Hvor kan du kjøpe den nylig lanserte Baby Luna Classic

Av:
Sep 25, 2022
Listen to this article
  • Baby Luna Classic er et nytt prosjekt som ble lansert i september 2022.
  • Den er bygget på Binance Smart Chain, noe som gjør BLUNC-tokenet til et BEP-20-token.
  • Her er en rask guide til hvor du kan kjøpe BLUNC-tokenet.

Siden den skjebnesvangre Terra Luna-debakelen har det vært mye aktivitet rundt det originale Terra-prosjektet som ble omdøpt til Terra Luna Classic etter Terra-hardgaffelen som resulterte i etableringen av Terra 2.0, som beholdt den originale Terra LUNA (LUNA/USD) token. Baby Luna Classic er det siste prosjektet tilknyttet Luna Classic som lanseres.

Som et lovende Binance Smart Chain-prosjekt har Baby Luna Classic allerede fått innpass i BSC-økosystemet.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

For å hjelpe tradere som ønsker å dra nytte av det nye Baby Luna Classic-prosjektet, har Invezz utarbeidet denne korte guiden om hvor man kan kjøpe dens opprinnelige token, BLUNC.

For å finne ut mer, fortsett å lese.

Beste steder å kjøpe Baby Luna Classic-token

eToro

Kjøp BLUNC med eToro idag

Public

Kjøp BLUNC med Public idag

Binance.US

Kjøp BLUNC med Binance.US idag

Bitstamp

Verdens lengste stående krypto utveksling. Siden 2011 har BitStamp gi et sikkert og pålitelig handelssted til over fire millioner individer og en rekke institusjonelle partnere.

Kjøp BLUNC med Bitstamp idag

Uphold

Kjøp BLUNC med Uphold idag

Coinmama

Coinmama er en Bitcoin megler basert i Israel. De spesialiserer seg på å selge Bitcoins for kredittkort til nesten hvem som helst i verden.

Kjøp BLUNC med Coinmama idag

KuCoin

KuCoin er en global kryptovaluta bytte for mange digitale eiendeler og cryptocurrencies. Lansert i september 2017 har KuCoin vokst til en av de mest populære krypto børser og allerede har over 5 millioner registrerte brukere fra 200 land og regioner. Ifølge Alexa trafikk rangering, rangerer KuCoin månedlige unike besøk topp 5 globalt.

Kjøp BLUNC med KuCoin idag

Blockfi

Blockfi ble opprettet for å gi kreditt-tjenester til markeder med begrenset tilgang til enkle finansielle produkter. Blockfi setter seg bort fra andre Crypto-tjenesteleverandører ved å parre konkurransedyktige priser med fordeler for institusjonelle kvalitet. Blockfi er den eneste uavhengige utlåner med institusjonell støtte fra investorer som inkluderer Valar Ventures, Galaxy Digital, Fidelity, Akuna Capital, Sofi og Coinbase Ventures.

Kjøp BLUNC med Blockfi idag

Celsius

Celsius er stolt av å gi en plattform av kurert tjenester som har blitt forlatt av store banker - ting som rettferdig interesse, nullavgifter og lyn hurtigtransaksjoner. Vårt mål er å forstyrre finansnæringen, en lykkelig bruker om gangen, og introdusere økonomisk frihet gjennom Crypto.

Kjøp BLUNC med Celsius idag

Coingate

Coingate er et litauisk-basert FinTech Company grunnlagt i 2014. Betalingsgatewayen tilbyr Cryptocurrency Betalingsbehandlingstjenester for bedrifter av noen størrelser. Tillatelsesbasert kontoadministrasjon, FIAT-utbetalinger til bankkontoen og helt ny e-postfaktureringsfunksjon er bare noen få grunner til at coingate har blitt en go-to-betalingsprosessor for mange.

Kjøp BLUNC med Coingate idag

InstaForex

InstaForex tilbyr toppmoderne tjenester og pålitelighet, anerkjennes av en rekke priser og bevist av tilliten til over 7.000.000 kunder. Et bredt utvalg av tilbud og investeringsløsninger kan tilfredsstille behovene til enhver krevende forhandler. Sikkerheten støttes av lisensene fra CYSEC, SNB, KNF og CNB. InstaForex har alt for å gjøre din handelsopplevelse så positiv som mulig.

Kjøp BLUNC med InstaForex idag

Kraken

Som en av de største og eldste bitcoin-utvekslingene i verden, er Kraken konsekvent kalt et av de beste stedene å kjøpe og selge Crypto online, takket være vår utmerkede service, lave avgifter, allsidige finansieringsalternativer og strenge sikkerhetsstandarder - men dette er bare en del av historien. Vi har vært i forkant av The Blockchain Revolution siden 2011

Kjøp BLUNC med Kraken idag

Lendabit

Lendabit.com er en FinTech-oppstart opprettet av fagfolk med en unik blanding av blockchain-basert prosjektopplevelse, økonomisk ekspertise og global markedsintelligens. Lendabit.com er villig til å gi fordelene med dette nye digitale rommet til våre kunder.

Kjøp BLUNC med Lendabit idag

Nexo

Siden 2018 har Nexo forsøkt å bringe profesjonelle finansielle tjenester til verden av digitale eiendeler. Leveraging Det beste av lagets år med erfaring i Fintech Sammen med kraften til Blockchain-teknologien, gir Nexo millioner av mennesker til å utnytte verdien bak sine krypto-eiendeler, og forme et nytt, bedre finansielt system.

Kjøp BLUNC med Nexo idag

Okcoin

Okcoin er en globalt lisensiert utveksling med kontorer i San Francisco, Miami, Malta, Hong Kong, Singapore og Japan. Okcoins oppdrag er å hjelpe desentralisere økonomi og nivå det økonomiske spillefeltet for alle rundt om i verden. Serverer 190 + land med over 100k + aktive handelsmenn og investorer.

Kjøp BLUNC med Okcoin idag

Sorare

Sorare er et globalt fantasy fotballkamp hvor ledere kan handle offisielle digitale samleobjekter. Sorare er finansiert av et verdensklasse team, inkludert referanseindeks, qualtens partnere, e.ventures, fotballspillere Gerard Piqué, Antoine Griezmann og André Schürrle.

Kjøp BLUNC med Sorare idag

Vindax

Vindax Exchange har vært live for Cryptocurrency Trading for globale brukere siden mars 2019. Vindax fokuserer på å levere Exchange Services for digitale kryptokurensranscations med høyt sikkerhetsnivå, utmerket effektivitet og velutstyrt handelsavgift.

Kjøp BLUNC med Vindax idag

Wazirx

Wazirx er Indias største kryptoutveksling. Startet i 2018, Wazirx har vokst til å være den mest pålitelige utvekslingen i det indiske kryptomarkedet. Det er en del av Binance-gruppen, som serverer brukere i 180 land.

Kjøp BLUNC med Wazirx idag

Swapzone

Swapzone er en Crypto Exchange Aggregator som opererer som en gateway mellom Cryptocurrency Community and Exchange Services. Swapzone tar sikte på å gi et praktisk grensesnitt, sikker brukerflyt og krystallklare data for brukere å finne de beste valutakursene blant hele kryptokurrency-markedet.

Kjøp BLUNC med Swapzone idag

Bitvavo

Kjøp BLUNC med Bitvavo idag

BKEX

BKEX er en sentralisert kryptovaluta utveksling ligger i British Virgin Islands. Det er 254 mynter og 415 handels par på børsen.

Kjøp BLUNC med BKEX idag

Buxano

Trade Crypto-opsjoner på Buxano, verdens første plattform som tilbyr peer-to-peer-opsjonshandel for kryptokurcurrency-par.Vi tilbyr direkte krypto-opsjonshandel mellom jevnaldrende, bosatt i Bitcoin, og dermed eliminere muligheten for feil spill som kan skje på tradisjonelle binære alternativer hvor handel gjøres mot megleren.

Kjøp BLUNC med Buxano idag

CEX.IO

Cex.io tilbud bytte av fiat valuta for Bitcoin Ethereum, Tether, og 23 andre cryptocurrencies, samt Bitcoin / Ethereum trading mot USD.

Kjøp BLUNC med CEX.IO idag

Hashlists

Ønsker du å gjøre det stort i krypto -gruveindustrien? Redisker hashlister, din en-stop-shop-løsning for alle dine krypto gruvedrift, og utnytte kunsten å krypto gruvedrift. Du trenger tre enkle trinn for å endre livet ditt og bli en bedre versjon av deg selv.

Kjøp BLUNC med Hashlists idag

MintNFTs.co

Minting NFTs for Creators & Brands. NFTS for digital markedsføring for å forbedre merkevarebygging, bygge lojalitet og øke inntektene.

Kjøp BLUNC med MintNFTs.co idag

Oanda

Oanda er det pålitelige navnet for Forex og CFD Trading. Siden 1997 har Oanda etablert et rykte for rettferdig og gjennomsiktig prising og responsiv kundeservice. Enkel kontoåpningsprosess.

Kjøp BLUNC med Oanda idag

OKX

OKX er en verdensledende cryptocurrency-utveksling, og tilbyr avanserte finansielle tjenester til handelsmenn globalt ved å bruke blockchain-teknologi.

Kjøp BLUNC med OKX idag

YouHodler

Kjøp BLUNC med YouHodler idag

Capitality

Kjøp BLUNC med Capitality idag

Gemini

Gemini mobile app er trygg, pålitelig måte å bygge din krypto portefølje. Kjøpe, lagring og salg av krypto har aldri vært enklere.

Kjøp BLUNC med Gemini idag

Huobi

Start din kryptovaluta Journey dag. Huobi Globalt har en rekke funksjoner som gjør det til et ideelt sted å kjøpe og selge digital ressurs.

Kjøp BLUNC med Huobi idag

Poloniex

Grunnlagt i 2014, er Poloniex en global krypto-til-crypto utveksling hovedkontor i Seychellene. Per februar 2020, har det over 100 markeder tilgjengelig for spothandel og tilbyr funksjoner som margin trading, utlån og staking. Poloniex tillater brukere å handle på nettet, Android, iOS, WebSocket, og HTTP APIer

Kjøp BLUNC med Poloniex idag

LonghornFX

LonghornFX er en sann ECN STP megler dedikert til å levere en overlegen trading erfaring til tradere uansett deres nivå av erfaring. Deres tjenester er basert på åpenhet, innovasjon og effektivitet, noe som sikrer en enestående trading opplevelse for alle.

Kjøp BLUNC med LonghornFX idag

PrimeXBT

PrimeXBT er en prisbelønnet plattform som lar deg handle globale finansmarkeder ved å bruke Bitcoin, USD Tether, USDC og mer

Kjøp BLUNC med PrimeXBT idag

IQ Option

IQ Option er en handelsplattform hvor du kan bytte et bredt utvalg av instrumenter. Blant dem er CFDs på Forex, Crypto, aksjer, råvarer, indekser og ETFer. Du kan finne tilgjengelig for handelsmidler i fanen Assets-fanen og sjekke prisytelsen og handelsmåten.

Kjøp BLUNC med IQ Option idag

Hva er Baby Luna Classic?

Baby Luna Classic er et kryptovalutafellesskap bygget på Binance Smart Chain. Den ble lansert i september 2022.

Det er et utrolig fellesskap som har en kombinasjon av nytte, moro og passiv inntekt. Den tar sikte på å bygge et enormt DeFi- økosystem der passiv inntekt og belønningstokener vil være en regel.

Baby Luna Classic-fellesskapet har et native token som er betegnet som BLUNC-tokenet. BLUNC-tokenholdere belønnes med 5 % Luna Classic (LUNC)-tokens etter hver transaksjon.

Baby Luna Classic-prosjektet belønner sine innehavere mens de brenner Luna Classic for kryptoverdenen. I fremtiden vil BLUNC-tokenholdere også kunne prege NFT-er.

Bør jeg kjøpe BLUNC i dag?

Hvis du ønsker å investere i et nytt kryptovalutaprosjekt, kan Baby Luna Classic være et godt alternativ.

Imidlertid er kryptomarkedet ekstremt volatilt og spesielt for nye prosjekter som ikke er bevist ennå.

Baby Luna Classic myntprisprediksjon

Det er for øyeblikket vanskelig å gi en presis BLUNC-prisprediksjon siden det ikke er noen historiske data om tokenet på grunn av at det er et nytt prosjekt.

Ikke desto mindre forventes BLUNC-tokenet å få trekkraft, spesielt siden det støtter den svært hypede LUNC-brenningen.

$BLUNC sosiale medier-trender