Het argument voor de overgewaardeerde aandelen Hims & Hers

Door:
op May 20, 2024
Listen
  • De aandelen van Hims & Hers zijn de afgelopen twaalf maanden meer dan verdubbeld.
  • De omzet- en gebruikersgroei van het bedrijf stijgen substantieel.
  • Het heeft zijn aanwezigheid in de snelgroeiende industrie voor gewichtsverlies uitgebreid.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De aandelenkoers van Hims & Hers Health (NYSE: HIMS) doet het goed, geholpen door de sterke groei en de vraag naar zijn kernproducten. Dit jaar steeg het met ruim 30% en dit jaar met ruim 112%. De afgelopen twaalf maanden is de koers ook met ruim 37% gestegen, waardoor de marktkapitalisatie nu 3,13 miljard dollar bedraagt.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

De groei wint aan kracht

Copy link to section

Het gaat goed met de activiteiten van Hims & Hers Health. Uit gegevens die deze maand zijn vrijgegeven bleek dat de totale omzet in het eerste kwartaal met 46% steeg tot ruim $278 miljoen, terwijl het aantal abonnees met 41% steeg naar 1,7 miljoen. Deze prestaties maken het tot een van de snelst groeiende bedrijven in de VS.

De brutomarge van het bedrijf groeide ook van 80% in het eerste kwartaal van 23 naar 82%, terwijl het nettoresultaat steeg naar $11,1 miljoen. Het management is van mening dat het bedrijf de komende jaren zijn winst zal blijven vergroten.

Hims & Hers verwacht dat de omzetgroei in het tweede kwartaal tussen de $292 miljoen en $297 miljoen zal liggen, terwijl de aangepaste EBITDA tussen de $30 en $30 miljoen zal liggen.

De prestaties van het bedrijf zijn simpelweg te danken aan het feit dat het bedrijf zich richt op enkele van de grootste industrieën ter wereld. Het groeit zijn marktaandeel op gebieden als seks, angst, gewichtsverlies, haar en huid. Elk van deze divisies heeft een totale bereikbare markt ter waarde van miljarden dollars.

Hims & Hers wil een belangrijke leverancier van oplossingen voor gewichtsverlies worden. Maandag maakte het bekend dat het goedkope samengestelde versies van het semaglutide-medicijn van Novo Nordisk zou gaan aanbieden.

Daarom hebben we met Hims & Hers een snelgroeiend bedrijf met miljoenen gebruikers en een bedrijf dat zich richt op enkele van de grootste industrieën ter wereld. Het heeft ook plakkerige klanten van alle geslachten.

Analisten zijn van mening dat de omzet van Him dit jaar zal stijgen naar ruim $1,2 miljard, gevolgd door $1,5 miljard in 2025. Deze groei zou de forse waardering ervan kunnen helpen rechtvaardigen, aangezien het een koers-winstverhouding van 90 heeft.

Aandelenkoersvoorspelling van Hims & Hers

Copy link to section
Hims & hers

De dagelijkse grafiek laat zien dat de koers van het HIMS-aandeel dit jaar een sterke bullrun heeft doorgemaakt. Het heeft het belangrijke weerstandspunt op $17,17 overschreden, zijn hoogste swing op 25 maart. Door boven dat niveau te komen, werd het dubbele toppatroon dat zich had gevormd, ongeldig gemaakt. Het blijft aanzienlijk hoger dan de voortschrijdende gemiddelden over 50 en 100 dagen.

Tegelijkertijd wijzen de Relative Strength Index (RSI) en de MACD-indicatoren allemaal naar boven. Daarom zijn de kortetermijnvooruitzichten waar HIMS daalt en de steun opnieuw test op $17,17, om vervolgens de bullrun te hervatten.

Dit artikel is vertaald uit het Engels met behulp van AI-tools en vervolgens proefgelezen en bewerkt door een plaatselijke vertaler.

Beurs Farma Tech Trading Tips