2 kryptovalutaer å sette på radaren din: Bitbot & Stellar Lumens

Feb 20, 2024
Listen
  • Kryptoindustrien blomstrer når investorer omfavner FOMO.
  • Bitcoin har økt til over $52 000 og trenden kan fortsette.
  • Stellar Lumens og Bitbot er noen av de beste kryptovalutaene å følge med på.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Kryptovalutaer har dukket opp som de beste aktivaene i finansmarkedet i år. Bitcoin ligger nå komfortabelt over $52 000 mens den totale markedsverdien for alle digitale mynter har steget til over $2 billioner. Bitbot, et kommende kryptotoken har samlet inn tusenvis, som du kan se her.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Denne trenden kan fortsette i forkant av Bitcoins halvering og rentekutt fra Federal Reserve. Her er to av de mest populære kryptovalutaene du kan sette på radaren din de neste ukene.

Bitbot

Copy link to section

Bitbot har raskt blitt en av de ledende kryptovalutaene i bransjen. Dette fremadstormende blockchain-selskapet har som mål å forstyrre Telegram-botmarkedet, som brukes av millioner av brukere over hele verden.

Utviklerne har skapt en bot som hjelper investorer med å ta effektive beslutninger i markedet. Den er bygget med avanserte teknologier som bidrar til å forbedre handelsytelsen og sikkerheten. Noen av de fremste funksjonene inkluderer avansert sikkerhet som en ikke-forvaringsplattform, integrasjon med lommebok og et henvisningsprogram.

Det er flere grunner til at Bitbot har samlet inn over $625k fra investorer over hele verden. For det første skjer token-salget på et tidspunkt der kryptoindustrien opplever en sterk oppgang. I slike perioder gjør tokensalg seg vanligvis godt, da investorer forventer solid avkastning når den blir notert på børsen.

For det andre er det stor etterspørsel etter nye kryptovalutaer. Vi har nylig sett at nye tokens som Celestia og Heroes of Mavia gjør det bra når etterspørselen øker. På samme måte forventer investorer at Bitbot vil oppleve lignende suksess.

For det tredje, i motsetning til andre kryptovalutaer, har Bitbot et sterkt verktøy, som du kan lese i deres whitepaper. Dens nytte vil komme fra tokenet som driver økosystemet, og gir belønninger og rabatter til brukerne. Det viktigste er at det vil bli brukt til styringsformål etter hvert som det blir mer desentralisert.

Stellar Lumens (XLM)

Copy link to section

Stellar Lumens (XLM) er en annen topp krypto å se i de kommende ukene. Som vist ovenfor har XLM-tokenet blitt liggende igjen i det pågående altcoin-okseløpet. Den ble handlet til $0,12 på tirsdag, noen få poeng over denne månedens laveste på $0,106.

På det daglige diagrammet har Stellar beveget seg litt over 50-dagers glidende gjennomsnitt. Den Stokastiske Oscillatoren har flyttet til det overkjøpte punktet, og signaliserer at den har et bullish momentum. Prosentprisoscillatoren (PPO) har beveget seg over nøytralpunktet.

Det er tegn på at Stellar-prisen nå er i akkumuleringsfasen av Wyckoff-metoden. Denne delen er preget av sideveis bevegelser og lavt volum. Derfor er det en sannsynlighet for at det vil ha en bullish breakout i de kommende ukene. Hvis dette skjer, vil neste nivå å se på $0,1382, det høyeste punktet i november og desember i fjor.

Til sammen vil Stellar og Bitbot sannsynligvis gjøre det bra i nær fremtid. I dette tilfellet mistenker jeg at Bitbot- kapitalinnhentingen snart vil krysse milepælen på $700 000.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals.

Learn more
Verden