Taiwan gjør seg klar for nye kryptoforskrifter når Metacade-forhåndssalget går inn i 7. trinn

Av:
Mar 20, 2023
Listen
  • Taiwans finanstilsynskommisjon (FSC) vil ha ansvaret for kryptoregulering i landet.
  • Taiwan har to finansregulatorer: Sentralbanken i Republikken Kina og FSC.
  • Utviklingen i Taiwan kommer når Metacade forhåndssalg går inn i sin nest siste fase.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Styrelederen for Taiwans finanstilsynskommisjon Huang Tien-mu har bekreftet at Taiwan snart vil få spesiallovgivning for å regulere kryptorommet i landet. Huang bekreftet dette overfor lovgivere under en høring om global bankstabilitet i parlamentet. Avsløringen kommer da forhåndssalget av den nye blokkjede-baserte metaverse-plattformen Metacade gikk inn i sin syvende fase.

Taiwan har to finansielle regulatorer: Republikken Kinas sentralbank og finanstilsynskommisjonen (FSC), og Bloomberg rapporterte nylig at FSC var klar til å være den som hadde til oppgave å regulere krypto i landet. Noen taiwanske parlamentsmedlemmer hadde anbefalt det nyopprettede departementet for digitale anliggender (MODA) å være den viktigste kryptoregulatoren. Andre sa imidlertid at det nye departementet er relativt uerfarent sammenlignet med FSC.

Taiwans spesielle kryptoregulering setter Taiwan i Folkeforbundet som jobber med å innføre kryptolovgivning for å regulere den stort sett uregulerte industrien. Forskriften gjør det enkelt for eksisterende og nye kryptoprosjekter som Metacade å trives.

Hva er Metacade og hvorfor har det blitt så populært?

Metacade er en ny blokkjede-basert metaverse-plattform som har som mål å bli den største arkadespillplattformen som tilbyr de mest spennende krypto-gaming P2E-spillene. Prosjektet er for øyeblikket i den nest siste fasen av sitt opprinnelige token, MCADE , forhåndssalg.

I følge Metacade-whitepaper er Metacade-forhåndssalget planlagt ferdigstilt før slutten av 1. kvartal 2023, og i forhold til hastigheten som stadiene blir utsolgt med, er det bare et spørsmål om dager før forhåndssalget er fullstendig utsolgt. Ifølge data på Metacades nettside er det kun 10 dager igjen av forhåndssalget.

Faktisk gjenstår bare 3,11 % av de totale MCADE-tokenene som er avsatt til forhåndssalget, noe som gjør at etterspørselen etter tokenet er høyere enn tilbudet. Du kan delta i forhåndssalget her.

MCADE-token er bygget på Ethereum, noe som gjør det til et ERC-20-token, noe som betyr at investorer kan kjøpe tokenet via en rimelig, sikret blokkjede.

Metacade kan være en god mulighet gitt det nye regelverket

Da Kina, som en gang hadde de fleste kryptoaktiviteter inkludert over 50 % av kryptogruvevirksomheten, slo ned på kryptovalutaer og tvang kryptofirmaer til å legge ned, flyttet et stort antall kryptoprosjekter til Taiwan.

Med Financial Supervisory Commission (FSC) som overtar kryptoreguleringsmandatet i Taiwan, kan landet snart bli et kryptoknutepunkt i Asia der flere metaverse-prosjekter inkludert The Sandbox (Hong Kong), Zepeto (Sør-Korea), Axie Infinity (Singapore) , og Enjin (Singapore) er hjemmehørende. Landet vil sannsynligvis også tiltrekke seg nye kommende prosjekter som Metacade, hvis økende popularitet blant kryptoinvestorer og GameFi-utviklere og -spillere har gått gjennom taket.

Metacade for å la utviklere få midler til GameFi-prosjekter

I tillegg til å tilby investorer en investeringsmulighet gjennom sitt MCADE-token, har Metacade også et kommende Metagrants-program som etter planen skal lanseres i Q3 2023. Gjennom Metagrants-programmet vil utviklere innen Metacade-fellesskapet kunne få finansiering for å støtte sine prosjekter utvikling.

Utviklere vil sende inn søknader til en pool av investorer i MCADE-fellesskapet, og investorene vil stemme over prosjektene som skal støttes.

Generelt forventes Metacade å stadig utvikle seg ettersom utviklere oversvømmer plattformen med eksklusive spill for å tjene (P2E) spill. Plattformen tar også sikte på å gå over til en fullverdig desentralisert organisasjon (DAO) innen Q4 2024 for å tillate en fullstendig fellesskapsledet tilnærming.

I mellomtiden fortsetter arkadespillplattformen å vinne popularitet ettersom forhåndssalget nærmer seg siste fase, hvoretter MCADE-tokenet forventes å bli notert på Uniswap desentralisert børs blant andre kryptobørser.

Ad

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på kun få minutter med vår foretrukne megler, eToro

10/10