Analyse: Dogechain får fart, kan DOGE-veksten fortsette?

Av:
Aug 18, 2022
Listen
  • Dogecoin skiller seg ut i kryptomarkedet med en ukes gevinst.
  • En ekspert bemerker at DOGE-gevinster skyldes lanseringen av Dogechain.
  • Dogechain er EVM-kompatibel L1 som gir DOGE DeFi-verktøy.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Det nylige kryptorallyet viser tegn til å stoppe opp, og bjørnene ser nå ut til å ha kontroll igjen. De fleste kryptovalutaer synker i verdi; men det er noen utmerkelser. Når det gjelder kryptovaluta akkurat nå, er Dogecoin ( DOGE/USD ) det unntaket. Men hvorfor styrker cryptos originale meme-mynt seg mens andre svikter?

CryptoBanter har en teori. I en YouTube-video i går antydet mega-influenseren at Dogecoin styrker seg fordi Dogechain – en EVM-kompatibel L1 som gir DOGE DeFi-verktøy – nettopp er lansert. Som sådan sitter investorer som var kunnskapsrike og kjøpte Dogecoin i løpet av den siste uken med overskudd

De som ønsker å delta i dette nye nettverket trenger DOGE for gass og alt annet de ønsker å gjøre på kjeden. Videre spekulerer CryptoBanter i at mange kjøper DOGE fordi de ønsker å være kvalifisert for den kommende Dogechain airdrop.

Dogechain – En enestående lansering

Copy link to section

Dogechains hovednett gikk live for mindre enn en uke siden. På den korte tiden har høyhusprosjektet fått kryptomarkedet til å snu på hodet med sin nesten utrolige lanseringsstatistikk.

  • Save

Data hentet fra Dogechain-utforskeren indikerte at mer enn 70 000 unike lommebøker hadde blitt opprettet på 5 dager. Kjeden registrerer for tiden svimlende 432.823 transaksjoner per dag.

For en kjede som har eksistert i mindre enn to uker, er dette imponerende. Sammenlignet med de siste Ethereum-nyhetene som gir 1,1 millioner og Polygons 2,7 millioner daglige transaksjoner, er dette imponerende.

Dogechain presterer bra til tross for bjørnemarkedet

Dogechains utmerkede prestasjoner kommer til tross for bjørnemarkedet. Mens mange prosjekter lansert i bjørnemarkedet ikke får gjennomslag, har Dogechain prestert utmerket.

Dogechains ytelse kommer til tross for at den ikke offisielt har mottatt en godkjenning fra Dogecoins kjerneutviklingsteam eller Dogecoin Foundation. Mange medlemmer har formelt tatt avstand fra “knock-off”-kjeden og til og med gått så langt som å kalle det en svindel.

Meme-tokens driver etterspørselen etter Dogechain

Et sentralt aspekt ved Dogechain er det faktum at den drives av meme-tokens. Dogechains bruk av DOGE som gass for smarte kontrakter har først og fremst trukket oppmerksomheten til meme-token-investorer.

For øyeblikket eksisterer bare fire dApps på Dogechain, og alle er ureviderte, desentraliserte børser. Disse DEX-ene viser hundrevis av nylig utgitte tokens og lar brukere bytte wDOGE i et forsøk på profitt.

Som andre meme-tokens på BNBChain og andre bemerkelsesverdige blokkjeder, har meme-tokenene som er oppført på Dogechain liten eller ingen nytte. De eksisterer utelukkende som spekulative instrumenter for høyrisiko, høy belønning “degen-aping.”

Mange i kryptosamfunnet forventet ikke at hypen skulle vare mer enn et par dager. Imidlertid genererer DEX-ene på Dogechain $25 millioner i handelsvolum på 24-timers basis, et stort beløp for børser som er mindre enn to uker gamle.

Mens meme-tokens for tiden driver aktivitetene på Dogechain, planlegger noen lydprosjekter å debutere på Dogechain veldig snart.

Dogechain samarbeidet med Frax Finance og QuickSwap, som vil distribuere stablecoins og reviderte DEX-er på kjeden.

Videre kunngjorde Dogechain nylig en native NFT-markedsplass som skal gå live i løpet av de kommende dagene, ved å bruke wDOGE som gass.

Dogechain er også forventet å frigi sin token. DC-tokenet har allerede blitt notert på Coingecko og forventes å bringe innsatsmuligheter og avkastning til Dogechain-brukere. Fremveksten av Dogechain er forventet å gjøre Dogecoin sterkere og mer funksjonell.

  • Save
Ad

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på kun få minutter med vår foretrukne megler, eToro

  • Save
10/10
  • Save