op Uniswap te vermelden.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google News om notificaties te ontvangen >

De hype van kunstmatige intelligentie (AI) heeft zijn weg gevonden naar de crypto-ruimte, waardoor de prijs van de meeste op AI gebaseerde cryptocurrencies, waaronder nieuw gelanceerde tokens zoals het ASI-token van AltSignals, enorm is gestegen.

AltSignals is al in gebruik sinds 2017. De populariteit is echter enorm gestegen na de aankondiging dat het werkt aan door AI aangedreven producten die worden ondersteund door een op AI gebaseerde cryptocurrency, die zich momenteel in de BETA-presale fase bevindt. Je kunt hier deelnemen aan de presale.

Wat is AltSignals?

AltSignals is marktleider in het leveren van handelssignalen en het ontwikkelen van op algoritmen gebaseerde technische indicatoren. Het begon met het verzenden van gratis crypto-handelssignalen voordat de signalen werden uitgebreid naar Forex, CFD’s en aandelen.

Momenteel biedt AltSignals technische en fundamentele analyse en coacht en helpt het klanten bij het plaatsen van transacties en winst op de lange termijn. Het heeft een technische indicator gebruikt genaamd AltAlgo Indicator om handelssignalen te genereren.

De AltAlgo-indicator scant de digitale valuta-, forex- en aandelenmarkt en waarschuwt de AltSignals-gebruikers wanneer er een prijsactie op het punt staat te gebeuren. De indicator maakt gebruik van meerdere handelsstrategieën en technische indicatoren om handelaren ideale koop- en verkoopmogelijkheden te bieden.

AltSignals werkt tevens aan een AI-algoritme dat het best presterende algoritme, inclusief de AltAlgo-indicator, gebruikt om een reeks AI-producten te bouwen, waaronder de ActualizeAI, die wordt aangedreven door de ASI-cryptocurrency.

De ASI-cryptocurrency werkt op de Ethereum-blockchain, die tijdens de lopende voorverkoop goedkope tokenaankopen mogelijk maakt via de AltSignals DEX.

ASI-token prijsvoorspelling

Het ASI-token bevindt zich momenteel in de BETA-presale fase die volgens gegevens op de officiële website van AltSignals voor ongeveer 50% is uitverkocht.

De voorverkoop van AltSignals is verdeeld in vijf fasen: BETA, fase 1, fase 2, fase 3 en fase 4. Degenen die tijdens de BETA-fase investeren, kopen het token voor $0,012 en zullen het meeste profiteren aangezien de prijs van het token zal naar verwachting stijgen tijdens de rest van de presale fasen.

ASI wordt verkocht voor $0,015 in fase 1, $0,01875 in fase 2, $0,021 in fase 3 en $0,02274 in fase 4. Daarom zal de ASI-prijs met 89,5% zijn gestegen tegen de tijd dat de presale is voltooid, waardoor degenen die investeren in de BETA-fase een ROI kunnen verwachten van 89,5%.

Hoewel het moeilijk is om de prijs van een nieuwe cryptovaluta te voorspellen, wordt verwacht dat de prijs van ASI verder zal meeliften op de stijgende populariteit van AI-technologie en de notering op cryptocurrency-uitwisselingen onmiddellijk nadat de voorverkoop eindigt. En volgens de tijdlijnen van de whitepaper van AltSignals wordt verwacht dat het ASI-token in het tweede kwartaal van 2023, dat nog enkele dagen duurt, zal worden vermeld op CoinGecko, CoinMarketCap en Uniswap.

Is het ASI-token van AltSignals een goede investering?

Hoewel er verschillende factoren zijn die u als belegger in overweging zou moeten nemen voordat u in een project investeert, spreekt het voor zich dat het belangrijk is om zaken te doen met een bedrijf dat vertrouwd is en een sterke staat van dienst heeft op het gebied van resultaten, vooral met de vele zwendelpraktijken in de cryptowereld. AltSignals is al vijf jaar actief, wat betekent dat het niet een van de startups is die zomaar beginnen en verdwijnen zodra ze geld van investeerders hebben verzameld.

Bovendien tonen bronnen aan dat AltSignals Binance Spot- en Futures-signalen evenals Forex-signalen maand na maand consistent winstgevend zijn geweest met een nauwkeurigheid van meer dan 60%. Het AltSignals-team verwacht dat de nauwkeurigheid van deze signalen aanzienlijk zal toenemen zodra de ActualizeAI is voltooid en in het algoritme is geïntegreerd, iets dat van AltSignals een begeerd platform zal maken door velen en waarschijnlijk zal leiden tot een toename van de vraag naar ASI-tokens.

Ad

Investeer binnen enkele minuten in crypto, aandelen, ETF’s & meer bij onze best beoordeelde broker, eToro

10/10