Ad

Pi-netwerk: wat is er gebeurd met de Pi Coin IOU?

Door:
op May 27, 2024
Listen
  • De IOU-tokens van Pi Network zijn gedaald van het hoogste punt ooit van $500 naar ongeveer $40.
  • De ontwikkelaars werken eraan om van het bijgevoegde hoofdnet naar het hoofdnet te gaan.
  • Hun doel is om een groot ecosysteem te creëren en het KYC-proces af te ronden.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De Pi Coin IOU-prijs is de afgelopen maanden zijwaarts bewogen terwijl beleggers wachten op de migratie naar het mainnet. Het token staat sinds april vast op $40, een daling ten opzichte van het hoogste punt van het jaar tot nu toe van $136 en het hoogste punt ooit van bijna $500.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

De Pi Coin-prijs heeft het dit jaar moeilijk gehad

Copy link to section

Pi Coin is een cryptocurrency-IOU die in december 2022 werd gelanceerd om gebruikers de mogelijkheid te bieden te anticiperen op de prestaties van het echte Pi Network-token. Het werd genoteerd door topbeurzen zoals MEXC, BitMart, HTX en BitGet en wordt sindsdien verhandeld.

De echte Pi Network-ontwikkelaars hebben de tokens aan de kaak gesteld en ervoor gewaarschuwd, wat verklaart waarom het dagelijks verhandelde volume is gedaald. Uit gegevens verzameld door CoinGecko blijkt dat er op zondag alleen tokens ter waarde van $520.000 werden verhandeld.

Om te beginnen is Pi Network een blockchain-netwerk dat iedereen wil helpen cryptocurrency te minen met behulp van hun smartphones. Dit is een eenvoudiger proces vergeleken met de manier waarop andere proof-of-work (PoW) cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ravencoin en Litecoin worden gedolven.

Pi Network is goed ontvangen en is nu uitgegroeid tot meer dan 50 miljoen gebruikers van over de hele wereld. De Android-applicatie is door meer dan 50 miljoen gebruikers gedownload, terwijl het X-account (Twitter) door meer dan 3 miljoen volgers wordt gevolgd.

De grootste uitdaging voor mijnwerkers is dat het voor Pi Coin-mijnwerkers niet mogelijk is om hun tokens in te wisselen voor fiatvaluta. De ontwikkelaars hebben dit opgemerkt en werken eraan om het netwerk te migreren van een afgesloten hoofdnet naar een volledig hoofdnet.

Pi network

Pi Coin IOU-prijsactie

Ontwikkelaars werken eraan om over te stappen op mainnet

Copy link to section

Dit proces heeft vertraging opgelopen omdat de ontwikkelaars werken aan het bereiken van twee hoofddoelen. Ten eerste werken ze aan het stimuleren van het ecosysteem om ervoor te zorgen dat Pi Coin sterke gebruiksscenario’s op de markt heeft. Om dat te bereiken hebben ze gewerkt aan hackathons om potentiële ontwikkelaars te identificeren.

De belangrijkste innovaties in het ecosysteem zijn een Pi Browser die meer dan 10 miljoen keer is gedownload. Ook hebben de ontwikkelaars het Fireside Forum en het Pi Ad Network gelanceerd. Toch is er nog een lange weg te gaan voordat het ecosysteem levendiger wordt.

Ten tweede werken de ontwikkelaars aan het bevestigen van de gebruikers in het ecosysteem via het Know Your Customer (KYC)-proces. Het doel is ervoor te zorgen dat alle pioniers echte mensen zijn en dat het netwerk vrij is van bots. Bovendien hopen ze dat het marktklimaat gunstig zal zijn voordat de overstap van het afgesloten mainnet naar een echt mainnet zal plaatsvinden. Hoewel de crypto-industrie het dit jaar goed doet, heeft de lancering van het mainnet dus niet plaatsgevonden omdat de ontwikkelaars de andere twee doelen niet hebben bereikt.

Dit artikel is vertaald uit het Engels met behulp van AI-tools en vervolgens proefgelezen en bewerkt door een plaatselijke vertaler.

Crypto Trading Tips